detay süper 😂😂
Sizce dayıların amacı nedir?
Hadi bakalım 😂

Amaçsız ne yaptığını bilmeyen kafalarından hayal dünyasında yapamadıklarını yapmak, yasayamadiklarini yaşayabilmek bu tarz insanlar ezik hisseder kendini ve bir şekilde kendilerini kanıtlamaya çalışırlar çünkü aksam 5 sümsük oturduğunda anlatacak sohbet edecek malzeme gerekir sapık ib... neler
Amaçları Belli Yaşlarından Utanmayan Kudurmuş Abazan Sapıklar Ulan Torunun yaşında Kıza ne hakla Askıntı Olursun İt Herifler Başkaları da sizin torununuz varsa ona Askıntı olsa hoşunuza gider mi Sapik abazanlari idam etme vakti çoktan geldi geçiyor bile
Bu şarkı ile yanıt vermek istiyorum 😅😅
Şarkımı çalma 😂
aslında belli; gülüyoruz ama bu erkekler sübyancı yani hasta yani isole edilip şapla beslenmeleri gerekiyor
@Turizmciadam savcılıkta anlatırsın derdini
Sen delikanlı olsan engellemezsin @Turizmciadam
Cevap
71Cevap
burada soyle bir yanlis var. Neden sadece erkekler asagilaniyor? Bunu koyuyorsan bu konuya dikkat cekip dalga gecmek istiyorsan 18 inde bile degil daha 17 sinde zengin koca bulmak icin mekan mekan avlanan, 45 lik ve 60 lik erkeklerin duygulariyla oynayan kizlari niye ortaya sürmüyorsun. Sirf hayat kurmak icin evlenip kolay yoldan maas almak icin 1 cocuk yapip bosanip cocuk icin olana lafim yok ama kendi icin nafaka alan kadinlarida eklemek lazim buraya.
Çıtırların çok tatlı olması. Taze ve kafalarının tertemiz olması. Sadexe sevilmek istemeleri ve dünyayı kendi etraflarında döndüğünü düşündüğünü bilmelerinden kaynaklı. İhtiyarlarda bunu verir. Yani sevgiyi, cinseelliği, her dediklerine he dedikleri için
Sitede bir Nisan şakası olduğunda erkekler kız gibi gmrünmüştü.
Bunu bilmeyen bir kaç kişi ciddi yürümüştü la bana 🤣
Yokluk değil bunlarınki her biri evli. Aşırı açlık ve andropoz besbelli. Torunu yaşındaki kıza tövbe 🤦
Sağlık bakanlığı günde en az yarım saat yürüyün demedi mi? Yürüyorar işte. Daha ne yapsınlar?
Gördüğü her kiza yürüyen genç erkeklerin amaci neyse, onların da o' dur.
Yaştan bağımsız olarak bu türün hepsinin ortak noktaları işe gevşek , varoş, anadolu çomarı kıvamında olmalarıdır.
Her kadına yürüyen erkekler bitmeyeceği gibi
cinsiyetini sermaye olarak kullanan tahsilatci kadınlar da bitmeyecek 🤔
Olan insan gibi insanlara oluyor
Batılı yaşlı erkekler daha bakımlı. Bizde kadında, erkekte yaslanınca kulusture dönüyor. Normal entellektüel bireylerde davranış bilimi bu şekilde olmaz ve yadırganmaz uç şeyler.
Sosyal medyayı sonradan keşfedem sonradan görmeler maalesef
Toplumda telefonunu çıkar diyen insanlarla aynı tiplere benziyor nedense
Cinselliğin gizli kapalı yaşandığı bir ortamda internet gibi bir teknoloji bunların eline verilince sonuç bu oluyor
Dayıların amacı yok. Burada abazanlık yapanların büyümüş hali böyle olacak işte. Can çıkar huy çıkmaz :D
Bunlara birileri kahvede diyorki facede orada burada çok karı düşüyor bunlarda sanıyorki her önüne gelen bana vericek 🤣 kafalar pırıl ya
Hepsi gerçekse şanslısın çünkü geneli fake oluyor, eğer gerçek olduğunu düşünüyorsan neyse
utanılacak ve bir anlık zevk için yapılan en büyük hatadır hiç bir bayan bunu hak etmez
Ya tutarsa ya tutarsa ya tutar da biri denk gelirse 😁😁
istekli teke mod : ONKalbi tekleyecek, otel odasında ölüp gidecekler. 😂
Hay sansürüne ya dhsjssl
Pirezes nedir yaa😂😂😂. Dayılar ileri yaş sendromu yaşıyorlar. Andropoz evresini reddetme meyli.😄
Bir yandan komik. Ama bir yandan iğrenc🤮🤢 ve korkutucu
ben de yürüyecektim ama hiç remziye gibi durmuyor 😕
Sorma yaş ilerliyor gelecekteki bizler olamyiz inşallah
Sen evdekal Türkiyem diye sosyal mesaja bağlamak harika bir detay, bayıldım.
Evde külüstür gördüğünü eski model araba yerine yeni sıfır motor kullanmak
Bu sitedeki erkekler güzel cevap verirler. Sanırım hepsi dayı.
Bazıları azginliktan ne yapacağını şaşırmış pis sapıklar
Burada da var öyle dayılar yakın zamanda hepsini tek tek ifşa edicem yine ortaya çıktılar
Sapiklar ve biri elime geçse tereddütsüz onu döverim
Yokluktan işte Allah kimseyi yoklukta bırakmasın dksjjsksk
Ne imiş? Yürüyen merdivenlerin yaşı yokmuş. Ne düşürsek kâr demişlerdir. Amaç zaten belli değil mi?
Remziye'ye çıkacak adaylar anca bu kadar olur kanka.
Birisi can sıkıntısı olmalı ikincisi başlarına vurmuş olması😅😅
Dayı değilki bunlar sapık banada yazıyorlardi hesabımı gizli yaptım
Bi amaçları yok aslinda, başıboş yasayan"insanlar". Hayatlari tuvaletle mutfak arasina gecen insanlar iste
sondaki dayı fav dayım bundan sonra
Bu yaşlılar da fecabooku ele almislar yaşlılar hanesi olsa sitenin adı bari
istiyor aleti kalkıyor birleşmek,... vs.35 gidim daha kadon eli tutmadim. bazen evli olmayan ve hoşuma giden bir kadına carsida karsisina ciksam. hosuma gittin seni istiyorum desem. sonra dayı veya sapık derken hic dokunmadan bedeni bu kadar kıymetli kadinlar var. kafama siksam. diyorum. bazen kadınsızlik ağlatıyor. kimse kiz arkadaşım olmuyor. bem de 10 sene üniversite okudum ama asgari ücrete çalışmaktayim
zükmek, başka ne olacak. bunu bilmiyor musun. ayrıca para bizde şekerim. ne ka para, o ka genç. veren razı ise kime ne? vermesin hatun, bana mı sormuş...
Yaşlı oldukları için gözleri az görüyordur olgun bayan zannediyor olabilirler 😂😂
oha ananı avradını bu neee çüşşşş bu mesajları atanlar serbestmi şu an katli vocip
Kimi koparırsam düşüncesi
Aklı bir karış havada oldukları için olabilir.
Adamlar ne yapsın.. etki tepki olayi
Gençken yapamadıklarını yapmak
Piresez Remziye kendine dikkat etmelisin ksnssj
KS abazanlarının babaları
Neyiin kafasını yaşıyorlar acaba
burasınında bi farkı yok
Evde kal Türkiyem ne alaka😂😂😂
Amaç bellide yazmaya utandım
En güzel spor yürümektir. Normal bir durum
Sübyancılık çok yazık
Bunlar sübyancı baska bir açıklaması yok
Son bir umut. Bir umutdur yaşamak. 🤣🤣
Dayıların başka işi yok galiba
Dayı derken hangi yaş grubunu kastediyoruz 😂
Dadlı günler hanfendi bayan kadını
bu dayıların ifşalanacak bir tarafı yok.
Elbet birini düşürürüm mantığındalsr bence.
Sondaki dayı mantıklı konuşmuş
Sapık onlar iğrençler
Kahkaha attım ya. Ölmeli ya bunlar 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?