At binmeyi bilen eline kilic kusanan her kavmi neden turk olarak nitelendiriyoruz... dunya da genel kabulu irani bir halk olduklari veya izole bir toplum oldugu... iskit topraklari cok genis bir cografyaydi ve cok uluslu bir yapidaydi... icinde iskit ve sakalarin yogun oldugu bir cografyaya sadece sakalar=iskit demek nerden bakarsan bak yanlis... zaten k. kafkasyadaki kurganlarla saka bolgesindeki kurganlar genetik olarak fakli
Güncellemeler
+1 yıl
Bu siteden bir cacik olmaz...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İranlılar 3000 yıl oncede suanda da kadına hicbir zaman deger vermedi. Iskit saka bukuntulari ve yasam tarzi bahsettigin toolumun hicbir zaman yakinindan dahi gecmedi. Ayrica bahsettigin "irani" topluluk karadenizin ve kazar denizinin kuzeyine cikmadi.
Dagilabilirsiniz konu kilit.
Sence irani bir topluluktan anladigin iran vatandasi bir topluluk mu... saka gibi ya bir de dagilabilirsin konu kilit diyor sanki bana ilber ortayli ya
Pers tarihi benim bitirme tezim kezo sus ve o klavyeyi sakince yere bırak
He anam he elini atsan KS de prof.. denk geliyor zaten😂sktir git
Sg
Beynimi yaktın a. m. q. bize bu kadar tarih bilgisi fazla 😂 ne işimize yarıycak? Hazine bulacaksak bak o ayrı? Var mı onların kültüründe gömü falan?
Vay be bu kadar tarih bilgisi derken bu mu yakti beynini😂
Valla ne yalan söyleyim bendeki tarih bilgisi selçuklulardan önceye gidince error veriyo 😂 asurlular hititler neyse de ötekileri çok karıştırma 🥴🤓🤣
O zaman niye soruma geldin
Gıcıklık olsun diye 😂
Sagol az gicik vardi zaten
İskitler içinde tek boy yoktur. Tek kaynaktan bakmamak veya baktıysak bile o kaynakta dahi tek boy olmadığı yazar. Tamamen karşıt görüşler de vardır. Bu yüzden sadece Barthold degil diger kaynaklara da bakmalı ve cok kitap okunmalı.
Ben de detayda buna yakin bir sey yazdim zaten istersen okumaya detaylardan baslayabilirsin
okudum ve destek icin yazdım
Tamam o zaman asagida garip yorumlardan zannettim pardon
İskitler tarih kitaplarına işlenmiş, demek ki bir bildikleri var.
Bayiliyorum bu bir bildikelri var ki yapmislar lafina ya😂o lise tarihinde ogretilen seyin tarih oldugunu mu dusunuyorsun sen simdi😂
Senin dediğin tarih mi şimdi hıh 😒
Abijim hadi isine bak
Ha şimdi de öyle mi oldu, peki iyi geceler 😒
Yöneticileri Türk olduğundan sanırım
Yoneticisi nasil turk olsun kafkasya da dogdu...
Evet çok büyük bir sorun bu şimdi
Siz bir orgut musunuz sorulara mal mal cevaplar vererek dunyayi insan irkindan mi ayiklamaya çalışıyorsunuz😂
Hayır sen acaba Türkiye de mi yaşıyorsun yoksa Pariste mi onu anlamaya çalışıyorum
Sictigimin seninle ayni ulkede yasiyorum... maaalesef
Genetik ayıklama mı yapalım yani bu saatte
Valla yap diye zorlayan yok... ben sordum ilgilenenler cevaplar... sen de bu saatte ne halt yersen ye banane😂
Bu saatte ne halt yenir? Sen yetkili birine benziyorsun 😂😂
Anan daha iyi biliyormus oyle duydum
Ruhospuluk yapıyorsun
Onu da anana sor
Ananı s.