Ben nişanlimla ayri bir evde oturuyorum. Babam vefat etti. Annemin romatizması var yürüyemiyor hasta. Geçen nişanlimla romantik bir yemek yerken telefon caldi. Annem hastanede fenalaşmiş doktorlar ise beni aradi gelin annenizi alın diye. Hastaneye gittim. Annem kendi başına kalamicak kadar hasta oldugunu ögrendim doktorlardan. Ve annemi istemeyerkte olsa evime getirdim. Nişanlim suratini astı. Annemi istemiyor. Ve bu kadini al gotur at basimizdan diyor. Kadın çok hasta atacak yer yok. Gidecek kimsesi yok. 2 gun tutmaya calistim. Sabah uyandigimda nisanlimin bağirtisiyla gozumu actim. Annem belden aşağisini pek hissetmedigi icin altina kacirmis gece. Nisanlim yatagi batirdi defolsun gitsin diye soylenmeye basladi. Sonra ya ben ya da annen dedi. Bende mecburen nisanlimi sectim. Annemi baskasinin evine yolladik. Ve nisanlim anneme tokat atip yüzunü tirmalamiş annem altina kacirdigi icin.. Annemi biraktigim kadinda annemk istemiyor. Ama mecburen orda kalicak. Cunku nisanlim istemiyor evde.. Sonra 2 gun önce annemi gormeye gittim. Anne özur dilerim nişanlim adina dedim. Annem sıkma canini oğlum. Ben yaslandim artik. Bu dunyadan gidicigim. Benim yuzumden aranı bozma nisanlindan. Benim hatam keşke tuvaletimi tutabilseydim senin yuvani bozmak istemezdim diyerek ağladi.. Beni düsünme ben yaşasamda bir yaşamasanda bir dedi. Helallik istedim hakkim sana helal olsun oğlum dedi. Ama vijfan azabi cekiyorum nasil kurtulcam bu azaptan yardim edin :((
Güncellemeler
+1 yıl
GENCLER BU SENARYOYU İNSANLARIN NABZINI ÖLÇMEK İÇİN YAZDIM. GERCEK DEGİLDIR. KISACA (NABIZ KONTROL) ;)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer