Arkadaşımın eşi bana sulanıyor arkadaşıma söylesem nasıl karşılar?

Arkadaşımla kurstan tanıştık 30 taşında bir kadın. Eşi kendinden 10 yaş büyük. Kadınla samimi olduk geziyoruz buluşuyoruz falan. Bir kere eşi arabayla almaya geldiğinde beni gördü merhaba abi dedim sonra illa birlikte kahve içleim eşimle tanışın dedi ondan sonra bir kafeye gittik adam gözümün içine içine bakıyor ama böyle bir bakma şekli yok. Sonra eşiyle dışarıdaydım kadını aramış güya açmamış bana mesaj attı instagramdan bulmuş eşime ulaşamıyorum diye ben de cevap vermeden direkt gösterdim mesajı. aradı telefonum açık nasıl ulaşamadın falan dedi. Neyse bunlar normal ne var ki diyeceksiniz. Sonra yine bana bir gün instagramdan mesaj atmış nasılsın bir şey sorucam diye buyur abi dedim işletme sayfamı takip eder misin dedi görüldü attım. Sonra gül emojisi yollamış falan. Taa 2017de paylaştığım fotoğraflara inmiş beğenmiş. Fotoğraflarımı mesajla bana yollayıp maşallah seni alan çok şanslı falan yazmış. Eşine de yine görüşelim yazık kız tek başına falan diye iyi niyet göstermiş güya ama bence niyeti farklı ne yapmalıyım?
Arkadaşımın eşi bana sulanıyor arkadaşıma söylesem nasıl karşılar?