O senin doğrun, ayrıca o da aynı doğruya inansa bile hayat onun hayatı, her şey onunla Allah arasında, sana düşmez bunlar, yanlış da yapmayı seçebilir, herkes kendinden sorumlu.
sana katılıyorum gerçekten bağzı insanlar ne kadar gereksiz yorum yapmış tabi karışacaksın ve sonuçta gittiği yer bir okul okullarda bile fazla açık saçık giyinilmesi yasak denize gitmiyor sonuçta insanlar özgür özgür kendi kararını verebilir diyor iyice zıvanadan çıktı ülke yok mahkemede yok okulda açık giyilebilir şöyle yapabilir böyle yapabilir özgürlükmüş oldu olcak iç çamaşırıyla gitsinler bu tamamen saygısızlık artık başka birşey demiyorum.
Ne kadar toxic görüşlüsünüz ya yok ağzına çarp yok döv sevgilisi varsa tükür hangi devirdeyiz dinde zorlama yoktur kapanmak istiyorsa kendisi kapanabilir senin zorlamanla olacak iş değil böyle şeyler 🤷🏻♀️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Engel olma baskı yaptıkça daha çok açık giymek ister
Olmaz ama ya
Saygı duymayı öğrenebilirsin mesela, kadın kadına bunu yapmamalı
Kapanması lazım daha kapalı giymesi gerek
Sana birisi açık giyinmen için baskı yapsa hoşuna gider miydi, empati yap
Doğrusu kapalı giymesidir ben doğruyu baskı yapıyorum
O senin doğrun, ayrıca o da aynı doğruya inansa bile hayat onun hayatı, her şey onunla Allah arasında, sana düşmez bunlar, yanlış da yapmayı seçebilir, herkes kendinden sorumlu.
Kardes benim değilmi yaparım
sana katılıyorum gerçekten bağzı insanlar ne kadar gereksiz yorum yapmış tabi karışacaksın ve sonuçta gittiği yer bir okul okullarda bile fazla açık saçık giyinilmesi yasak denize gitmiyor sonuçta insanlar özgür özgür kendi kararını verebilir diyor iyice zıvanadan çıktı ülke yok mahkemede yok okulda açık giyilebilir şöyle yapabilir böyle yapabilir özgürlükmüş oldu olcak iç çamaşırıyla gitsinler bu tamamen saygısızlık artık başka birşey demiyorum.
Napmam gerekiyor
seni ilgilendirmiyo nasıl giydiği kendi tercihi Sevgilisi varsa bencede doğru degil
Kapanma yaşı ama
Bu kendi kararı ama sevgilisi varsa suratına tükür 😅 kendine gelsin
Yazarmısın bi bana sjsjs
Annen baban bir şey demiyorken senin demen yanlış olur s. et bu kadar takılma
Ne kadar toxic görüşlüsünüz ya yok ağzına çarp yok döv sevgilisi varsa tükür hangi devirdeyiz dinde zorlama yoktur kapanmak istiyorsa kendisi kapanabilir senin zorlamanla olacak iş değil böyle şeyler 🤷🏻♀️
Doğru konuş benimle
Kızları kapatmak dövmek baskı yapmak doğru bişey mi
Kaybol velet
Umarım siz gibi cahil insanlar bir gün yok olursunuz da ülkecek rahatlarız👨🏿🦼🤠
Cahil :D peki bilmiş hahahahhahaha
Çak ağzının üstüne bi tane
İşe yaramazkii napcam
Birak kızı istediği gibi giyinsin.
Sen de giy kıskanıyorsan
Yoo
Ben karışmam şahsen
Karşına al konus