Sende bizim elaman gıbı yaptın zorla sosyetelık olmaz adam asgarı ucretle calışıyor hanımın bılezıklarıni bozup 7 bın kıralı bahceşehırde ev tutmuş 6 iş yermız 260 calışanimiz var biz yapmayız onu
Sacma. Bence kucuk dugun daha iyi olur aile arasinda hem daha az para harcarsin. Dugun salonuna vs para verecegine balayina falan gidersin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sacmalik dugun yapacağıma esimle o arabayla gezeriz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Nikahtan evlenin arabayı satmayın boşu boşuna
0
18 Yorumla
Soran
+1 yıl
Once dugunler altinlar takilar isteyip sonra nikahtan evlenelim demenin mantigi ne?
Cevap sahibi
+1 yıl
Eşim hiç bilezik istemediğim halde çok sayıda aldı hiç takmıyorum kimseyide karışmasına izin vermedim aç gözlü bizim taraf biliyorum. bu iki tarafın anlaşmasıyla olan şeyler kızıyorum ama eski adetler devam ediyor
Soran
+1 yıl
Benim kulturumde " ne takilirsa saninizdandir" denir. Su kadar bilezik istiyorum diyen kim varsa kalkip gittik...
Soran
+1 yıl
Cok sayida bilezigin hepsi i ayni anda takabiliyormusun?
Cevap sahibi
+1 yıl
Hiç takmadım duruyor. ikinci evliliğim benim. Künye kolye takıyorum. Annem Antepli biz yurtdisindayiz ama adetler degismiyor 22 tane adana burma alındı 21 ayar eşimde Arap. Ben karşıyım altın nedir ki
Soran
+1 yıl
22 adet Adana Burma... Kullanmayacağın altını neden alırsın ya da istenir ki Birisi bana bunu açıklayıp ikna etse?
Cevap sahibi
+1 yıl
Elimi sürmedim altınlar zaten almanyada doğdum büyüdüm kimse bilezik takmaz burada onlarda burada çok gereksiz bunlar
Soran
+1 yıl
Halagereksizolan bir seynede aliniyor anlamadim bu toplumda
Cevap sahibi
+1 yıl
Cahillik.. mehir onlar kadının ihtiyacı olur diyorlar benim kazancım herseyim var
Soran
+1 yıl
Peki sevdiğin kişi bu altını almadığı için ayrılmış olsanız ne hissederdın?
Cevap sahibi
+1 yıl
Ne kadar saçma sevgi bir taşa degisilirmi
Soran
+1 yıl
İşte biz ayrıldık, sonra çok pişman oldu nikahtan evlenelim dedi vs
Cevap sahibi
+1 yıl
Kusura bakmayın ama onunla gecinemezsiniz siz olmaz
Soran
+1 yıl
Farkındayım, nr söylese annesinden duyuyordum. Ne varoslugum kaldı ne serseriliğim...
Mühendisim aslında... Ü
Cevap sahibi
+1 yıl
Benim ikinci evliliğim kocam 40 yaşında bayılıyor bana ikimizde kötü evlilikler yapmışız anlayışlı olmak lazım
Soran
+1 yıl
Allah daim etsin...
Cevap sahibi
+1 yıl
Ben inançsız biriydim şimdi inanıyorum seninde inşallah
Soran
+1 yıl
İnanç olayı bambaşka dikte edilmedikten sonra sorun yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sende bizim elaman gıbı yaptın zorla sosyetelık olmaz adam asgarı ucretle calışıyor hanımın bılezıklarıni bozup 7 bın kıralı bahceşehırde ev tutmuş 6 iş yermız 260 calışanimiz var biz yapmayız onu
Çok param olsa da 7000 kira virmem
Hayır kadınlara güven olmaz yarı yolda bırakabilir araba bırakmaz gashd ama reis onu da elimizden alacak gibi benzinin litresini altınla alacağız :D
Bastan altinlsr takilar ystlar katlar istryen sonra nasil nikahtan evlenelim diyor?
Sacma. Bence kucuk dugun daha iyi olur aile arasinda hem daha az para harcarsin. Dugun salonuna vs para verecegine balayina falan gidersin
Sacmalik dugun yapacağıma esimle o arabayla gezeriz
Nikahtan evlenin arabayı satmayın boşu boşuna
Once dugunler altinlar takilar isteyip sonra nikahtan evlenelim demenin mantigi ne?
Eşim hiç bilezik istemediğim halde çok sayıda aldı hiç takmıyorum kimseyide karışmasına izin vermedim aç gözlü bizim taraf biliyorum. bu iki tarafın anlaşmasıyla olan şeyler kızıyorum ama eski adetler devam ediyor
Benim kulturumde " ne takilirsa saninizdandir" denir. Su kadar bilezik istiyorum diyen kim varsa kalkip gittik...
Cok sayida bilezigin hepsi i ayni anda takabiliyormusun?
Hiç takmadım duruyor. ikinci evliliğim benim. Künye kolye takıyorum. Annem Antepli biz yurtdisindayiz ama adetler degismiyor 22 tane adana burma alındı 21 ayar eşimde Arap. Ben karşıyım altın nedir ki
22 adet Adana Burma...
Kullanmayacağın altını neden alırsın ya da istenir ki
Birisi bana bunu açıklayıp ikna etse?
Elimi sürmedim altınlar zaten almanyada doğdum büyüdüm kimse bilezik takmaz burada onlarda burada çok gereksiz bunlar
Halagereksizolan bir seynede aliniyor anlamadim bu toplumda
Cahillik.. mehir onlar kadının ihtiyacı olur diyorlar benim kazancım herseyim var
Peki sevdiğin kişi bu altını almadığı için ayrılmış olsanız ne hissederdın?
Ne kadar saçma sevgi bir taşa degisilirmi
İşte biz ayrıldık, sonra çok pişman oldu nikahtan evlenelim dedi vs
Kusura bakmayın ama onunla gecinemezsiniz siz olmaz
Farkındayım, nr söylese annesinden duyuyordum. Ne varoslugum kaldı ne serseriliğim...
Mühendisim aslında... Ü
Benim ikinci evliliğim kocam 40 yaşında bayılıyor bana ikimizde kötü evlilikler yapmışız anlayışlı olmak lazım
Allah daim etsin...
Ben inançsız biriydim şimdi inanıyorum seninde inşallah
İnanç olayı bambaşka dikte edilmedikten sonra sorun yok
Çok saçma
Düz aklın ermemesi
?