Diğer Samsun Atakum Sahil? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor samsun atakum sahili bilen var mı aranızda en iyi cafe hangisidir nereye oturalım.bide nargilesi en iyi olan yer öneresi bekliyorum sizden Samsun Atakum Sahil? Cevapla En İyi Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim eşim orali ama ben pek bilmem 😊 0 21 Yorumla Soran +1 yıl sen nerelisin :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kars 😊 Yorumla Soran +1 yıl kars da mı yaşıyorsunuz :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nayn ben karstayim eşim baska yerde gorev yapiyor bir ay sonra dugunumuz var ayol gel davetlimsim samsun atakum da olucak 😊 Yorumla Soran +1 yıl düğün atakum da mı :D eşin asker o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Atakum da aynen asker Yorumla Soran +1 yıl gelirim gelirim kuzenin falan vardır senin şimdi bana bir ayar çekersin seneye de benim düğüne gelirsiniz :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayyy valla tavsiye etmem Yorumla Soran +1 yıl neden :D evlenince burda yaşarsınız o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oranin kizlari tuhaf nerelisin bilmiyorum ama biraz zor insanlar ben şahsen anlasamadim. Yorumla Soran +1 yıl samsunluyum ben :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaha ama harbi kizlariniz cok tuhaf 😂 Yorumla Soran +1 yıl sende tuhafsın o zaman bu durum da :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla bilmiyorum belkide tuhaflik şu yönden geldi. Mesela bizim burdaki seyler farklı ordakiler farklı. Bide aşiru agresif ve çirkef oluyorlar. Nişanlim bile söylüyor 😂 bir kere biriyle cikmis bir daha tövbe etmis. Ama güzeller haklarini yiyemem Yorumla Soran +1 yıl hm tanımadan bilemeyiz her insan da bir olmaz yani:D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabi kii ya da benim sansizligim ellerinden o kadar cok cektim ki samsunun kadınlarını öyle görmeye basladim. Yorumla Soran +1 yıl düğün günü ne zaman :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eylulun 8 de Yorumla Soran +1 yıl salon belli mi bana haber verirsin artık :D belki eşinin tarafından buluruz samsunlu biri :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂 valla salonun ismini bilmiyorum. Ay napican evlenip. 😂 Yorumla Soran +1 yıl evlenmicem ya arkadaş olcaz deli miyim ben evlenicem :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Seri köz getir travnik
Benim eşim orali ama ben pek bilmem 😊
sen nerelisin :D
Kars 😊
kars da mı yaşıyorsunuz :D
Nayn ben karstayim eşim baska yerde gorev yapiyor bir ay sonra dugunumuz var ayol gel davetlimsim samsun atakum da olucak 😊
düğün atakum da mı :D eşin asker o zaman
Atakum da aynen asker
gelirim gelirim kuzenin falan vardır senin şimdi bana bir ayar çekersin seneye de benim düğüne gelirsiniz :D
Ayyy valla tavsiye etmem
neden :D evlenince burda yaşarsınız o zaman
Oranin kizlari tuhaf nerelisin bilmiyorum ama biraz zor insanlar ben şahsen anlasamadim.
samsunluyum ben :D
Hahaha ama harbi kizlariniz cok tuhaf 😂
sende tuhafsın o zaman bu durum da :D
Valla bilmiyorum belkide tuhaflik şu yönden geldi. Mesela bizim burdaki seyler farklı ordakiler farklı. Bide aşiru agresif ve çirkef oluyorlar. Nişanlim bile söylüyor 😂 bir kere biriyle cikmis bir daha tövbe etmis. Ama güzeller haklarini yiyemem
hm tanımadan bilemeyiz her insan da bir olmaz yani:D
Tabi kii ya da benim sansizligim ellerinden o kadar cok cektim ki samsunun kadınlarını öyle görmeye basladim.
düğün günü ne zaman :D
Eylulun 8 de
salon belli mi bana haber verirsin artık :D belki eşinin tarafından buluruz samsunlu biri :D
😂😂 valla salonun ismini bilmiyorum. Ay napican evlenip. 😂
evlenmicem ya arkadaş olcaz deli miyim ben evlenicem :D