İçim sızlıyor resmen bir fatiha okurmusunuz Güzel meleğim benim melek oldu kurban olurum sana keşke ben ölseydim uzun süre sonra ilk defa ağladım içim hala acıyo ilk fotomuzdu bu
Güncellemeler
+1 yıl
Fatiha okuyup banada dua edip sabır dilerseniz sevinirim.
Ben mal gibi dışarı çıktım hayvan cağızın üstüne dolap düşmüş keşke evde olsaydım veterinere götürdüm çok seviyordum inan tedavisi için malımı mülkümü satardım zaten hayvanları çok seviyorum birde kendisi hastaydı ayağı sakattı kurban olurum acı çekerek öldü meleğim inan içim yanıyor ben ölseydim keşke
Hayır saçmalama senin hiçbir hatan yok nereden bilebilirdin ki bunu. Çok sevdiğin gerçekten çok belli takdiri böyleymiş o seni orada bekliyor olacak sen daha fazla kendini üzme ve kabahat bulma.
Boynu ezilmişti kucağıma aldım üstüm hep kan oldu kanlı kazağım hala odamda duruyo öldüğü odaya giremiyorum gözümün önünden gitmiyor o hali keşke zamanı geriye alsam
Bunları aklına getirme bu şekilde yaptıkça daha da kendini kötü hale sokacaksın biraz zamanla hepsi düzelecek ve emin ol senin gibi hayvan sevgisi olan birinin sahibi olduğu için çok şanslı olduğunu hissediyor.
Öldüğünde evde değildim üstüne dolap düşmüş hep kandı her yer kucağıma aldım üstüm kan oldu o kanlı kazağı atamadım öldüğü odaya giremiyorum hatırlamamak mümkün değil hastaneye gittim sakinleştirici oldum çok seviyordum ayağı da sakattı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bizimde kedimiz vefat etmisti, yatagin altina sıkıştırdık yanlislikla, hayvancahiz ezilerek ölmustü, uff aklima geldi simdi gece gece.. allah sabir versin
Teşekkür ederim bende vicdan azabı çekiyorum gittim sakinleştirici yaptırdım hastane de hala içim acıyor
benimki vefat edeli 2 yıl olacak hala onu özlüyorum aklıma gelince gözlerim doluyo. evlat gibi oluyolar
Kesinlikle akrabam ölse bu kadar üzülmezdim kalbin acıyo sakinleştirici yaptırdım
Çok üzüldüm yav geçmiş olsun knk ölümlü dünya
Bunun yavruları yok muydu
Yoktu ayağı sakattı aslında çiftleştirmeyi düşünüyordum ama hep bebek gözü ile bakıyordum sağol
Üzülme diğer tarafta karşılaşırsınız bilirim bunun acısını.
Teşekkürler benim yüzümden öldü çok vicdan azabı çekiyorum
Neden senin yüzünden
Ben mal gibi dışarı çıktım hayvan cağızın üstüne dolap düşmüş keşke evde olsaydım veterinere götürdüm çok seviyordum inan tedavisi için malımı mülkümü satardım zaten hayvanları çok seviyorum birde kendisi hastaydı ayağı sakattı kurban olurum acı çekerek öldü meleğim inan içim yanıyor ben ölseydim keşke
Hayır saçmalama senin hiçbir hatan yok nereden bilebilirdin ki bunu.
Çok sevdiğin gerçekten çok belli takdiri böyleymiş o seni orada bekliyor olacak sen daha fazla kendini üzme ve kabahat bulma.
Boynu ezilmişti kucağıma aldım üstüm hep kan oldu kanlı kazağım hala odamda duruyo öldüğü odaya giremiyorum gözümün önünden gitmiyor o hali keşke zamanı geriye alsam
Bunları aklına getirme bu şekilde yaptıkça daha da kendini kötü hale sokacaksın biraz zamanla hepsi düzelecek ve emin ol senin gibi hayvan sevgisi olan birinin sahibi olduğu için çok şanslı olduğunu hissediyor.
Off ya kurban olurum. Cennette bekleyecekler bizleri 😞
İçim gidiyor ya
Çok zor gerçekten
çok üzücü ya Allahım size sabır dayanma gücü versin zamanla acınız hafifleyecek
Oyy minnoss😢 çok üzüldüm ya benim de olmuştu onu hatırladim acısı zamanla alisiliyor sonra da unutuyorsun
Unutucağımı sanmıyorum yeri çok ayrıydı kediler nankör derler ama hiç değildi zaten ayağı da sakattu
Kiyamam ya uzun zamanini alsa da unutursun hatırlatan bir şey olmadığı sürece tabi
Öldüğünde evde değildim üstüne dolap düşmüş hep kandı her yer kucağıma aldım üstüm kan oldu o kanlı kazağı atamadım öldüğü odaya giremiyorum hatırlamamak mümkün değil hastaneye gittim sakinleştirici oldum çok seviyordum ayağı da sakattı
Sen baya travma yaşamışsin bilemedim ya kötü olmuş kedin vicdan da yapıyorsundur sen şimdi ama senin suçün değil
Yeri çok ayrıydı gözümü kapatıyorum aklına geliyor kafayı yiyicem daha bugün sabah yanımdaydı
Elimden bişey gelir mi senn için
Yok teşekkür ederim düşüncen yeter sağol
Rica ederim ama elimden bir şey gelmemisi uzuyör 🙁
Bende bugün köpeğimi kaybettim acını hissediyorum bende hala ağliyorum
Geçmiş olsun çok zor akrabam ölse bu kadar içim yanmaz
Sana sarılmak istedim
Çok geçmiş olsun abi köpeklerin var onlara ver sevgini
Sağol kardeşim hepsinin yeri ayrıydı
Yapacak birsey yok olumlu dunya
Evde yoktum vicdanım çok sızlıyo
Birden mi oldu durup dururken
Ben evde yoktum mal gibi dışarı çıktım dolap düşmüş üstüne keşke çıkmasaydım dışarın
:(( kendini suçlama nereden bileceksin ki
Güzel bir melek oldu. :')
Hayvanlara dua edilmez fjfms
Komik mi lan keşke Allah senin canını ona verdeydi
:D
Halis mi
Keşke ben ölseydim
Öyle deme yavrum da üzüldüm hee olsun ospike bakarsın bundan sonra😔
Yeri çok ayrıydı vicdanım sızlıyor evde yoktum keşke olsaydım veterinere götürdüm
Basin sagolsun...
Teşekkürler
Üzüldüm. Çok tatlı bir kediymiş.
Öyleydi meleğim benim çok seviyordum
Allah rahmet eylesin
alışırsın
Seni hiç sevmiyorum ama üzüldüm başın sağolsun
Teşekkürler dua edersen sevinirim