+1 yılNe varki bekarlık tatlı görülsede
kendi çamaşırını yıkayan sultana rastlanmamıştır.
Asıl el kol bağlanınca anlamak lazım evlilikmi bekarlıkmı diye.
şu an herkesin eli kolu tutuyor konuşmak kolay. Yaşamadan bilemezsiniz..
ben birine rastlamıştım adam heryerden dışalnıyordu.. enson kalacak yeri benim arkadaşın iş yeri olmuştu ve arkadaşta kovdu onu en son.. çünkü çalışmıyordu sorumşuluk aşmıyprdu hiç..
kısaca şunu söylim
bekarlık tembellik demektir. Evliliğin nimetini çok iyi bilmek gerekir..
nevarki bende bekarım ama şu an gördüklerim bildiklerim bana pişmanlık yaşatıyor keşke daha erken evlenseydim şimdi herşey git gide daha zorlaşıyor diye.15 Yorumla- +1 yıl
Onları işten geldikten sonra koyacak halin olmadığında veya hayatında birisinin daha olması gerektiğine inancın artınca anlıyacaksın. O çamaşırın makineye koyulmasını asmasını toplamasını bile zor olacağını göreceksin.. ama yinede ben bunu deyim olarak kullandım. Asıl olan bir zaman sonra elin ayağın nefesin tutmadığında yanında olmayacak kimse ve sen hastalansan bile şu yanlızlığın acısını daha çok hissedeceksin.. mana bu
- +1 yıl
Zor olan bu değil arkadaşım anlamıyorsun.. zor olan bunu yapacak olanın eksikliği..
bir zaman gelince anlaşılır herşey. Yaşın genc şu an düşünemiyorsun..
kadın çamaşır içim var demedim bak iyi oku yazdığımı bir anlam vermeye çalış öyle yaz istersen olurmu?
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 36,2b cevap paylaştı. Damat Dediğin Böyle Olmalı
Yeni Evli Bir Çift İlk Günlerini Geçireceklermiş.
Gelin Uyanmış. Bakmış Damat Yatakta Yok.
Kapı Deliğinden Kocasının Ne Yaptığına Bakmış.
Damat Sobayı Yakmış, Kahvaltıyı Hazırlamış, Gömleklerini Ütülemiş.
Kadın İyi Bir Adama Düştüm Diye Çok Sevinmiş Ve Yatağına Yarım Kalan Uykusunu Tamamlamaya Gitmiş.
Birkaç Dakika Sonra Damat Gelini Uyandırmış. Gelin Uyanmış Ve Kocasından Duyduğu İlk Söz
Gelinin Bütün Sevincini Alt Üst Etmiş.
Her Sabah Böyle İsterim.:) evlilik güzeldir22 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum bunu eyvallah (:
Bekarlık sultanlıktır aslında ama insan bir saatten sonra yuva kurmak ister evlilik kolay bişey değil sorumluluk ister sen tek sevdiğin kadın veya erkekle evlenmiyosun ailede var eğer sorumluluk alabilecegine inanan ve olgunluğa erişmek lazım tabiki bide doğru insan doğru zaman
06 Yorumla- +1 yıl
Bütün şartlar oluşacakda doğru zamanı bulacanda pehh.
- +1 yıl
Uzak ihtimaller.
- +1 yıl
Oyüzden farklı taraflardayız işte sence değil bence öyle.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHe siz 40 yaşınızda evlenin 1 çocuk yapın yaparsam gerisine bakamam deyin. Kürtler ise 4 karıyla evlenir 4 kadından 80 çocuk yapar. 80 çocuktan olacak torunları sen düşün. Büyü biraz evlilik candır can hayattır. Ne güzel karın olacak sabah akşam zikecen :D
14 Yorumla- +1 yıl
Ahahhaha güldürdün eyvallah (:
Cevap sahibi+1 yılRica ederim geçmiş olsun :)
- +1 yıl
Amin diyeyim de belki geçer (: teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
- Aile & Toplum konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılBence bayanlar için bekarlık, erkekler için evlilik.
Çünkü çalışan bir bayanı düşündüğümüzde; annesinin evinde sadece yemek yiyip hazıra konup gezip tozuyor. Annesi bir iş istediği zaman kıyameti koparıyor.
Erkek için bekarken, hangi kadınla beraber olsam, aman ne hediye alsam, şu kahvaltı ne kadar harcadım, şu yemeğe ne kadar gider gibi sorularla boğuşuyor.
Evlendikten sonra;
Kadın çalışıp hem para getiriyor hem de annesine bağırıp yapmadığı tüm işleri yapıyor.
Erkek işe, 1 kere pazara çıkıyor, iki maaş giriyor eve oh en fazla kira parası veriyor. Annesinin yerine bir kadın daha almış oluyor devam.
Eğer bu çağda olmasaydık ve evlilik dinimizde yeri olmasaydı. Günü birlik aşklar yaşardım. Ama namusumuzla yaşamaya karar verdik bu yaşa kadar ve bundan sonra ki zaman da da.50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBekar yaşamı ; evden çık gez dolaş arkadaslarla takılmak seyahata cıkmak sevgılınle bulusmak, işe git gel calısmak evde ıs gerekenlerı yapmak erkekte kızda daır evdede ıs olabılıyor annelerımızn babalarımızn yardım etmek yemek yapmak ev ısı temızlemek normal yanı aslında.
evlılıkte;
işe git gel. ev ısı yapmak yemek yapmak mutluluk cınsellık mutlu hıs veren sevısmek herzaman sevısmek herzamanda onunla sarılabılmek herzamanda esımle kahvltı etmek flm ızlemek kahve ıcmek herzmn yanımda olcak bir esım olabılırdı işe gıtmek ve evde ıs yapmak normaldır hayat bu hayat böyle onemlı tek sey bırıne asık olupta evlenıyorsa ıslerı yapar eder ıslerı bıtırır onunla vakıt gecırmektır ıslerı yapmak normaldır umsrmam bıle ıslerımı ben esımı beklerım severım sarılırrm operım ıs olarak usengec olanlar hayatından sıkılırlar ve pskolıjı bozulunca kavga ıcın yer ararlar boş yanı ısler herzmn olur onemlı olanda onunla olup mutlu olmaktır bana gore bu32 Yorumla- +1 yıl
Evliliğin anlamı bana rahat batıyor ben bireysel olara özgür bir hayatı istemiyorum bunun içine edecem adınada evlilik diyeceğim demektir. Evlilik tarafların birbirlerine taktıkları birer tasma gibidir. Toplum tarafından bireylere verilen serbes sevişme ruhsatı ve iki yasamın bir çatı altında devam edebilmesi için ypılmış bir kurumsallaşma anlaşmasının kamoflesidir.
Cevap sahibi+1 yılİşte kimisi bekar olarak yasamak ısteyen var kımısı evlılık yasamı ısteyen var herkes kafana gore rahat olarak tercıh ederler bekar veya evlılık.. ben mesela bekarım şu an bıle mutluyum ama evlenmekte ısterım yıne daha cok mutlu olurum bekarda evlılıkte aynı neredeyse sadece sevdıgım kısıyle onunla uyumak onunla sarılıp öpmek saatlerce sevmek hergun onu gorebılmek benı mutlu eder ısler var dıye sıkıntı etmem bu normal dogal yasam ısler olur olmucak dıye sey yok olabılır.. evlenende bazı derler hep ıs ıs dıyene dıye ıslerı takıyrsun ıs bu takmamalıdr onemlı olan sevdıgı dusun mutluolmalıdır bana gore bu
Kadin erkek ikiside ozgur olursa birde cocuk dusunmesse (cunku cocuk sorumluluktur + vs gibi sebepler) iki yakin arkadas gibi eglenebilir paylasabilirse cinsel yasamlarini birlestirerek (ki buda o kadar nadir ve toplumda etik gorunmuyor) evlilikte olabilir :D :D
10 YorumlaBöyle olacaksa bekar kalırım evet
www.tunorockeas.com/.../hqdefault.jpg35 Yorumla- +1 yıl
Böyle bir bekarlık varsa ben bekarlığımın emuna goyayım (:
- +1 yıl
İntiharın eşiğine geleyim diye mi uğraşıyon hafız (:
- +1 yıl
Elim ayağım titriyor bak (:
- Aile & Toplum konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılBazı kaygılarınız varsa evlilik iyidir. Mesela haramdan uzak durmak, tek eşli olmak, çoluk çocuğa karışmak, düzenli bir hayat gibi. ama bu getirilerinin yanında sorumlulukları da ağırdır; sadakat, mali yükümlülükler, ev işlerinin gerektirdiği fiziksel efor, çocuk yetiştirmenin maddi manevi sorumluluğu, ortak yaşamın huzurunu temin etmek gibi.
Ben sorumluluklarının ağırlığına rağmen evliliği tercih ederim. Çocuklarımın tadı, tüm zorlukları silip atıyor.116 Yorumla- +1 yıl
bütün evi temizleyen bir robotum olmadığı gibi, ütü de kendi kendine yapılmıyor. iki çocuk ortalıkta kendi hallerine büyümüyor, yemekler de ol deyince olmuyor.
- +1 yıl
siz eşinize öyle söyleyin.
- +1 yıl
ayrıca ben çok iyi bir anneyim. anneliği de sizden öğrenecek değilim
- +1 yıl
işene mi gelmedi derken ne ilgisi var anlamadım. kaba üslubunuz oldukça rahatsız edici. ben sizin sorunuza bir yorum yapmadım ki niçin beni kendinize hedef gördünüz ve kaba saba git onu yap bunu yap diye saçma sapan alakasız yorumlar yapıyorsunuz?
- +1 yıl
la havleee.. ben çalışmıyorum dedim mi? siz ne münasebetsiz birisiniz yahu? hem evde hem işte çalışıyorum deli gibi.
- +1 yıl
gece gece ne sinirimi oynattınız durduk yere. pööff
+1 yılEvlilik
Yasak ilişki yasayıp kürtaja kadar gitmek ve bunun olduğunun erkeklerce bilinmemesi ne acı
Yasak ilişki yapıp çocuk yetiştirme kurslarına evlad bırakmka ne acı
yasak ilişki yasayıp evlenmek ve sonra aldatmak ne acı
yasak ilişki yasamış bir erkeğin ya da bir kadının normal bir bireyle evlenmesi ne acı
bence yasak ilişki suçunu işleyen bireylerin toplanıp kömür ocaklarında köle gibi çalıştırılmaları gerek (rahatlık batıyor nede olsa)20 Yorumla
+1 yıl
+1 yılbir aile kurmaksa istenilen, evlilik. cocuklu mutlu bir hayat icin. hepsi bu karikaturdeki gibi degil korkmayin la bu kadar :D
11 Yorumla- +1 yıl
Görende yedi kocalı hürmüz zannedecek (:
Erkekler icin bekarlik bayanlar icin evlilik... erkek olarak evlendin mi boku yedin, adamin iflahini keserler, ikinci yildan sonra heyecan biter bir bakmissin omuzunda daglar gibi yuk, istedigin gibi yasayamazsin istedigin kadar seks yapamazsin, yedigine ictigine her seye karisirlar, evlilik, coluk cocuk hatun masraflari ust uste koy var gerisine sen karar ver
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamanı gelince evlilik tabi ki ama bu videolar güzel :D
https://www.youtube.com/watch?v=Dr-XAp7FQLshttps://www.youtube.com/watch?v=6jQ6i8RgpXo00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler kadını evlilik kurumu adı altında nikahlı kölesi olarak gördüğü için , sonuna kadar bekarlık diyorum.
Hele bu devirde , istediğinle sevgili oluyorsun zaten , istediğini yaşıyorsun. Evlenip başına bela mı alacaksın. Erkekler zaten eşlerini aldatıyor, şu sanalda görüyoruz işte.
Evlilik düpedüz saçmalık.30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 939 cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki bekarlık sadece evlilik değil ki bekarlık derken her anlamda bekarlık sevgilisi bir bekarliktan da bahsediyorum 18 yildir bunu düşünüyorum boyle devam eder inşallah benim hayatım tek kişilik bilet gibi 2. bir kişi can sıkar
11 Yorumla- +1 yıl
Sevgilisiz demek istedim
+1 yılİş ve para akışından sonra bekar kalmanın bir mantığı yok...
Mantık değil ama Aşk evliliği ile EVLİLİK... <3 <3 <3
Bekarlık zor ustaaaa... :/40 YorumlaAile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı. benimle evlenecek kızı düşünüyorum, her gün en sevdiği gösteriye VIP bilet almış gibi olur. Aynı keyfi veren bilet 100 lira olsa 10 senelik bir evlilikle 365 bin lira kâra geçer. Ya da bekar gezip etrafına özenir :D :D
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Karikatur süper cok begendim.
Evliligin asil tadi tuzu olan o kücük detaylar, duygular beraber yapilanlar.
Bekarligi güzel yasayip tamani gelince evlenmek.01 Yorumla- +1 yıl
İşte mesele budur yahu karnını doyurmadan pazara çıkmayacaksın (,
+1 yılEvlilik tabi ki.
Çünkü sünnettir
Neslini devam ettirirsin
Nefsi arzularını helal olarak bastırırsın
sıcak bir yuvada çocuk, aş ve hayat arkadaşın olur.
Bu yüzden işte.00 YorumlaÖküz herifin tekiyle 1 ömür geçirmek mi? Allah yazdıysa bozsun. İlla ki eve biri istiyorsam köpek beslerim. Köpek de kıl döküyor erkek de. En azından köpek ruhumu yormaz.
10 Yorumla- 01 Yorumla
- +1 yıl
Fotoğraftakine söyle artık evlensin.
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. hatun düdüklüyorsan bekarlık krallıktır. aksi halde yalnızlık bunalımdır. cinsellik, sevgi falan çok önemli ihtiyaçlardır. onlarsız insan bunalıma sarar.
10 Yorumla
+1 yılDgru kisiyle evlilik tabi
kuzenlerimden biiyorum severek evlenen insanlarin evine girince o huzur o mutluluk misafiri bile sarip sarmaliyor011 Yorumla- +1 yıl
Hmm yumurtanın akıyla sarını ayrıyorsun sürmüyosun bilee (: aynısı aynısı kaynımda var ):
- +1 yıl
o deyimle ne demek istedin :)
- +1 yıl
Hiçç ne deyiim (:
- +1 yıl
töbe est arkadasim adam gibi soru sorduk surda :)
- +1 yıl
Ulen biz kadın gibimi cevap verdik (: sordun söylüyoruz (:
- +1 yıl
:D deli ya o deyim ne demek cidden bilmiyorum :)
- +1 yıl
Bunu bilmeyen insana ben şimdi ne deyim (:
- +1 yıl
ayy acikla iste
belki benim bildigim deyimleri sen bilmiyorsundur niye uzattin ki :/ - +1 yıl
La ne deyim diyorum ne diyeceğimi bilsem zaten söylerim bilmediğimden sana soruyom ne deyim diye (:
- +1 yıl
:D ilahi ya uykum var uyuyamiyorum beni guldurdun sagol he
- +1 yıl
Ecükde ben güleyim ya (:
Otuz yaşıma kadar bekarlık asdf
Şaka şaka annem ne zaman kovarsa o zaman evleniciiz mecbur :( :(30 Yorumla
+1 yılBekarlık gibisi yok acıkcası bekarlık benim secimimdir:)(
20 YorumlaBence kiminle evlendiğinde bbagli :Dsevdigin Asik olduğun biriyle evlenirsen harika bir şey ama sevdiğin ssandigibiriyle evlenirsen feci
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılgir kanıma, hani bekarlık sultanlık derdik yetti canıma. yaşarım ben senle, gir kanıma. bu şarkı geldi aklıma bu soruyu görünce 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Yanıyorsun fuat abi (:
Evlendikten sonra bir daha hep evli olacağım ölene kadar boşansam da dul
O yüzden bekarlık bir daha elde edebileceğim bir şey değil
Erteleyebildiğim kadar bekar kalmayı planlıyorum :D00 YorumlaAile & Toplum konusunda 622 cevap paylaştı. tabiki bekarlık senı sınırlayan yok özgürsün hayatını yaşarsın ne güzel gerçi ınsan sevince evlılık te ıster onunla daha yakın olmak için heran yanında olmak için
00 Yorumla
+1 yılEvlilik hayatını henüz bilmiyorum tatmadığımdan ama yinede erkenden yuva kurmak istiyorum çocuklarımla ve esimle ilgilenmek icin. Rabbim tez zamanda karşımıza cikarsin :)
10 Yorumla
+1 yıl"Evlilik" deyince kendimi hala 20 yaşında gibi hissediyorum. "bekarlık" deyince kedimi 30 üstü gibi görüyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 915 cevap paylaştı. evlenebileceğin birini görmediğinden bekarlık dersin , hayat evlenebilecek birini bulduğunda ve evlendiğinde hayat eşiyle daha kolay ve eğlencelidir diye tahmin ediyorum
00 Yorumla
+1 yılşu seneye kadar ben evlenmem diyordum,
artık demiyorum. :D11 Yorumla- +1 yıl
daha çok gençsin normal.
- Aile & Toplum konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılbir kadın için bekarlık bence kim uğraşcak evle işle
10 Yorumla Evlilik zinayı engeller. kızlarınızı erken evlendirin
21 YorumlaHerşeyin bir yaşı var. Bekarlıkda biyere kadar güzel gelir ama bir zaman sonra eş ister çocuk ister insan.
10 YorumlaBekarlık Sultanlıktır, ama sulatanlıkta bir yere kadar :) :D
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle evlilik :) seveceksin sevileceksin var mı bundan güzel bir duygu
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum lakin daha bir eş adayı bulamadım insanlar paraya tapıyor artık zengin olsan kız çok olur oda zaten sevdiğinden değil paran için yanındadır hayat bu kadar gerçek
Bekarlık sultanlıktır^^ Tabi daha yaşım genç, bunu ilerde düşüneceğim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYasin 27 olmus dogru kisi cikarsa karsina B dedim. Ilerde cocugunun yaninda dede gibi durmak istemiosan
01 Yorumla- +1 yıl
Benden sana ne?
+1 yılŞu karikatürü gördükten sonra yine bekarlık dedim 😃
00 Yorumla
+1 yılEvlilik bir esarettir. Bu karikatür de yıllardır savunduğum bu savı çok güzel anlatmış.
01 Yorumla- +1 yıl
Evliliğin anlamı bana rahat batıyor ben bireysel olara özgür bir hayatı istemiyorum bunun içine edecem adınada evlilik diyeceğim demektir. Evlilik tarafların birbirlerine taktıkları birer tasma gibidir. Toplum tarafından bireylere verilen serbes sevişme ruhsatı ve iki yasamın bir çatı altında devam edebilmesi için ypılmış bir kurumsallaşma anlaşmasının kamoflesidir.
Evlilik tabiki de ya , nedir bu bekarlık sevdası :D
00 Yorumla
+1 yılZaten evliliğe ılımlı değildim karikatürü okuduktan sonra hepten bekarlık diyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
Miss miss.
bu devirde evlenmek zor.. tek başına ayrı evde kirada yaşıyom asgari ücret yetmiyo evlendiğimde neolcak.. keşke geçim sıkıntısı olmasa ozaman evlilik derim ben
06 Yorumla- +1 yıl
Abim bunlar odun anlamaz takma kafana
sacmalıga bak camasırı makıne yıkıyor yemek yapmak ta zor deıl vah vah artık calısan kadınlar makbul gecın bu ıslerı ya ama tabıkı de bekarlık sultanlık evlenme olmaz bu devırde
00 YorumlaHer gün ölmek için çok gençim bekarlık ölene kadar😂
00 Yorumla
+1 yılEvlenip bir ömür boyu mutlu yaşayanlar var. Sen evliliği karikatürden ibaret sanmışsın :)
10 Yorumla
+1 yılBekarlık sultanlıkta BİZ İMPARATORLUK KURDUK BE :D jkjk
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 809 cevap paylaştı. Evliligi denedim isime gelmedi.. simdide sevgili hayati yasiyorum memnunum.
Dost hayati next~00 Yorumla
+1 yılher şey düzene oturmuş işte evlilik :P <3
13 Yorumla- +1 yıl
Nerdesin sen kaçak?
- +1 yıl
hep buradayım oysa:(
- +1 yıl
Ben neden göremiyorum kör oluyorum galiba :(
+1 yılçoçuğu yaptırıp karıyı şutlamayı düşünüyorum artık!
03 Yorumla- +1 yıl
Çocuğu napıcan hacı sanki apartıman yöneticisi olacah (:
- +1 yıl
demogoji yapmayın ulan bana!
+1 yılevlilik... boşanmış bir adam bile bunu söylüyorsa var bir bildiğimiz...
00 Yorumla
+1 yılgüzel bir evliliği bekarlığa tercih ederim kötü bir evliliktense de bekarlık iyidir
10 YorumlaHayat amacim esime iyi es cocuklarima iyi anne olmak. Evlilik, aile kutsaldir benim icin😊💜
02 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı be gülüm.
+1 yılEvliligi secenlerin yuzde 90 ni bekrdir kardesim aldanma onlaara evkikerin verdigi cevap direk bekarlik 😆😀
00 Yorumla
+1 yılKlasik olucak ama evim olduktan ve düzenli bir işim olduktan sonra evlenirim tabi birde evlenilcek kişi lazım :D
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılHahahaha karikatüre bittim 😄😄
Bekarlık sultanlıktır koca kahrı çekiceğime keyfimce gezer tozarım01 Yorumla- +1 yıl
Tabe len (:
Aile & Toplum konusunda 588 cevap paylaştı. Evlilik tabikide her zaman bekarlık olgunlaşmamış insanlar için geçerlidir benim gözümde
00 YorumlaBekarlık sultanlıktır ama benimki resmen imparatorluk oldu :D :D
00 YorumlaBekar adam özgür adamdır. Rusyadan bir talibim var o gelirse evlenirim gelmezse evlenmem.
00 Yorumlaben bekarlık dedim ama bunu penisimi bir kenara bırakıp yaptım
12 Yorumla
+1 yılPaylaştığın Saçma sapan karikatürle evliliği mi açıklamaya çalıştın?
11 Yorumla- Devamını Gör (217)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat