Çocuğum var diye evlenemez miyim?

1.5 yıl hayatımda kimse olmadı. Sevilmek ilgiye ihtiyacım var. Yalnızlık nereye kadar. EvlenmeK istiyorum çocugum söz konusu daha temkinli ve seciciyim. Öz kızına bile tcizde bulunan var korkuyorum. Calisanim adama yük olmam Yani kafalarda hep şu var (bulcak Zenginin cokcek mirasina çocuğu da kakalicak adamida mezara koydummu cekcek sefasini) algısı ( ikinci el sin kızım. Seninle kim evlenir bu saatten sonra seni anca 60lik dedeler alır sen öylesine muhtacsin) diyen kafalar da var çok tiksnc mide bulandrici sözlere maruz kalıyorum. ...
Güncellemeler
+1 yıl
Kimse boşanmak için evlenmiyor kavun değilki koklayasin on yargı tabularinizi yıkin artık arkadas.. , çocuguma çok iyi bakiyorum kendimI ona adadim çalışıyorum ben sadece ilgi sevgiye açım tekrar evlenecek olursam çocuğumu ihmal edecek değilim herseyden önce evlat gelir boş boş saçma sapan şeyler yazıp seviyenizi dusurmeyin aynaya bakın bi☺
Güncellemeler
+1 yıl
Sırf boşanmis kadinim diye kotu yolda olmuyorum kolay lokma demek nedir yahu bu algı hala neden var? Pis zihniyet insanlar olduğu suRece gelisemeyiZz abii
Çocuğum var diye evlenemez miyim?