Kendimden yaşça büyük erkeklere yüz vermediğim için bana cahil diyorlar?

19 yaşındayım 25-35 arası erkekler yazıyor evlisi boşanmışı çoçuklu olani yazıyor abi dayı diyince bana kızıyorlar senin psikolojin bozuk senin yaşındaki kızlar bize göre diyorlar 19 yaşındaki erkek 13 yaşındaki kıza mı göre o zaman. Birde benden 8 yaş büyük biri bana yaşıtız dedi gülmekten karnım ağrıdı demek zeka seviyesi düşük kendini 8 yaş küçük biriyle yaşıt aynı olgunlukta görmesi büyük sorun
Ben yanımda abim dayım babam dedem yaşımdaki erkekleri istemem ve bazıları da genç el değmemiş diye istiyor iyyy benim midem sanki yok ben onları alacam sanki
Güncellemeler
+1 yıl
Genç kızlara olgun iyidir iyi davranır değerini bilir aldatmaz vs derler ben saf slk değilim çok şükür kendi yaşıtı kadına değer vermeyen yaşça küçük kıza neden değer vermiş gibi yaptığını iyi bilirim o yaştaki erkeğin beni arzulaması hoşuma gitmiyor demek karısı olgun olunca aldatacak. Evlenecek eğlenecek biri de değil. Genç erkekleri kötüleyip büyük erkekleri övüp onları seçeceğimi sanıyorlar. Kadın tecrübesiz bakire gençeçik küçük olsun erkek tecrübeli büyük olsun yok ya ben midesiz miyim
Kendimden yaşça büyük erkeklere yüz vermediğim için bana cahil diyorlar?