Süt, yoğurt gibi şeyleri biliyorum. Onlar dışında bir şeyler söyleyebilirsiniz. Uyumuyorlar doğru düzgün ve ağızları durmuyor, susmuyorlar çünkü. Dalga geçerek yazmayın, ciddi cevaplar yazın. Sinirimi herhangi birinizden çıkarabilirim haha😅 Ne uyku getirir?
Yaşlılar için uyku getirici, zararsız yiyecek ve içecekler neler?
İlaç kullanamam. O tarz bir şey dememiştim. Bu yanlış olurdu zaten. Sağlıkları önemli. Ve diğer yorumları dinledim. Bitki çayı daha mantıklı. Şimdi mışıl mışıl uyuyorlar. İyiler. Uyanmamalarını isteseydim eğer her şey daha farklı olurdu haha😅 böyle soru sormazdım yani.
Ters bir şey yapmak istemiyorum işte. Bu yüzden soruyorum yararlı ve uyku getirecek bir şey. Gelmişler biri 80 , diğeri 74 yaşına. Öteki dünyaya yollayıp onlara sebep olmak istemem. haha😅Kulaklığı takmak saygısızlık demek. Bende bilirim kulaklık takmayı. Ama öyle şeyler hoşlarına gitmiyor, bebek gibiler. Sürekli acıkıyorlar, konuşuyorlar. Yaptığım yemeklerin hepsini beğeniyorlar. Ve sürekli yedikçe yiyorlar. Sürekli acıkmaları garip. Çok yapıyorum yesin sussunlar diye. Çok yapıncada çok yiyorlar. Az yapsam yine çok yiyorlar. her türlü çok yiyorlar. Dışarı çıkıyorum eve geldiğimde acıktık diyorlar. Yemek var bitiriyorlar yine yemek yap. Ya bebek misiniz yeter diyip tabakları başlarına geçircem ama saygısız biri değilim. Bu yüzden saygısızlıkta yapmıyorum. Nasıl yaşlı anlamadım. haha Bak belirli bir öğün değil ,30 öğün ya abartmıyorum. Yemekleri bitiyor sürekli meyve ve kahveleri başlıyor. Ve geçmişi geleceklerini anlatmayı seviyorlar. Bana üniversite yıllarını anlatıyor, mesleğini anlatıyor. Arada benimle matematik yarıştırıyor , matematiğim iyi olduğu için. Sorular soruyor. Haha Diğeri ise dizileri anlatıyor. Aptalca romantik dizi dizi konuları ıyyy. İyi de bana ne. Ben kendi kariyer hayatımla ilgileniyorum. Merak etmiyorum ama anlatıyorlar.😅
Haklısın öyle tabiki.😅Zaten o da senin gibi diyor. Büyüklerden tecrübe edin, bilgilen, yanlış yapma diyor. Büyükbabamın ikinci anadili fransızca. Akıcı ve hızlı şekilde konuşuyor. Bir şeyler anlattıktan sonra bazen fransızca bir şeyler söylüyor. haha 😅 Sövüyor mu övüyor mu bilmiyorum. Sonra gülüyor , kötü bir şey demiyorum diyor. İngilizce konuşsa mutlaka anlarımda fransızca hayır. Yaşlılar çok konuşuyor ya. Sanırım fazla tahammülsüzüm. Bugün şükür ki uslululardı koca bebekler. 😅Erken uyudular. Herneyse bende yaşlılar gibi çok konuştum bak. Kusura bakma. Konuşma içinde saol. :)
En İyi Cevaplar