AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Rabbim bizleri allah korkusu olan vicdani duygulari olan insanlarla karsilastrsin annen o senin ya bin tane nisanliya degisilmeZ...
Seninki seneryo ola bilir, ama ben bunun gerçeğini 3 sene önce yaşayan biriyim.
Ben annem den değil sözlümden vaz geçtim.
Yazı çok uzun okumadm ama başlık herseyi anlatıyor ne olursa olsun kim için olursa olsun anneni evden atman çok yanlış
Senaryo bu yazdiklarim :) kafamdan attim
Oğlum tam dayaklıkmışsın sen yaa... Adresini söyle de gelip bir stres atayım...
tamam o zaman.. Ama böyle filmler de vardı geçmişte.. İnsanın televizyona saldırası geliyordu..:)) Ve eminim gerçekte de yaşanmıştır.
Yalan olm yok öyle birşey. Eleman trollemiş milleti kızdırmaya çalışıyor. Ciddiye alıpta yazmayın.
Ha şunu bileydin :)
Kanka amma sazan var sitede he, iyi güldüm sayende saolasın :D.
Bu saka Olmali Nisanli cok Bulursun ama Anneni Bir daha asla Bulamicaksin yazik yazik cok yazik asla iki yakan biraya gelmez
Yedigin Kfrler Senaryo Deildi ama Milleti Günaha sokdun durduk yere Annelerimiz Konusunda hassasiz Ne Mutlu Bize..
Hey allahım hala nişanlım diyosun bide annene neler yapmıs kadın ya
Ona okadar aşigim ki. Işten eve geldigimde o kizi evden atcam annemi sahiplencem diyorum. O anda birden kalbim sıkışıyo nisanlimin ellerimi tutuşu omzuma yatişi aklima geliyo herseyi unutuyorum. ANNEMI BILE!!
İyi devam et böyle
Nişanlından ayrılarak kurtulabilirsin, tabi aşığım demeye devam gözünü açtığın zamanda ne gerizekalıymışım dersin. Nişanlıyken bu kadar ahlaksızsa evlenince ağzına sıçar..
Olsun hacı xper aldık :)
Hersey siIn x per kazanmaniz icin. Tesekkur edin bana :)
Allah senin belanı o kızı secerek vermiş beter ol inş. Annenin. O sözlerine ben ağladım be. utanmaz insan birde matahmış gibi anlatıyor yazıklar olsun. bıtun belalar seninle olsun sende evladından gör seni atsın sokağa bir kız yüzünden.
Ona okadar aşigim ki. Işten eve geldigimde o kizi evden atcam annemi sahiplencem diyorum. O anda birden kalbim sıkışıyo nisanlimin ellerimi tutuşu omzuma yatişi aklima geliyo herseyi unutuyorum. ANNEMI BILE!!
Muhattab olma defol. funyada bir suru kız bir tane anne var. seni o doğurdu buyıttu hastayken o sabahladı başında. yazık yazık yazma iğrendim senden
o nişanlının vicdanı var mı merak ettim? kendisi o duruma düşse evladı da ona bakmasa.. sana da yazıklar olsun ki anneni terk etmişsin.. daha yazılacak çok şey var da elimi yorduğuma değmezsin.
Senaryonun devamını ben getiriyorum ozaman bak bu olaydan sonra evlat vicdan azabı çeker ve annesinin yaptığı pislikleri nişanlısına yedirir ondan sonra annesiyle beraber nişanlısına türlü türlü eziyetler çektirip ölüme mahkum ederler.
Bu yazdıkların doğruysa şayet, sen ayvayı hem de ağacıyla yemişsin demektir... Sen nasıl bir evlatsın, vicdansız, Allah'tan korkmaz kuldan utanmaz müptezel seni
acayip sinirlendim umarim yalandir dediklerin değilse senin ben ŞEREFini sikiyim nişanlinida eşşeğe havale ediyorum. inşallah doğru değildir dediklerin it soyu
Bak Kardeşim. Hadi Babam Olsa Neyse. SÖZ KONUSU ANNEM İSE GERİSİ TEFARRUATTIR. İSTERSE EN GÜZEL KARI OLSUN. UMRUMDA DEĞİL. ANNEMİ İSTEMEYENİ KOLUNDAN TUTTUĞUM GİBİ KAPININ ÖNÜNE KOYARIM.
En güzel kadin olsa, kolundan tuttugum gibi firlatirim. One Minute Olmaz. One Minute.
Sen adammısın l*n sana adam diyenin adamlığını sik*m iki dünya bir araya gelse senden bir bok olmaz bir delik için anasından vazgeçene adam denmez Türkiye'de bide nişanlısı evli bile değil
yazık
senin kadar piç bir insan daha gormedım nısanlın mı dogrudu senı bu zamana kadar büyyüttü ha nah kurtulursun o vicdan azabından
Aşigim ulan asigim. O kadin annemi dövsede sövsede kör kütük aşigim o kadina ben !!
ben askı herseyden cok iyi bilirim sndende iyi bilirim zaten nısanlın sana asık olsaydı eger annenın evden gıtmesını ıstemezdı senı seven annenıde sever Allah binbirtürlü belanı versin inşallah amin
O nişanlını al bir yerine sok kardeşim.
ANNEN O SENİN.
insallah seninde basina aynisi gelir insallah kapinin önüne koyarlar! terbiyesiz annen o ya annen başında tasiman lazim ya ben inanamıyorum sizin gibi insanlara yazik kadin senin gibi evlat dogurms
insallah aynilarini daha fazlasini yasarsin kolay kolay canda veremezsin sen
eyer bu sölediklerin dogruysa Allah belani versin o senin annen bee annen yaziklar olsun
Yok la senaryo yazdim kafamdan :)
Olm bari ona buna muhtaç etme huzur evine görür masraflarını karşıla 😔
Öte yandan sokarım böyle aşka.. Bana ya ben ya anne diyecek kadınımda birgün anne olacağı hiçmi aklına gelmez?
nisanlindan ayrılınca baska biriyle nisanlanabilirsin ama annen gidince bir tane daha anne bulamazsın.
hayır yani neden kafanda böyle bir kurgu oluşturup bize okutturuyorsun anlamadım
allahım kaç çeşit hasta var bu dünyada ya sabır
Can sıkıntısı bilader. Oku oku sende gül :)
gülmüyoruz senin haline ağlıyoruz... keşke gerçekten dediğin gibi anneni sokağa atan bir çocuk olsaydın... şu anda ondan daha kötü durumdasın.. ruh hastası... millette nasıl annene bunu yaparsın diye yorumlar yazıyordur kimbilir
o anne senı 9 ay karnınta tasıdı tuvaletını tutana kadar altını temızledı yapmasa olmazdın l*n nankor herıf...
başlarım öyle nişanlıya da sanada anne l*n bu çöp torbasımı atıyon sen derdim ama senaryolara yorum yapmıyorum :D
Allah sana hidayet, akil fikir versin. bir an once gozunu acmayi nasip etain. Başka dicek bişey yok
Güzel senorya salak bir insan bunu direk yutar ama neden böyle senorya yaptın onu anlamıyorum tek bişey aklıma geliyor xper
Baksana la şu sazanlara. Hepsi kufrediyo gercek sanip ;) bir akilli sen ciktin la
Senorya güzel Zeki adamsın :)
Kanka eci yok mu ayıp sana :)
15 sene sorna nişanlısı yatalak hasta sora oldu oglu annesine (nisanlisi) bakmiyor
Samanyolu TV
Sen bunu STV'ye ver, iyi sır kapısı olur bundan, devam
Ya senin gibi evlat olmaz olsun. O kadın senin bkunu temizledi hastalandığında sana baktı. şrfsiz. o nişanlınla evleninc çocuklrınızda sizi atsın köpekler gibi kalın ortada inşallah. lanet olsun ya
ulan hepiniz birbirinizden malsınız yemin ediyorum :D
Sen hiç merak etme yaşlandığında aynı şey senin başınada gelecek
Bende bizim millet böyle şey yapmazdı ama diyordum. Allah iyiliğini versin, şakası bile kötü
bir de "Anne" diyorsun öyle mi. bu yaptığın insanlık değil haberin olsun. o nişanlına da saygılar!
yapmayın böyle senaryolar, insan üzülüyor. :(
Kendimi Samanyolu'nda "Sır Kapısı" izliyor gibi hissettim.
Hahahaha aynen senaryo yazdim. Nasil olmus? :)
Samanyolu tv seni havada kapar.
Amma sallamışsın birader ya :) Samanyolunun senaristlerinin yazdığı dizilere benziyor.
Dicek birsey bulamıyorum sana annene içim acıdı ne biçim evlatsin sen
Sipastik :)
Eğer dediklerin doğruysa sen ve nisanlin iğrenç insanlarsiniz
Nişanlının Yerinde
Olucam
Anneni Kendi Annemden Kayırmam.
Hasta Kadına Yapılırmı Bu
Beter Olun
Bırak Yaa
Senaryo Bu
Yazdıklarım
Kafamdan Attım
Bana nişanlım annen ya da ben dese sıktır gıt l*n derım annemın tırnağı bile olmazsın derım ama böyle çürük elmalarda oluyor tabi
vay o. cocugu vay nisanlin seni cennerte goturmez yol yakinken annneni eve al ve nisanlini kov gitsin.. hatandan geri don derim
bir ayagin kaysin o nisanlini yaninda gorecekmiin bakalim, ama annen seni asla atmaz bunu unutma karar senin genede yoliun cok yanlis diyorum sadece
Adam sallamış ya bizi kekliyo böyle bir olay yok
ins ole olay yoktur analarimi hakketmiyo bunlar cunku
Yaziklar olsun sana
Ve Sen halen oyle birini bekliyon
Sen anneni ucuz kadına tercih etmişsin bir anlık zevk için anneni evden atmaya yetti mi
Bu azaptan kurtulmanın tek yolu önce o kahpe nişanlının boğazını kesmek sonra intihar etmek
çok kötü kalplisiniz yaşlandığınozda sizide evdn atarlar inşallah
Yazıklar olsun size. Annem yıllarca dedeme bananneme baktı bezini değiştirdi ikisininde. Yaşlılar bebek gibidir bize muhtaçlar. Siz yarın birgün kendi çocuğunuzuda çöpe atarsınız altına pisliyo diye.
Eminmisin :s neden yaptın böyle bişey ya annen sana bebekken baktı büyüttü nasıl geçer aklndan böyle şeyler? :s öyle bir erkeğe asla güven olmaz o karısınıda atar güvenilmez iki insan bir arada yaşıyor demektir bu. öyle bı kız gerçekten varsa tut kolundan yolu göster derim.
yazık oğlum sana bı kızın kölesı olmussn yolun yol degıl senn annene öyle dvrandınya cennettede yerın yok senn
Allah size en büyük cezayı muhakkak verir. Bunu asla unutma... yaaaa işte beslersin o da seni bir. .. yüzünden atar. Allah muhafaza..
ben olsaydm senin gibi mallık yapip annemi diyil nisanlimi kovardm işine gelmiyosa defol derdim nisanlima
İnsanmısınız siz ikiniz de? seni doğuran o , aşktan çok mu önemli? Aşk mış biz aşkı masum biliriz..
Sizde kalp yok bence.
öyle asil bir anneden sen nasıl olmuşsun onu anlamaya çalışıyorum...
1000000000. tane kadin bulsan 1 tane anne bulamazsin!!! yaziklar olsun! Allah nisanlinida senide islah etsin!!!
adamsın :D
tabikide biliyorum dostum :)
icimden sana bela okumak geliyor ama Allah islah etsin seni
Bu iyi oldu bak :) Güzel senaryo olmuş. Ama olabiliyor benzeri olaylarda maalesef oda ayrı konu.
Seninkisi tam bir şerefsizlik bunu yapan kadında vicdan bile olmaz sırf bu kadin için anneni biraktin ya yaziklar olsun
Ben ona cok asigim malesef :/
Sen salaksin be anne o anne snei buyuttu sen napiyin adilik
O kadini birak... anaya saygisi olmayanin esede saygisi olmaz.. senaryona edeyim!! !!
Yalan mi bu gercek mi bilmiyorum Allah cezanizi versin beter olun inşallah
Nişanlın yüzünden değil, kendi karaktersizliğin yüzünden annene bunu yapmışsın
Çok afedersin ama iyi b*k yemişsin o kız seni 1-2 aya kadar kapının önüne koyar hiç alınma
Yazdığım şeyler belliki hikaye ama senin hayal dünyana sokuyum şerefini siiiiiiktiğimin piç'i
Saka mi bu? Gercekse eger senin gibi evlat olmaz olsun ulan anne o anne sende bir cagrisim yapiyor mu?
Ama nisannlimida seviyorum :(
Seni nisanlin mi dogurdu angut ikisininde sevgisi farkli
Nisanlim ya annen ya ben diyo. Ben nisanlimdan ayrilamam. Annem ölup gider. Ama sevdigim kadinda giderse dayanamam
nişanlını atacaktın evden anne atılır mı sen nasıl bir insansın
Sokarım aşkınada karısınada benim annemin öyle birşeyi olucak ve aşkım dedim kadın annemi istimicek ne kadar seviyor olsamda skerler öyle işi anne la o anne annenin karnından o kızla çıkmadın öyle bir durumda gider kıza sktiri çekerim anneme değil
l*n yemin ederim elime çekirdek aldım, çitleye çitleye okudum. Trollemen güzelmiş güle güle kullan.
Hahahaha eywallah kardesim :)
bir güncelleme yapta fazla küfür yeme :Ddd