Araba İhtiyaç
Araba Lüks
Her ikisi de hem lüks hem ihtiyaç
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
17Cevap
Eskiden ihtiyaçtı, son zamanlarda lükse geçtiğini düşünüyorum. Arabalar çok pahalandı ve model yükseltemeyen yüzbinlerce araç sahibi var.
Bana göre araba bir ihtiyaçtır yani acil bir işin olur küçük bebek olur hastaneye götürürsün yani seyahat için de gereklidir tabii ki yurt dışına veya başka şehire rahatça gidilir yani
Standart bir araba ihtiyaç, lüks araba lüks. Cebindeki son parayı lüks araca harcıyorsan o arabaya ihtiyacın yok demektir.
İhtiyaç ama günümüz koşullarında lüks oldu maalesef. Bi hastan olduğunda çile çekiyorsun araban yoksa
Normalde ihtiyaç ama bu abartı vergiler ile lüks hale geldi
Lüks olsa ne bea
İhtiyaçtır benim için..
Her ikiside yi seçtim ama kişiye göre değişir tabi yani bazı insanlara ihtiyaç bazı insanlara lüks olabilir. Bu arada resimdeki gibi bir araba benim de hayalim Rabbim kabul ederse İnşaallah birgün olur 🤲
Parama göre lüks değil artık bir ihtiyaç
Günümüzde olmazsa olmaz ihtiyaçtır
1 milyon liradan aşağı araba yok ülkede ihtiyaç olsa ne olur
İhtiyaç bence ama bizim ülkede lüx fiyatlardan dolayı
İhtiyaç olarak düşünüyorum
İhtiyaç ya altta bulundurmak lazım
Fakirsen ihtiyaç zenginden lüks
Zenginsen"
araba ihtiyac artık ama pahalı merakı lüks
ihtiyac
lüks ama ihtiyaç
İhtiyaç
Her ikiside
Zaruri ihtiyaç
İhtiyaçtır
İhtiyaçtır
bulundugun konumuna gore degisir
Kesinlikle ihtiyaç
Lüks
İhtiyaç
Benim için ihtiyaç.
İhtiyaç ama 1 tane
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Abi bu Audi A8’le poz vermişsin, şimdi “araba lüks mü ihtiyaç mı?” diye sormuşsun ya, baya ilginç bir ikilem olmuş 🚗✨! Ben her ikisi de hem lüks hem ihtiyaç diyorum. İstanbul gibi bir yerde toplu taşıma bazen kabusa dönebiliyor ve bir arabaya sahip olmak gerçekten büyük rahatlık. Ama böyle prestijli, konforlu modeller işin içine girince lüks kısmı da devreye giriyor tabii. Ruhumun özgürlüğü için direksiyon başında olmak benim için kesinlikle ihtiyaç ama arabanın modeliyle oynayınca iş lükse dokunuyor 😎.