Evlilik mi bekarlık mı ?

merhaba arkadaşlar urfalıyım yaşım 24 ve 4 5 senedir aralıksız antalyaya ğidip 7 8 ay ötelde çalışıp kışın 2 3 aylığına eve dönerim oda öteler sezonu bitiği için ve ğerçekten de bilği görgü açısından çalışmadan önceki dönemlere ğöre baya geliştim çünkü farklı baya yerler de çalışmak durumun da kaldım ve farklı insanlar tanıdım ama maalesef bi birikim yapamadım öderim diye kredi çektim sonra malum corona çıktı başımıza biliyorsunuz ondan sonra turizim kapandı zaten sonra faizler dosya masrafları v. s borçlar rakamı 3 katı yükseldi evde kalmak durumun da kaldım bende bu nedenle ondan sonra ailem ile borçlar yüzünden tartışmalarımız oldu üstüme geldiler hata hakaretlere maruz kaldm piskolojim bozuldu evden çıktım bi yerde daha çalıştım o çalıştığım yerde paramı yediler ğene eve dönmek durumun da kaldım ve ğene hakaretlere maruz kaldm anlayış göstermediler yaşadığım durumlara beni suçladılar hep hayal kırıklığına uğradm ben kendime inanıyordum onlarn da arkam da durmasını isterdim neyse öteler tekrar açıldı ğittim ama eve ne telefon ettim nede ğelen telefonları açtım kafa dağıtmaya ihtiyacım vardı hata onları sayfadan silmeyi bille düşündüm ondan sonra çok aradılar abim evleniyordu işte bitmişti bende ayp olmasn krgnlk olmasn diye gitim düğüne düğün bitikten sonra da bizim ev köyde canm çok sıkıldı kii her gidişte sıkılıyordum şehir ortamına çalışmaya alışmıştm çünkü ğene çıktım evden 2 aydr çalışyorum ailem bi kız var ğel evlendirelim yaşın ğeçti diye herğün arıyorlar kızı görmedim olmaz dedim gelince görürsün eger gelmesen kardeşini evlendiriz sende oralar da köle gibi çalışıp dur o zaman istesen de evlendirmeyiz diyorlar evlenirsen ev tarla v. s ğibi madi destek de sağlarız diyorlar ama benim evlenmek pilanm da yoktu kafam çok karışık ne yapmalıym sizce aydınlatır mısınız
Evlilik mi bekarlık mı ?