Kız kardeşim çok açık giyiniyor bu durumu nasıl çözeriz?

Kız kardeşim çok açık giyiniyor şu 1 yılda çok değişti tavırları giyinişleri hareketleri, diceksiniz ki sanane istediğini giyinir diye öyle bir şey olabilirmi, babam annem çalışırken bile onu ben salıncakta salladım onun yemeğini ben yaptım 18 gireli 2 ay oldu, arkadaşlar mini etek demeye kelimeler rivayetsiz kalır afedersiniz ama iç çamaşırı gözükcek derecede açık giyiniyo ailem kaç kere uyardı evden atarız da dedi annemin cezalandırdığı anlar bile çok oldu deli oluyorum o halde giyinmesine annem sonunda dışarı gittiğinde o kıyafetlerin hepsini kesti, ben kendim olarak istediği kişiyle konuşsun ne yapmak istiyosa olsun ama orp. gibi giyinmesin tek derdim o onla ilgili hiç konuşmuyorum onla 1 yıldır zaten eve girdiğimde aynı sofraya bile oturmuyorum ona çok sinirliyim nasıl oluyoda insan 1 yılda bu kadar değişiyo anlamış değilim ailem baskıcıda değil ben nasıl birisyle buluşuyosam oda istediği kişiyle tanışabilir ama çırıl çıplak ortalıkta gezmesine tav alıyorum ilerde başına bi olay gelcek sonra biz koşcaz katil edcekler adamı hayatımız boyunca hiç sıkmadık onu ben eşşek gibi çalışırken ona telefonundan tut pc ini bile kendim aldım fakir büyüdük yıllarca sonradan durumumuz iyi oldu şükür bugüne dövmesini bile aileme kendim ikna ettirdim kızmasınlar diye abisini unuttu zaten ayrı eve geçcem bu sene ailemin köydeki yerlerini yapmaya devam ediyorum o bitsin kendi başıma gitcem iletişimi koparcam kardeşimle hani sıkarız ozman özgürlük kavramı devreye girsin anlamış değilim, ne yapabilirim tavsiyelerde bulundum defalarca konuştum ben gine iyiyim aileme kalsa annem oklavayla dövcek bu gidişle, ne yapmamız lazım?
Güncellemeler
+1 yıl
Özgürlük özgürlük olalı böyle fikirler ortaya çıkmadı cidden yazık cidden
Kız kardeşim çok açık giyiniyor bu durumu nasıl çözeriz?