Ya arkadaslar yardım edin bu yasadıgım okb mi ne bilmiyorum ama hayatımı mahvetti?

Evde çok yanlız kalıyorum odada falan ama bundan kaynaklı degildir diye düşünüyorum çünkü annemin ablamın vesaire yanındada oluyo sürekli aklımda ki bir şey kötü kötü şeyler sokuyo aklıma ama ben düşünmüyorum bundan eminim kendi cenaze mi düşündürüyor bana sürekli acımasızca laflar söylüyo kafanı kolunu kesicekler vesaire mesela yolda arabada gidiyorum bana arabaya bir tır falan çarpıcak tek bir parçan kalmayacak size saçma gelebilir ama psikolojim çok bozuldu cinselinden tut en olmayacak insanlar hakkında pis pis seyler sokuyo aklıma kendi mi nasıl acıklarım bilmiyorum ama evin içinde kolumu bacağımı cimcikleye cimcikleye mosmor oldu kendim düşünmediğimi biliyorum ama böyle seyler aklımda olunca kendimi kötü hissediyorum ve beynimde ki şey bana bunu kendim düşünmediğimi açıklamam icin kendime zarar vermemi söylüyo onun için hic bir yerim tutmuyo kendi kendimi bitiriyorum artık bacağımdan tut el parmaklarıma kadar ağrıyo sıkıyorum kendimi deli gibi hissediyorum buraya yazamadığım binlerce şey geciyo aklımdan ve ablamlara anneme karşıda sürekli yok bunu yapmazsan onlara bir şey olucak bunu 3-4 kere yapmazsan kendine vurmazsan falan fistan ablam rüyasında vefat eden birisini görmüş bana anlattı aklımda ki o şey bana ona da mı bir şey olucak acaba şeklinde şeyler söyledi lütfen yardım edin
Ya arkadaslar yardım edin bu yasadıgım okb mi ne bilmiyorum ama hayatımı mahvetti?