AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
İstanbul gibi büyük bir şehirde yaşıyorsanız zorlanabilirsiniz. Kira fiyatları çok uçuk. Küçük şehirlerde yaşamak daha kolay. Biraz da harcamalarınıza bağlı. Fazla harcaması olan bir çiftseniz her türlü zorlanırsınız.
Bende aliyorum bekar oldugum halde yetmiyor.
Ustelik kira filanda vermiyorum. Ama Bulgara Yunana cikayim desem yok yesil sigortasi, yok vize ucreti yedin ictin 300 400 € gidiyo.. Calismak guzeldir bir daha dusun bu konuyu hatta evliligi..
Hiç bir lüksünüz olmaz
Yaşar mısınız? Yaşarsınız evet
Ama benim için yaşamak değildir o 👍
Bakma milletin yetmez dediğine artar bile alkol, sigara, dışardam yemek bu 3 ünden feragat edersen parayı koyacak yer ararsın
En mantıklı yorum 👏👏
@manyag_man29 thanks
Calismak istememeni desteklemiyorsa sevgilin çalışmak zorundasin hayat müşterek. Ama kabul ediyorsa ve borcsuz evlenecekseniz yeter. Ve ev kira olacaksa yine yetmez
Yeter ama ortalama bir aile olursunuz senin çalışman birikim yapmanızı sağlar ve gelecekde daha rahat olursunuz (şahsen çocuk yapana kadar çalış birikiminiz olsun)
Başkasının eline bakmak çok zor bir durum bunu göze alma derim kendi ayaklarının üstünde durmak gibisi var mı
Harika bir düşünce tebrik ederim
Hanği şehirde yaşadığına bakar.
Kiradamı oturacaksın kendi Evindemi.
Kredin var mı yokmu.
Yetişkin Kadınsın Matematiğin bukadar zayıfmı
Ev kiraysa imkansız değilse de günümüz şartlarında insanca yaşamak zor olur çocuk falan olursa bir de yine imkansız
Kıt kanaat geçinirsiniz belki ama gelecek planlarınız olduğunu düşün bişeyler yapmak istediğiniz de o parayla yapamazsınız
Sende çalışsan 4500 lira hadi diyelim 3500 veriyorlar 10.000₺ Çok rahat yaşarsınız bence sende çalışmalısın çocukların yoksa ya da küçük değilse
Bu kadin milletine evlenince bisey oluyor 😂koca parası yemek tatli geliyor heralde. 7 bin lirayla bu zamanda gecinmeyi dusunuyosan bence hic evlenme
Napsin evdemi kalıp baba parası yesin az ya da çok koca parası yiyecek
Insan kendi el emeğiyle kazandığından daha güzel bir şey etmemiştir yalniz eviniz kira değilse yeter gibi sonuçta sana bakmak zorunda
Mesleğinizin elinde olması sizin için bir avantaj olacaktır. Böyle düşünerek evlenecekseniz lütfen bunu gözden geçirin
Sen de çalış, kalkının bir an evvel. Evde ne yapacaksın
Kimse yetmez demiş ya😑benim nişanlımın doğru düzgün işi bile yok alırsa asgari ücret alır benimde düzenli bir işim yok o zaman bizde geçinemeyiz battık anam
🙄 bu durumda nişan mı yaptınız
@Tipsizbirerkekcinsi neden yapılmaz mı nişan?
Yaşadığın şehre bağlı ama 7000 çok değil ilerde yetmeye bilir
Kira vermiyorsanız şayet, orta kanaat şöyle böyle geçinirsiniz lükse kaçmamak kaydıyla..
yorumlara bak sanirsin hepsi elizabeth rüküşlük zenginlikten geçer her zaman doğal olacaksin 💅🏻
Neden çalışmıyorsun ki fazla para göz çıkartmaz. Kendi ayaklarının üstünde dur eşine bağlı kalma.
Yaşadığınız şehre ve yapacağınız çocuk sayısına bağlı
O sana kalmış. Ama bana doğru gelmiyor. 7000 lira neye yetecekmi bilemem. Nasıl harcıyacaksınız
Yasadigin sehire bagli birazda buyuk sehirse
İmkansiz
Çalışmak istemiyorsan çalışmazsın. Ama 7000 tl yeterli mi onu düşünmen lazım..
Ev kira değilse, temel ihtiyaçlarınınızı karşılayabilirsiniz
paradan önce kendıne bagla 3 altın kuralla yoksa evllılıgın erken bıter
Kira yoksa tam yeter tabi yaşantınıza da bağlı kira varsa yetmez
Yeter hem kaliteli hem ucuz yaşamayı planlı hareket etmeyi başarırsan
geçinmeye yetmez ama ilerde artar maaşıda böyle kalmaz...
Ev kiraysa yetmez kira değilse bile sosyal yaşam 0 olur.
Benim sevgilim avukat ayda 30-40 bün geliri var ve ben buna rağmen çalışmayı düşünüyorum. Parayla alakası yok bence. Kendinle alakası var
Nerede yaşadığınıza, hayat tarzınıza ve tutumlu mu yoksa savurgan mı olduğunuza bağlı olarak değişir
Ben 23 yaşım da 8k alıyorum tek başıma bana yetmiyor size nasıl yetiyor
7000₺ para mı? Paranın adı var kendi yok. Yetmez çalış oturup napıcan evde?
2500-3000 kira kışın fatura toplamı 1500-2000 her hafta pazarda insan gibi birşeyler yemek için en az 500 marketler haftalık 500 eee ne kaldı size hesap ortada 7000 yetmez bile aylık
Ne kadar kazandigin degil ne kadar harcadigin onemli. Sanirim yeter.. İstanbul'da degilseniz
yeter yani şöyle çocuk düşünüyosanız çalışmak zor oluyo zaten kadın için de çocuk için de
ama kiradaysanız yetmeyedebilir çocuk olursa yani süper geçinilmez diyeyim ucu ucuna
Kendi paranı kendin harca niye kocanın eline bakıcaksın
Yetmez. Yatma sende git çalış yok öyle yan gelip yatmak
Nerede yetecek o para ile haftayı çıkaramıyorum ben
Erkek adam karısını calıştırmaz o zaten butun gunu çalısiyor sana yemek yapıyor elbseni yıkıyor daha ne yapmalı
Önemli olan nekadar aldığı değildir. Sizin nekadar tutumlu hareket etmenizdir. Aynı anda calısırsanız daha iyi bir araba vs alabilirsiniz.
Çok fazla fuzulu harcama yapmazsanız çocuk olunca belki yetebilir ama cocuk yapmadiginiz surece yeterli olur siye dusunuyorum
Ömür boyu ev hanımı olup koca eline bakmak istiyorsan tabi yeter
Lan ben 9k alıyorum devlette çalışıyorum bekarım bana yetmiyor size nasıl yetsin
Benimkisi günlük 4.5 bin alıyor da sadece kuaför parama yetiyor sen ne diyorsun ya 🤦🏻♀️
Şaka galiba
@İstanbulByfnds1999 sıçıyor zilli
@Tipsizbirerkekcinsi sıçıyor derken sallıyor manasında dediysen olmaz
Bacım popon devirip yatma bu maaşla anca doyarsınız. Gerisi olmaz. Sen de 7000 kazan
eşini mi çalıştırcan light turşu erkeği seni
Bacım toksik misin tabi çalışacak tek maaşla geçinilmiyo evde olup napcan p*rno izleyip 31 mi çekcen git çalış
Her seye zam geliyor her gun. 7 bin bile yetmez ya da ucu ucuna yeter.
cocugunuz olmayacaksa ve biraz idareli harcayacaksanız ikinize yetebilir, onun dısında zor
Allah gözünüzü doyursun yetmiyorsa sende çalış nolcak
Ev kendinin olsa bile yetmez ben 7500 alıyorum yetmiyor
Harcayan siz olacaksınız nerden bilelim yeter yetmez. Kere çolla
Ev kızı kesin, evlenene kadar baba parası, evlenince koca parası kafası acizsin
Bu sana bağlı oda olcak buda olcak dersen 10000 de alsa yetmex
Eviniz kendinizin olursa yetebilir belki ama kiraysa zor
7000 de sen al fena mı?
boş yapma
Çalışmak zor gelince boş yapma dersiniz tabi
bnce hakli
@met96 mesleği olmayana kim 7 bin verir
7 almasın asgari ücretle çalışsın 4 bin alsın evde oturmak dan iyidir
@met96 kadınının parasını mı yicen light erkek seni
@Deliyimbendeliyim başkasının fikrine boş yapma diye bir yorum ‼️ilginç hemde bir kadından‼️
@Deliyimbendeliyim ohooo hangi yuzyilda yasiyonz herkes calsiyor artik normalide bu bnce
@powergirl8338 teşekkürler 👍hayat müşterek
Koca parası yemek tatlı iş hayatı zor gelince Light erkek dersiniz benim param bana yeter koca parası yemeye meraklı olunca normal senin düşüncen
Yetmez sende çalış bi süre
valla normal idare edersiniz
Sana vermez ki yetsin
Ormanda yaşıyorsanız yeter
7 bin hiçbir şeye yetmez.