Eğer gerçekten dershaneye düzenli gidip derslerine çalışacaksa onun için çok iyi olur. Ama zaten okula gitmiyorum diye salarsa toparlanması zor olabilir. Bende 12. sınıfı açıktan okudum meslek lisesine gittiğim için çok daha iyi oldu hiç pişman değilim hem sınava çalışıyorum hemde meslek derslerinden sorumlu değilim.
Sordum anneme derslerde gayreti var elinden geleni yapıyor muş ev de, ders hane yide aksatacağını sanmıyorum hatta baba ma söylerim biraz gözünü korkutsun yani o yönden bir sorun olacağını sanmıyorum. İyi yapmışsın en mantıklısı bende senin gibi yaptım
12. sınıfta normal bir anadolu lisesinde okuyordum ama basit konuyu baya uzun süreli anlatıyorlardı ve beynime girmeyip+vakit kaybı oluyordu o konuyu internetten 20 dakikaya öğrenebiliyordum açıktan okuyup gittim zar zor bulduğum bir ders hane ye hayatımda yaptığım en iyi karar olabilir hem kısa süreli hem de etkili anlatıyordu hocalar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Eğer gerçekten dershaneye düzenli gidip derslerine çalışacaksa onun için çok iyi olur. Ama zaten okula gitmiyorum diye salarsa toparlanması zor olabilir.
Bende 12. sınıfı açıktan okudum meslek lisesine gittiğim için çok daha iyi oldu hiç pişman değilim hem sınava çalışıyorum hemde meslek derslerinden sorumlu değilim.
Sordum anneme derslerde gayreti var elinden geleni yapıyor muş ev de, ders hane yide aksatacağını sanmıyorum hatta baba ma söylerim biraz gözünü korkutsun yani o yönden bir sorun olacağını sanmıyorum. İyi yapmışsın en mantıklısı bende senin gibi yaptım
12. sınıfta normal bir anadolu lisesinde okuyordum ama basit konuyu baya uzun süreli anlatıyorlardı ve beynime girmeyip+vakit kaybı oluyordu o konuyu internetten 20 dakikaya öğrenebiliyordum açıktan okuyup gittim zar zor bulduğum bir ders hane ye hayatımda yaptığım en iyi karar olabilir hem kısa süreli hem de etkili anlatıyordu hocalar.
Evet en mantıklısı o
Hayır iyi bir fikir değil.
Neden? Yazmayı unutmuşum, okulu, çevresi, öğretmenleri kötü klasik meslek lisesi bu şekilde üniversiteye nasıl gidecek
Okulda alınan eğitimi hiçbir yer dolduramaz ondan diyorum. Eğer dediğin gibiyse açıktan okusun.
deneyip görmek lazım