İflas ettik hayatım mahvoldu detay?

Arkadaşlar ben 23 yaşındayım 2 yaşında bir kızım var esnaftık pandemi yüzünden bakkal battı eşim gece kuryelige çıkıyor günlük 80-100 arası alıyor ben çalışıyordum kayınvalidem ise girdi kızıma bakacak kimse yok işten ayrılmak zorunda kaldım çok fazla borcumuz var iflas ettikten sonra hep icralık olduk kızımın bezini bile amcası aldı doğalgazı söktüler faturaları hep 2 ay geç ödüyoruz geriden yani ev buz gibi elektrikli soba almıştık onu ve tüp kullanıyorum yemin ederim ki kızıma yiyecek doğru dürüst bir şey yok ağlıyorum günlerdir kira 2300 bu ay veremedik adam parasını istiyor çok sıkıldım hayattan hiç gezemiyoruz kızımı dışarı cikaramiyorum ne zaman cikarsam bakkaldan bir şey istiyor alamayınca çok zoruma gidiyor yemekleri annem getiriyor 1 aydır resmen kabus yaşıyorum hep bekarliktan kalan kıyafetlerimi giyiyorum arkadaşım geçen cafeye çağırdı hiç gitmek istemedim zorladı gittim acıkmıstım 4 -5 kişiydik param yok diye bir şey yemedim çay içtim 8 tlydi 4 TL kızın montuna attım gizlice çıktım onlardan erken kızıma bakacak biri olsa çalışırım ama bakacak kimse yok intihar etsem yavrum ortada kalır napicam bilmiyorum bı yolu yordamı yok mu bunun gece uyumuyorum düşünmekten kafayı yicem
İflas ettik hayatım mahvoldu detay?