alidemi4848 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılnefret ettiğim değil de sevdiği çocuk beni seviyor diye benden nefret eden bir kız vardı bir sürü insan toplayıp tek başıma saldırıya uğramıştım daha sonra o arkadaşları ona küstü ben de fırsat bu fırsat tek başına gel bana saldır dedim korktu o zmaan yere kapanıp herkesin içinde özür dilemesini istemiştim herkesin içinde özür diledi
13 Yorumla- +1 yıl
ne dedin tam kıza :D
- +1 yıl
dedi ben kavga etmek istemiyorum önce olmaz dedimmilleti toplayıp dövdürmekle ben dövdüm diye ortalarda gezdin bakalım gerçek mi görelim dedim sonra kabul ettim tamam o zaman herkesin içinde diz çok özür dile dedim kabul etti ne desem kabul edecek kıvamdaydı zaten
- +1 yıl
ayakabını öptümü :D
En İyi Cevaplar
+1 yılLaflarına ve tavırlarım la yerin dibine sokarım eğer ki zorlarsa saçından tutup yerleri yalattığımı hatırlarım ama o kadar caniliğe gerek yok zaten bir seferlikti ve neler yapmıştı ama geçti o şeyler kimseyle daha sorunun yok normalde de herkes bana ne kadar naifsin derler ama sinirlendim mi sevdiğim herkese sabır eder sevmediğim biriyse kaçarsa iyi eder😏
14 Yorumla- +1 yıl
süpersin :D nasıl kapandı ayaklarına naptı yerde :D
- +1 yıl
Ya çok zorladı bende tuutm saçından ellerime dolayı yere diz çöktürüp bir güzel yolmuştum sonra acıyıp bıraktın o da gitti kaçtı yani ama sonra çok üzüldüm yani kimseye hiç bir zMana hiç bir şekilde konuşurken de bile kelimelerimi seçerken dikkat ederim zaten mazide kaldı çok şükür aram o kişiulrde düzeldi kimseyi incitmeye gerek yok 😊
- +1 yıl
ayakkabını öptümü :D
- +1 yıl
Ben ne anlattım sen hala ne diyon ilginçsin 😐
+1 yılvar, okuldan attırmakla tehdit ettim kolay oldu sdfgsfg
27 Yorumlasen süpersin :D
- +1 yıl
sende canısı :D :D
tam bir anlat olayı ne dedin kıza nasıl emrettin ayaklarına kapanmasını :D
- +1 yıl
sınav olacağı zaman kız soruları çalmıştı biliyodum bir zamanlar arkadaştık ondan sonra ben bunun fotoğraflarını çektim ondan sonra benim hoşlandığım çocuk vardı bu onu bir yere davet etmiş bende reddediceksin dedim hayır dedi kızım bak bunları heryerde yayınlarım karizman marizman yerle bir olur senin gerçek yüzünü sadece onun değil kimsenin öğrenmesini istemiyorsan reddediceksin yoksa seni köpeğe çeviririm falan dedim bu yayınlamamam için yalvardı yakardı böyleydi işte :D
- +1 yıl
- +1 yıl
hayır ama bacaklarıma falan sarıldı ondan sonra tapıyo gibi (töğbeestağfurullah :D:D ) eğiliyodu falan canım
- +1 yıl
takip edermisin :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılVar yaptm iyikide yapmisim tekrar olsa tekrar yaparim
29 Yorumla- +1 yıl
ciddimisin nasıl yaptın? :)
Cevap sahibi+1 yılAilesyle tehdit ettim
- +1 yıl
peki sonra nasıl emrettin ayaklarına kapanmasını
Cevap sahibi+1 yılEmretmedim kndisi kapandi
- +1 yıl
peki naptı yerde nasıl kapandı ayaklarına
Cevap sahibi+1 yılAileme soleme yalvaririm felan filan
- +1 yıl
ayakkabını öptürdünmü :D
Cevap sahibi+1 yılTabikide
- +1 yıl
anlat işte nasıl yaptırdın
Kızlar Ne Diyor
+1 yılKızın biri 2 gram aklıyla benim arkadaşımı bana karşı koruyarak artislenmiş ve bir tomar küfür etmişti o kaşunınca bende iyice gıcık ettim saydıda saydı dalga falan geçtim sonra bütün yazıları ss aldım.. Güya beni dövücekti kullanıcaktım o ss leri ama gerek kalmadı paşa paşa geldi güya döveceği gün benden özür diledi..
15 Yorumla- +1 yıl
peki naptı nasıl kapandı ayaklarına :D
- +1 yıl
Diyorum ya işte kendisi geldi paşa paşa sen haklısın özür dilerim kusura bakma falan dedi ama yapmasaydı kasten dayak yiyip mağdura yatıcaktım kıza yazık olucaktı ama kendi kaşınmıştı neyseki son anda vazgeçti...
He ama ilkokulda 5. Sınıf Benin beraber büyüdüğüm bir çocukluk arkadaşım vardı benden bir yaş küçük analarımız konuşmayı kesti bende iyi niyetle yaklaştım biz küsmeyelim diye bu o günden başladı bir yalanlar uydurmaya ben ona küfür etmişim vurmuşum vs 2 3 ay devm etti en son öğretmenime söylemişlerdi bende deli oldum gittim konuştum bunun öğretmeniyle adam bunu idareye yolladı anasını çağırdı bizde dışardaydık o ara bedende bizi sıkıştırdı sınıf arkadaşımla o ara arkadaşıma tokat attı çok sert olmasa da attı yani o ağlamaya başladı sonra baktım orada müdür yardımcısı bende başladım yalandan ağlamaya sonra kız benim bir sözümle okuldan atılma derecesine geldi o yaz da geldi benden özür diledi bir tomar laf saydı ama o yaşta bile aynı ben yüz vermedim - +1 yıl
baya süpersin sen :D ayakkabını öptülermi mesela :D
- +1 yıl
Yok ya o ne saçma şey hiç yaratıcı değil sevmediğimi ya umursmam ya da mahvederim.. İki seçenek..
- +1 yıl
Okul zamanı çok yapardım. Mesela bir kız vardı benim sevdiğim bir çoçuk vardı çıkıyoduk. Okula birlikde gelip birlikde gidiyoduk. Bir gün çocuk bana geldi beni bekleme ben erken çıkıcam dedi tamam dedi. Yani biz okulda konuşmuyorduk ve çok az kişi biliyordu bizi kiz duymuş gitmiş ögretmenine söylemiş. Bizde ayrılmak zorunda kaldık ( amma 6ay daha konuştuk) neise hep bu konuşuyormuş. Benim dayımın oğlu ile aynı sınıftaydı. Bir gün kantinden çıkarken bana çarpdı napıyosun ya dedim. Iyyy gicik dedi. Ayna degilim canım benim dedim. Hem gıcık sensinki hakkımda konuşuyosun hem benim hem kankanın kankası yanındaydı kankası ona bakdı utandı kızardı ve kankası sonra geldi benim hakkımda ne demiş diye sordu çok şey diyip geçdim ve aralarini bozdum dkgkld
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn son orta okulda bir kızı fena çivilemiştim. Kıza bir tekme çakmıştım yere yapışmıştı yerde de güzel güzel tekmelemiştim. Bu sene de kavga etmedim hiç ama bir çocuk var önüme yatarak ayh ayh yapmaya başlamıştı kalkmayınca bacağına basıp geçmiştim üzerinden.
110 Yorumla- +1 yıl
sen baya süpersin :D
Cevap sahibi+1 yılUtandırdın bro.
- +1 yıl
hiç ayaklarına kapandırdınmı :D
Cevap sahibi+1 yılEvet.
- +1 yıl
ciddenmi nasıl oldu
Cevap sahibi+1 yılFidan benim hakkımda atıp tutuyormuş annem hakkında konuşuyormuş eskiden yakın arkadaşımdı. gittim sınıfına dedim buna sen hayırdır beni itti iyiki de itti kavgayı ben başlatmış sayılmadım kız beni itince ben buna tekme attım duvara yapıştı sonra yumruk atacaktım bileğimi tutunca kafa attım sonra biraz geriledim tekme attım bana tekme atacakken ayağını tutup çektim sıranın üzerine yapıştı oradan da yere attım sonra midesine basıp özür dile falan filan dedim öyle.
- +1 yıl
peki naptı yerde ayaklarına nasıl kapandı
Cevap sahibi+1 yılAyaklarıma kapanması için ayaklarımı öpmesi gerekmez yalvara yalvara yerde özür diledi.
- +1 yıl
ezdiğin nasıl oldu peki :)
Cevap sahibi+1 yılAnlatmıştım ya yoruyorsun beni ya.
+1 yılNefret mi? Beni kendinden nefret ettirecek kadar kimseye değer vermem.. Dengesiz insanlara güler geçerim, güzel kalbimi nefret le karartmam.. Ayağıma da kimseyi kapandırtmam.. Ama bir insan güzel bir dersi hakediyor sa, ayağıma kapandırtmadan da canına okurum😉
10 Yorumla
+1 yılStalk gücümün kuvveti tartışılmaz, en önemli detaylarını öğrenirim, tek lafımla rezil olacak kıvama gelir, yeter ki kafama takayım onu, ayaklarımın altını öper Medet' Vartolu'ya dediği ağbey ağbey kıvamında yakarır 😀
11 Yorumla- +1 yıl
oha süpersin :D botlarının altı? :D
Dayak yerken izlemiştim. Haklı olduğunu biliyordum ama savunmadım ikinizin arasın da bu dedim izledim sadece. Fena yemişti dayağı okula gelememişti. Neden gelmediğini de anlatmıştım ( Gerçekten bunu hak eden iğrenç bir insandı)
17 Yorumlaiyi yapmışsın o zaman :D keşke ayakkabını öpseydi :D
öp deseydin ya işte :D :D
- +1 yıl
- +1 yıl
teşekkür ederim :)
Kavgayı kızlara yakıştıramıyorum. İğrenç bir duygu. Prensibimdir kimse bana dokunmadan dokunmam. 😂😂
213 Yorumlahayal ya geldi laf attı vurdu sana napardın :D
- +1 yıl
Öyle birkaç küçük olay oldu zaten. İlkokuldayken kızın biri bana laf atmıştı. Bende ağzı duran insan değildim. Ona laf attım sınıfta rezil ettim. Kız vadiye gel felan dedi. Vadi nere dedim😂😂
Parkmış. Gittim kızın yanına. Geldim kız ne oldu dedim. Geldi yoluk saçlarımı yoldu. Bende çok hassasım. Baya önem veriyorum kendime. Canım acımadı ama kızı bir bayır aşağı yuvarladım. 😂😂😂
Yumruk attım acımadan. Salak ne yoluyorsun saçımı dedim. Sonra kafa attım. Baktım 30 kişi izliyor. Kız kötü oldu kızı bıraktım. Gözlüklü oğlan bizi çekmiş. Oğlanı da dövmüştüm. 😂😂
Birde lisede kızın biriyle niye tartıştık hatırlamıyorum. Çıkışa gel dedi gittim. Baktım kız saçlarıma dadandı. Benimde tırnaklarım uzundu. Gözlerini oyduydum 😂😂
Mal mısın ne saldırıyorsun dedim.
.
En sonda yurtta kalırken olmuştu. Kız baya pis biriydi. Ya dedim şu odayı en berbat eden sensin. Topla dedim. Kız annemden girdi babamdan çıktı. Tepem attı. Ranzama terlik attı bana. Bende kızın üzerine sıçradım. Kızda 100 kilo var. Ben bile şaşırdım dövdüğüme 😂😂
Kızın saçların dan tutup duvara vurmuştum. Sonra öğretmen geldi. Mükemmel dövmüşsün dedi. 😂😂
Sonra kız ağladı babamı arayın diye 😂
Ee prensibimdir kimse bana dokunmadan dokunmam 😂😂😂😂
Kavga eden kızları gerçekten hiç hoş bulmuyorum. 🙈 - +1 yıl
iyi de dokunmadan dokunsa daha iyimiş :D :D
- +1 yıl
ya tamamda :D sen baştan git döv daha az zarar verirsin :D
- +1 yıl
hiç ayaklarına kapanan oldumu :D
- +1 yıl
mesela ayakkabını öpen :D
- +1 yıl
eminmisin :D
- +1 yıl
? :)
+1 yılAyaklara kapandirmakmi oyle badit seylerle ugrasmam ben kadin erkek farketmez hissettirmeden psikolojisini bozarim depresyona girer sebebini bilmeden
11 Yorumla- +1 yıl
iyimiş hayal ya acımasan istesen nasıl olurdu :)
+1 yılBu kızların düşmanlarına karşı davranışlarına takmışsın sanırım. Çok az kız vardır bu tarz hareketleri yapan.
11 Yorumla- +1 yıl
hayal et sen yapabilirmiydin :)
Beni zayif olarak görmesi ve sahte kabadayliklara kil olurum. Wallah elimin tersiyle bir kodum mu yere yapisir.
14 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
soru sorucam :)
+1 yılHatası olup yalvararak özür dileyen var ama baya süründü yerde
13 Yorumla- +1 yıl
iyiimş nasıl yaptı peki
- +1 yıl
En yakın arkadaşımdı sevdiğim adala sevişirken bastım okulun önünde herkezin içinde söyledim fotoğraflarını çekmiştim gizlice okulda sevişmişlerdi benden okulun önümde yere çöküp özür diledi kendini or**pu gibi hissettiğini söyledi bende çektim gittim yüzüne bile bakmadım böyle oldu
- +1 yıl
ayakkabını öpseydi
+1 yılVar tabikide gizli iliski yasadigini ailene soylerim dedim ayagima kapandi salak
110 Yorumlapeki senmi dedin ayaklarıma kapan diye :D
- +1 yıl
? :)
- +1 yıl
Yooo soylememe gerek kalmadi salak kendisi kapandi
- +1 yıl
ama naptı yerde nasıl kapandı ayaklarına :D
- +1 yıl
Ailesinin kapisinin onunde yalvara yalvara ayaklarima kapandi o beni muduremi sikayat edecek sonu bu olur iste
- +1 yıl
çok iyimiş ya :D ayakkabını öptümü
- +1 yıl
Hayir ama opmesini isterdim
- +1 yıl
neden söylemedin ki :D
- +1 yıl
Bilmem Şu an pisman oldum soylemedigime
- +1 yıl
peki öpmeyip naptı nasıl kapandı ayağına
+1 yılValla kızı bir güzel dövdüm geldi özür dilerim dedi.
14 Yorumlaayaklarına kapandımı :D
- +1 yıl
Aykalarına kapanmayanda ne bilim sjsks kapanmadı ama yalvardı kapanmış gibi oldu
- +1 yıl
iyimiş :D takip edermisin :)
- +1 yıl
tamam.
Saçların tutupta diz çöktürdüğüm ve yapma dediği olmuştu
11 Yorumla- +1 yıl
oha iyimiş :D
Yok nefret ediyorsam boyle bisey için zamanımı harcamam😂
17 Yorumlahayal et geldi laf attı vurdu sana napardın? :D
- +1 yıl
iyimiş :D peki dövdün bunu serildi ayaklarının dibine :D
- +1 yıl
görüntü şu sen ayaktasın :D kızın kafası botlarının arasında? :D
- +1 yıl
kafasına basarmıydın botunla :D
+1 yılGerek duymadım ama olursa da, bir şeyler düşünürüz.
11 Yorumla- +1 yıl
yaparsın inşallah :D
Kesin ben tehditle yapardim elime koz geçtimi kullanmayı çok severim de 😁
14 Yorumlapeki elinde koz var kız geldi önüne ne derdin nasıl emrederdin :D
- +1 yıl
hiç ayakkabını öpen oldumu :D
+1 yılAyaklarıma kapandırıpta ayaklarımı onunla kirletemem
11 Yorumla- +1 yıl
botlarının altı? :D
Yaptırmam çünkü eminim ki bunun bir intikamı olur...
11 Yorumlaolmasa işte :)
Yok yapmadım öyle bişey zaten en son ortaokulda kavga etmiştim onda da kız ağlayarak gitmişti😂
115 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
hayal nefret ettiğin kız geldi laf attı vurdu sana napardın :D
- +1 yıl
güzel laf :D peki dövdün diyelim yattı ayaklarının dibine :D
- +1 yıl
ayakkabını öptür? :D
- +1 yıl
hayal zaten ya acımasan işte
- +1 yıl
hiç yaptıranı gördünmü :D
- +1 yıl
arkadaşın ayakkabısnı öptürdümü :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyakkabı bagcigini ayağına basarak söküyorsun karşısına geçiyorsun o eğilip bağlarken arkadan biri itiyor ve caaaatt ayağında 😂😂 Allahım yine çok zekiyimm
15 Yorumla- +1 yıl
yaptırdınmı bunu :D
Cevap sahibi+1 yılElbette kız meslekte okumanın iyi yanı kızlar hep birbirine girer 😂
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılYani yapıştı ama pek öptü sayılmaz 😂
- +1 yıl
Ben yaptım bunu nefret ettiğin herkes öyle ya da böyle dönüp yalvarıyor.
11 Yorumla- +1 yıl
nasıl yaptırdın :)
Sadece nefret ettiğim kız değil. Nefret ettiğim herkes
13 Yorumla- +1 yıl
hiç yaptırdınmı peki
- +1 yıl
peki en acımasız şekilde ayaklarına kapanan kız naptı nasıl kapandı
ben yapa bilirim )) ama bunu yapmayacak kadarda hanımefendiyim 😄 👸🏼
11 Yorumla- +1 yıl
hayal ya acımasan :D
+1 yılne kapatcam ayağıma be çok onur kırıcı. içinde eziklik duygusu olan bunu yapmaya çalışır bence yoksa dayak atmakta var yemekte ama ayağa kapanmak ya da kapattırmak çok sığ ve çirkin bir talep
10 Yorumla
+1 yılBanal... Düşmanım dahi olsa ayaklarıma kapandırmam eğer kapanacaksa Allah'ın önünde secdeye kapılsın.. Bn kimim ki kul ayağıma kapansın
30 Yorumla
+1 yılNefrette bir duygudur onun için ben niye kalırım umursamam
12 Yorumlapeki kız yerde ayakkabını öpse?
- +1 yıl
Bu sorulara daha önce cevap vermişim cevap yok
Var tabi 😅 çok konuşuyordu elimdeki bazı foto videoları gösterince eve gidince annene babana selam söyle dedim tabi kız şok 😂 hayat işte çok konuşmaması lazımdı 😂
15 Yorumlaiyimiş :D peki naptı yerde nasıl kapandı ayaklarına :D
- +1 yıl
- +1 yıl
süpersin ya :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılNumarasını resmiyle beraber umuma açıl tuvaletlere yazım o ne ki
11 Yorumlaiyimiş ya :D
+1 yılNefretdeğerli duygudur nefretimi sevdiklerime harcarım
10 Yorumla- Daha fazla (63)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler