Rus askerlerinin cenazesi krematoryum denen aletle cayır cayır yakılıyor.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Avrupa da öyle açıkçası öyle yapmaları daha iyi ben ölürsem ölümü yakmasını isterdim bizim cahil kafa var ki ölmek için toprak alıyorsun cenazenı yıkıyorlar yok şöyle böyle hep boş masraf mezar yaparak arazileri boşa tüketiyoruz onlar kemik oluyor bitiyor zamanla ne diye akama şahama gerek duyuyorsun yak gitsin çünkü adam ölmüş gitmiş
Ölün bile tertemiz bir şekilde mezara konuluyor böyle güzel bir din olabilir mi elhamdülillah çok şükür müslümanım
*kymmm temizliğini ölmüşüm ben ruhum yok ortada ne yapacağım temizliği ben öldükten sonra güzel mi çok cahilsin
Düşünsene annenin babanın cenazesini gözlerinin önünde yaktıklarını ve eline kemik parçalarinin vermeleri ne kadar hoşuna gider değil mi? En azından mezar bir hatıra olarak kalıyor bir gidip bakıyorsun yanında hissediyorsun
Sen kapalı mısın
Kardeşim güzel kardeşim mezarlıklar 150 senede bir yenilenir belki oturduğun ev eskiden bir mezarlıktı
Hayır açığım
Kültür ve din farkı. Denize atmak, yakılmak, gömülmek gibi çok farklı ölü için yapılan ritüel vardır.
En temiz yöntem çünkü. Hem çevreci hem az yer kaplıyor.
İslam dininde Ölün bile tertemiz bir şekilde mezara konuluyor böyle güzel bir din olabilir mi elhamdülillah çok şükür müslümanım
Kesinlikle bak dediğim biri çıktı mezara gidiyorsun çevreyi kirletiyor hem de uzun mezar devasa o mezar arazileri üstünde büyük yatırım yapmak varken neden boş kutular mezarlar ya büyük taşlar foto koyan var gösteriş başka bişey değil gidip para ile mezar alıyorsun şaka gibi boş saçma ülkede yaşıyoruz
"Soran" Kişi! Al şu videoyu izle! de... az ilim öğren. böyle cahil müslümanlar olucağına hiç olmaması daha yeğedir.
https://youtu.be/7zB7hQUtv9o
Görüş sahibi kardeşim yer kalabalığı yapmak istemiyorsanız o zaman sulalenizi toplayın şöyle bir karar alın biz öldükten sonra cenazelerimiz yakilsin diye belediyeye başvuru yapın onlar da topluca imza alıp ölürkene de cenazeleriniz yakıldığı icin ateist olarak ölmüş olursunuz teşekkür ederim iyi günler... 🙏🙏
Soran kişi sanırım kapalı bu kadar cahil olması nerden gelecek temiz şekilde mezara katıyorlar diyorlar gidip olmayan varlığa dua okuyacak zamanla ölü kalmıyor toprak oluyor sen istediğim kadar git ruhu yok bedeni yok ağ cahili mezara gidince seni görecek diye hissedemezsin
Duyduğu ves veselerle konuşan müslümanlar dünyadan uzaklaşsa. Hem akıllarını ve vicdanını kullanabilen müslümanlar kalsa daha iyi bir hal alırdı dünya.
En yakın ve kısa sürede belediyeye başvurmanızı istiyorum. Çok istiyorsunuz anneniz ve babanız ölürken de cenazelerinizi kendi ellerinle dağ başına çıkartıp yakın tamammı güzel kardeşlerim bari biz yer kaplıyor iz sizin gibiiler kaplamasın 🙏😊
Müslümanlarda vicdan merhamet yok kültürlerinde korku canilik barbarlık vardır o yüzden kabalar :D
@qesxflex annenizi gözünüzün önünde ya da siz öldükten sonra anneniz sizi yanarken görse dayanamayıp böyle sistemmi olup deyip ağlayıp haykıracaksınız ama burada klavye bebeliği yapan aslan parçalaraınız 🙏🙏😊😊
@qesxflex özür dilerim aslana ayıp oldu aslan parçası bile olamazssınız 🙏🙏😊😊 anca burdan klavye bebeliği yapan ama önüne anasının cenazesini koysalarrr anneee ben sono yokomom onno bono yorogom ozon vormoz ama burada olmaz cenazeler yer kaplıyor diye bebelik yaparsınız
Ben ağlamam neden ağlayacakmışım sonuçta o ölüyor sizin gibi ölüye süs püs yer ayırtmam sonra deli derler sen bir delisin sen ölüyü gel evimde otursun durumuna gelmişsin yazık kafana
@qesxflex Aynen aynen gerçek hayatta önüne koysalar çakmak bile çalamazssın yürek vicdan herkeste var ahahajajajaj klavye bebesiiiii 🤣🤣🤣🤣 tavuk yakıyorsun galiba
annesi ölmüş gömülse de yansa da geri gelmicek 😂 yandığını görürsen üzülsen de artık annem yok diyiceksin ve olayın piskolojik hali durulucak zamanla.
ölmüş bir insanı gömerek aslında piskolojik baskı uygulamış oluyo insan kendine. Hayla ölmediğine vs. inandıran insanlar bile oluyor. Bir yalanla yaşamasına neden oluyor mezarlar.
Görüş sahibi en azından annemden bir hatıra kalmıyor elime annemin kemik parçaları emanet edilmiyor. Ve sizin gibi klavye bebeleri gözünüzün önünde anneiizi alın yakin deseler çakmak bile çalamazssınız ahahahahajab 🤣🤣🤣🤣🤣
Ben yine annemi sırtımda ölüsünü tasırım ama siz yazık çakmak bile calamzssınız sjsjsjsjsj hahahaahahahah
Görüş sahibi ve @qesxflex öyle bir komiksiniz ki yeminlen bir saatir gülüyorum daha siz seyinizfeki kılı yakamazssınız bırakın anneinizi shshajqjajajajajajajajajaj
Biraz kafanı çalıştır Arap kültürü üzerinde beynini geliştireceğine biraz ilim öğren ölü ne oluyor onu öğren cahil yaşayıp cahil gideceksin hala hatıra diyor kardeşim o bir cansız o ses veremez o bir işaret edemez bedenden ruh çıkar ölürse o artık cansız biri bedeni bir işe yaramaz boşu boşuna ölüyü neden yıkıyorsunuz aptal mısınız sonra kutuya katıyorsunuz çağ dışı yöntem bu bırakın da insanlar kendi yakılmasını istiyorsa öyle olsun biri denize atın derse denize atın herkes o kutunun içine girmek zorunda değil
@qesxflex kankaa ne yapsınlar biliyormusun beni dinle sülalej toplansın snaajjajsjs anneni şoyle paket yapsınlar ama ölmeden önce tabiki ya da seni farketmez dağa çıkın şişleri alın annenizi takın Ya da seni taksınlar şişe ortada iyi bir ateş yaksinlar sonuçta ölmeyecekmisin hem et bedavaya gelir hemde yanmış olursun yer israfından kaçarsın mezar parası vermezssiniz sjsjsjsjsjsjsjsj
@qesxflex aklımı çalıştırdım öyle yapcam ölmeden önce annen yoğun bakımda ya onu alın ateşi yakın etinide yiyin obez olursunu sülalenizi tüm öyle yap ahahahahahajajab olum yeminlen ne komiksiniz 🤣🤣🤣🤣🤣
5000 askeri geçti çünkü
Heryer ölü asker
Nee cidden mi
Youtubeye krematoryum yazarsan nasıl yaptıklarını detaylı bir şekilde gerçek oluyle gösteriyorlar
inanç meselesi