Aile & Toplum Eski eş geri dönmese bile içten içe pişman olur mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sizce? Geri dönse zaten olamayız asla, sadece içden içe pişman olsun isterdim, sizce olur mu? Eski eş geri dönmese bile içten içe pişman olur mu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kıskandır, ondan daha iyi birini bul anlasın kaybedenin o olduğunu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çocukça şeyler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu senin istediğin de sanki çok olgunca bu arada aynen devam Yorumla
aJax20 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl ben kadar gururluysa olur ama dönmez :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Banada öyle geliyor dönmesi boşa olurdu zaten asla kabul etmem sadece pisman olduğunu görmek isterdim Yorumla aJax20 +1 yıl ah siz kadınlar garipsiniz detaylı dinlemek isterim yolla bekliyorum Yorumla
bycon06 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 78% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 434 cevap paylaştı. Sen oldunsa oda olmuştur 0 0 Yorumla
Bigdadyy Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 319 cevap paylaştı. Neden olsun ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaptiğı hatalar için Yorumla
sosaalvarez Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Neden bitmişti 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Karaktersizliği sayesinde Yorumla sosaalvarez +1 yıl Neler yaptı Yorumla sosaalvarez +1 yıl Biraz acarmisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kıskandır, ondan daha iyi birini bul anlasın kaybedenin o olduğunu
Çocukça şeyler
Bu senin istediğin de sanki çok olgunca bu arada aynen devam
ben kadar gururluysa olur ama dönmez :D
Banada öyle geliyor dönmesi boşa olurdu zaten asla kabul etmem sadece pisman olduğunu görmek isterdim
ah siz kadınlar garipsiniz detaylı dinlemek isterim yolla bekliyorum
Neden pişman olsun istiyorsun ki?
Sen oldunsa oda olmuştur
Neden olsun ki
Yaptiğı hatalar için
Kovaysa olmaz
Hayır.
Neden bitmişti
Karaktersizliği sayesinde
Neler yaptı
Biraz acarmisin