Kardeşim 1. sinifa gidiyor ve beyin yoksunu abim ona tablet aldı. Günde 4-5 saatini oyunla geçiriyor ve gözlerinin etrafı şimdiden?

Kız kardeşim 1. sinifa gidiyor ve beyin yoksunu abim ona tablet aldı. Günde 4-5 saatini oyunla geçiriyor ve gözlerinin etrafı şimdiden mor olmaya başladı. Daha birkaç ay öncesinden oyunlar oynardım onunla oyuncak oynar dergi kitap okurduk. Şimdi ben olmadan onları yapmıyor, onunla oyun oynamasam vakit geçirmesem hemen tablete koşuyor. Bensiz hiçbir şey yapmıyor. Ben de o yüzden oyunu da bıraktım çocuk dergileriyle vakit geçirmeyi de. Tableti alıp saklıyorum ailem onunla uğraşmamak için bana kızıyor tableti ona vermemi istiyorlar. İyice bağımlı oldu ve bu yaşında hiçbir şeyin farkında değil. Tam gelişim çağında ve beynini tabletle yok ediyor. Buna da engel olamıyorum. Onunla tek ben vakit geçirip oynarken ailemin benim kural koymamama izin vermemesi çok zorum gidiyor. Az önce bu sebepten dolayı ağladım sinirden. Onun geleceğinin yok olmasını istemiyorum. Saçma sapan şeylerle vakit geçirmesini sağlığını aklını kaybetmesini istemiyorum. Bir çocuk için günde 5 saat tablet felâket bir şey. Paylaşmak istedim sizinle. Kimse beni anlamıyor bu çağ böyle diyorlar çıldırmak üzereyim. Önereceğiniz bir şey var mı ya
Kardeşim 1. sinifa gidiyor ve beyin yoksunu abim ona tablet aldı. Günde 4-5 saatini oyunla geçiriyor ve gözlerinin etrafı şimdiden?