Aile & Toplum Sakarya mı, Samsun mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Genel olarak hangisi daha iyi Sakarya Samsun Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sakarya mı, Samsun mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Deniz olmayan şehirde yaşayamam sanırım. Bence Samsun. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sapanca gölü kenarında merkezi Ve kuzeyinde karadeniz var ilçeside var Yine Samsun mu diyorsun Yorumla technocrates +1 yıl Deniz başka şey. Yine de Samsun diyorum. Yorumla
YanlızlığınKucağında Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Sakarya samsunu kucağına oturtur tokatlar çocuk gibi. 1 15 Yorumla Soran +1 yıl Ankete ve görüş yazanlara bak :D Yorumla YanlızlığınKucağında +1 yıl Bilmeyen konuşuyor sakaryanın doğası büyüleyici varsın denizi olmasın. Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorlar mı Kuzeyinde karadeniz karasu olduğunu bilmiyor musun sende Yorumla Soran +1 yıl O kadar kişi canım mı Samsun diyor Yorumla YanlızlığınKucağında +1 yıl Bende bilmiyor ve konuşuyormuşum :) bilmem sakaryaya giderken deniz için gitmediğimden yoktur sanıyordum varmış. Yorumla Soran +1 yıl Sen nerelisin Yorumla YanlızlığınKucağında +1 yıl Samsunda fena şehir değil , sakili ve yürüyüş yolları güzel sessiz bir şehir. Ama sakaryada doğa var e deniz de varmış Yorumla YanlızlığınKucağında +1 yıl Bursa sakaryaya giderim iş için ayda 1 falan ve daha gezmeyi bitiremedim Yorumla Soran +1 yıl Öyle hiçbir yeri gezip bitiremezsin zaten Yorumla Soran +1 yıl Ben ankete ve görüşe bakarım Yorumla YanlızlığınKucağında +1 yıl E bak bakalım :) Yorumla Soran +1 yıl 16-4 Yorumla Soran +1 yıl Samsun- Sakarya Yorumla Soran +1 yıl Yorumlarda da önde Samsun Yorumla YanlızlığınKucağında +1 yıl Ben tek siz hepiniz. d Yorumla
Ütü-Masası Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Samsun hem daha güzel hem de daha medeni. 1 0 Yorumla
kurtkurt06 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 504 cevap paylaştı. Angara 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı. Samsun. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Deniz olmayan şehirde yaşayamam sanırım. Bence Samsun.
Sapanca gölü kenarında merkezi
Ve kuzeyinde karadeniz var ilçeside var
Yine Samsun mu diyorsun
Deniz başka şey. Yine de Samsun diyorum.
Sakarya samsunu kucağına oturtur tokatlar çocuk gibi.
Ankete ve görüş yazanlara bak :D
Bilmeyen konuşuyor sakaryanın doğası büyüleyici varsın denizi olmasın.
Bilmiyorlar mı
Kuzeyinde karadeniz karasu olduğunu bilmiyor musun sende
O kadar kişi canım mı Samsun diyor
Bende bilmiyor ve konuşuyormuşum :) bilmem sakaryaya giderken deniz için gitmediğimden yoktur sanıyordum varmış.
Sen nerelisin
Samsunda fena şehir değil , sakili ve yürüyüş yolları güzel sessiz bir şehir. Ama sakaryada doğa var e deniz de varmış
Bursa sakaryaya giderim iş için ayda 1 falan ve daha gezmeyi bitiremedim
Öyle hiçbir yeri gezip bitiremezsin zaten
Ben ankete ve görüşe bakarım
E bak bakalım :)
16-4
Samsun- Sakarya
Yorumlarda da önde Samsun
Ben tek siz hepiniz. d
Samsun hem daha güzel hem de daha medeni.
Angara
Samsun daha guzel
Samsun.