Güncele cevap. 10 gün sonra İstanbula gelecem uçak biletimide aldım. Bundan 6 sene önce geldiğimde her yerde suriyeliler cirit atıyordu ve sanırım daha kötü durumda şu an.
Kendi ülkeleri gibi görüyorlar sence giderler mi karısını kızını savaşta bırakıp gelmiş erkekler Türk kadınlarının videolarını çekip açık giyiniyorlar vay vay vay diye çekinmeden YouTube'ye atıyorlar böyle kişiler ile aynı şehirde olmak ne kadar da utanç verici Hükümet sağolsun 🙂 Milletimiz cahil gerçekten görmüyorlar halen pişman olacaklar ama her şey için çok geç olacak.
her şey ateş pahası İstanbul'u biz değil Araplar yaşıyor Avrupa yakasında adres sor fuul Arap cevap verir kaç kere şahit oldum. Üzülüyorum durumumuza 😏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sivas ve memnun gibiyim. Ama başka şehirde iş imkanım olursa giderim.
Mutluysanız ne mutlu sizlere çok arkadaşım var Sivaslı olan dilerim ki birgün gelebilirim. ✨
Teşekkür ederim. Sivas'lı çok kişi var gerçekten. Bir gün Sivas'a yolun düşerse Gürün/Gökpınar gölünü gezmeni tavsiye ederim. 👍
Genellikle geziyorum not aldım bakacağım teşekkürler 🙏
Güncele cevap. 10 gün sonra İstanbula gelecem uçak biletimide aldım. Bundan 6 sene önce geldiğimde her yerde suriyeliler cirit atıyordu ve sanırım daha kötü durumda şu an.
Afganlı ve Pakistanlılar var 🙂
Irkçılığı sevmem ama artık kendi ülkelerine dönmeleri gerektiği kanısındayım.
Kendi ülkeleri gibi görüyorlar sence giderler mi karısını kızını savaşta bırakıp gelmiş erkekler Türk kadınlarının videolarını çekip açık giyiniyorlar vay vay vay diye çekinmeden YouTube'ye atıyorlar böyle kişiler ile aynı şehirde olmak ne kadar da utanç verici Hükümet sağolsun 🙂 Milletimiz cahil gerçekten görmüyorlar halen pişman olacaklar ama her şey için çok geç olacak.
Kendi karısını kızını dedinde bak aklıma geldi.
Eskiden yanında çalıştığım Elektrikçi ustamın yanına Afgan birisi gelmişti çalışıyordu ve evliymiş.
Adam demeye dilim varmıyor karısını savaşın ortasında bırakıp Türkiye'ye kaçmış.
Sen namusunu nasıl bırakıp başka memlekete geliyorsun aklım almıyor valla.
Sinirlendim şimdi neyse.
Öyle doğru diyorsun ben öylelerine erkek bile demem. Adam değiller
Tekirdağ'da yaşıyorum memnun değilim.
Neden?
Tekirdağ güzel evim denizin dibinde sahil falan İstanbul da yakın ama insanlar çok gereksiz.
İstanbul'da öyle Tekirdağa şükret burada türk kalmamış her yer Arap.
İstanbul elden gidiyor desene..
İstanbul Arap Topluluğu desek daha da iyi olur. 🙂
Pup veya cluplar da falan takılıyor mu araplar
Para her kapıyı açıyor 🙂
Araplara bak sen
Para değerimiz yerlerde çoğu işletmenin sahibi Arap araştır anlarsın 🙂
Büyük işlere el attıklarını satın aldıklarını biliyorum da öyle ufak işletmeleri de aldiysalar yakında İstanbul'a raconu da onlar koyar
Adımız kaldı mı sanıyorsun Türk gençlerinin en büyük hayali yurt dışı bizi bu hale getirenler utansın!
Sen ne diyorsun ya 29 yaşındayım yurt dışında yaşayan 100 yaşında birini bulsam koşarak giderim
O hale düştük valla haklısın bir şey diyemiyorum.
Sadece maddiyat değil psikolojik baskı da var yani ortam rahat değil ülkede.
Evet var.
İzmir , güzel. memnunum
İzmir'den kim memnun olmaz ki 6 kere tatil için geldim insanları çok Güleryüzlü ve kültürlü ✨
Evet 😊
Sakarya
Okuduğum şehir çok arkadaşım oldu anılarım birden aklıma geldi 🙂
Vaaay kampuste camiden çorba alırmıydınn
Cami de çorba mı dağıtıyorlardı. Ben okurken inşaattı daha
Evet 2018 de
Ben 2013 yılında üniversitesi'ye başladım ama hiç almadım 🙂
İstanbul evet memnunum
Merhaba ben bay kaslı
İstanbul memnunum
İstanbul memnun değilim çok çapulcu var
Açıkçası hemfikirim bende yaşıyorum artık İstanbul'un adı var ne yazık ki.
maalesef öyle özellikle bazı semtlerden hiç çıkmıyorum o bile bıktırıyor.
her şey ateş pahası İstanbul'u biz değil Araplar yaşıyor Avrupa yakasında adres sor fuul Arap cevap verir kaç kere şahit oldum. Üzülüyorum durumumuza 😏
benim parayla ilgili bi sıkıntım yok. oldukça varlıklı birisiyim ama benim sorunum, gereksiz kalabalık çok fazla varoş var, ve kültürü bozuyorlar.
Haklısın bende de o sorun yok Önemli olan kültürlü insanlar ile bir yaşamak kısacası geriliyoruz.
maalesef öyle :(