Annemle beraber çalıştığımız iş yerindeki çalışma arkadaşıma her şeyimi anlatıyor, bunu nasıl engelleyebilirim?

Annemle ben aynı işyerinde farklı departmanlarda çalışıyoruz. Annem benim beraber çalıştığım aynı odada çalıştığımız kişiye benim hakkımda her şeyi anlatıyor kaç kere uyardım kızdım ama nafile gerçi o kadar kızmama değmiş eskiden daha fazla şey anlatırdı şimdi daha az şey anlatmaya başladı.
Mesela tuğkan abi benim duşta herkesten daha uzun kaldığımı ve sabah akşam duş aldığıma kadar biliyor. Bu son söylediği şey aklımda bu kalmış başka aklıma gelmedi.
İşteyken sohbet ederken o hep benim hakkımda bildiği şeyleri sürekli söyleyip yüzüme vurup duruyor. Verdiğim örnek üzerinden gidersek mesela sabah duşta uzun süre kaldın yine diyor. Sanane ya sanane istersem yatarım orada off anne ya benim bu huyumu daha samimi olduğum arkadaşlarım bilmezken benim için sokakta ki bir adamdan ibaret olan kişi biliyor. Ama ben onun hakkında hiç bir şey bilmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce annem neden böyle şeyler yapıyor?
Annemle beraber çalıştığımız iş yerindeki çalışma arkadaşıma her şeyimi anlatıyor, bunu nasıl engelleyebilirim?