Peki o hayatı dışında başka bir hayatı var mı kadının? Her gün o işi yaparak hem eğleniyor hemde para kazanıyor, gününü boyle geçiriyor. Bu hayatı bırakması için yeni bir başlangıç yapmalı ve size tepkisi ne oluyor. Siz yapma dediğiniz zaman ne diyor size
Kadın gerçekten zor durumda o zaman. Bşçu iş daha kolayına geliyordur belki zamanının büyük bir bölümünü harcıyabileceği hobi. Gibi şeyler bulmayı denediniz mi ya da belki de artık babaanne olma zamanı gelmiştir torun bakmak ona iyi gelebilir haksızmıyım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Getiremezsin
Neden ki? Yani kötü yanlış yoldan insan vazgeçmez mi?
Yanlış yoldan kastın ne
Paralı çalışan biri
Bedava iş mi var
Öyle iş değil bedenini satıyor
Parayla ilişkiye giriyor
Evlatları için işte
Seansı ne kadar ki
Ne alakası var evladına öyle para yapılmaz
Ne bileyim ben seansi
Hangi şehirdesin birde ben konuşsam
İstek attım ise yazabilirsiniz takip ediyorum sizi
Annen ile tanışmka isterim bebito
Ben ne diyorum sen ne diyorsun
Annen hangi günaha sapmış durumda?
Sorudan anlaşılıyor bence paralı ilişki
İhtiyacı mı var? Neden böyle bir şey yapıyor, normal ilişkin yaşamak yerine. Bir sorunu halletmek istiyorsan temeline inmem gerek.
İhtiyacı varken yapıyordu şimdi de ihtiyacı var ama biz okuduk ettik yapmasını istemem ama yapıyor
Zevk için değil
Peki o hayatı dışında başka bir hayatı var mı kadının? Her gün o işi yaparak hem eğleniyor hemde para kazanıyor, gününü boyle geçiriyor. Bu hayatı bırakması için yeni bir başlangıç yapmalı ve size tepkisi ne oluyor. Siz yapma dediğiniz zaman ne diyor size
Eğleniyor diyemem ki
Zorunluluktan yaptım başka bir işe girsem çalışamam bile diyor bu işi de çok zor görüyor ama yinede yapıyor
Evet başka hayatı da var
Kadın gerçekten zor durumda o zaman. Bşçu iş daha kolayına geliyordur belki zamanının büyük bir bölümünü harcıyabileceği hobi. Gibi şeyler bulmayı denediniz mi ya da belki de artık babaanne olma zamanı gelmiştir torun bakmak ona iyi gelebilir haksızmıyım
Evde yaptığı için konu komşu herkes biliyor yolunu o yüzden arkadaşım vs olunca eve getirmiyirum yoksa yanlışa giriyor
Hayat zor evlilik için bilemiyorum ama düzenli isim olmasi kazım
ee sen çalışmıyorsun bebito kadına kim bakacak. Eve para girmesi lazım sen önce iş bul bence
İsim var dedim ya sadece resmi değil yani kadrolu değil ama şükür hiç boş kalmadım
pardon ya ben yanlış okumuşum o zaman bebito. İşin zor gibi duruyor gerçekten saygısızca davrandığım için kusura bakma ben troll falan zannetmiştim.
Estağfurullah ya olabilir sıkıntı yok Abicim
Ben dalga geçtiğini anlamadım bile valla en azından saygısız bir kelime duymadım sizden hatta gizli den ciksaniz konuşsak iyi olurdu
çıktım b ebito
Attım isteği