Erkeklerin çoğunun en büyük sorunu iletişim. Sorunlarınızı anlatmayı ve dinlemeyi öğrenmelisiniz. Sizin için önemsiz olsa da karşınızdaki insanın önemsediği şeyler görmezden gelmemelisiniz. Sadece para kazanmak, işe gitmekle ne eş ne baba olunmayacağını bilin. Hayatınıza birini alıyorsanız, bunu bir eğlence veya zaman geçirme olarak görmekten vazgeçip, daha derin ilişkiler kurmayı deneyin. Sadakatsiz bir erkekle, sadakatsiz bir kadın arasında fark olmadığını bilin. Ben erkeğim ben yaparım gibi saçma düşüncelerden vazgeçin. Erkek olmak kadın olmaktan üstün olmak değildir. Bunu aklınızdan çıkarmayın. Kadınlar, kolay vazgeçmezler, çokça direnirler sevdiklerine karşı ama bu sizi hiç bir zaman silemeyeceği anlamı taşımaz. Sizinle ilgili inancını kaybederse, gayet net sileceğini de bilin. Ve büyük çoğunlukla bunun dönüşü olmayacaktır. Eğer dönüyorsa halen sevgisine ve geçmişine verdiği değerdendir. Tabi bunu 2. kez yapabilir mi bilmiyorum. Bu yüzden, her şeye zamanında gereken çabayı gösterin. Umursamaz tavırlarla ve bencilce karşınızdaki insanı yok saydığınızda değeri düşecek olan sizsiniz, o değil. Bir kadının size vazgeçilmez davranması sevgisindendir. Fakat Kimse vazgeçilmez değildir. Kadın sevmekten vazgeçtiği gün, siz Onun için anlamsız olacaksınız... Başkaları için ilişkinizin yönünü değiştirmekten vazgeçin. Aileniz, arkadaşlarınız şu bu deyip de ilişkinizdeki sorumluluklardan kaçmanız, sizin kaybetmenize sebep olur. Karşınızdaki insanı bu kadar yıpratmaya hakkınız olmadığının da farkına varın... Gününü gün eden, serseri görünümlü biri ilgi çekebilir ama kadınlar bu tarz erkeklerle ciddi bir ilişki kurmaz. Bu yüzden ayaklarınızı yere sağlam basmayı öğrenin... Aslında o kadar çok eksik var ki toplumdaki erkeklerin çoğunda saysam kitap çıkar... Bu yüzden burada bitireyim...
Kadınlarında bir kalbi ve canı olduğunu unutmayın. Herkes farklıdır, genellemelerden uzak durun. Sürekli 'neden böyle yaptı, neden şöyle davrandı?' gibi soruları buradan bize değil, o kişiye sorun. Aranızda çıkan problemleri dışarı yansıtmadan aranızda çözün. Çünkü bu en sağlıklısı olur, üçüncü kişilerin yorumu kafanızı karıştırabilir. Bir de -bazılarınız- lütfen sadece farklı uzuvlarını kullanmasın. Aklınızla öne çıkın, kaslarla ya da farklı şeylerle değil ๑
Hayatta olumsuz şeyler duymak, bir nefes alıp vermek kadar normaldir. Değerinizi, çok kıymet verdiğiniz ama sizi olumsuz bulan insancıkların yorumları belirlemez. Hayat devam ediyorsa ve evren size nefes alma hakkını tanıyorsa, hikayenize son noktayı koymak, kendinizi küçük bir sınırla tanımlamak haksızca olur. Yaşam devam ettikçe onu ve kendimizi anlamlandıracak milyarlarca neden vardır... kendinizi neye ikna ettiğinize dikkat edin.
Kız ya da erkek fark etmiyor bu ülkenin düşünebilen insanlara ihtiyacı var. Oturun ne olursa olsun haftada bir kitap okuyup bitirin. Nereden başlayacağımı bilmiyorum diyen varsa Joseph Murphy'nin bilinçaltının gücü kitabını okuyarak başlangıç yapmak güzel olur.
Karşıdakinin cinsiyeti farklı olunca uzaydan düşmüş gibi görmek yerine onunla aynı ortamda bulunabilecek kadar aynı varlıklar olduğunuzu hatırlayıp empati yapın. Gelip "sevgilim yanımda otururken birden kalkıp tuvalete gitti sizce beni kullanıyor mu" türünden sorular soranları gördükçe ve troll olmadıklarına emin oldukça kendi kendime diyorum ki herhalde bunlar birbirinin insan yani aynı türde canlı olduğunun farkında bile değil...
1- Hayır, hayır demektir. Israr etmeyin. Kabullenin.2- Dövmeyin.3- Sokakta (okul, iş vs) takip etmeyin, laf atmayın.4- Sözlü ya da fiziksel taciz etmeyin. 5- Öldürmeyin. Evet, öldürmeyin!
Evet esprili tavsiyeni ayrı, familya bilgisini içeren cevabını ayrı sevdim :)) benden de herkese tavsiye gelsin o zaman, esprili ve bilgili insanlarla sohbet edin, arkadaş olun, hem öğrenir hem bol bol gülersiniz 😄
Sözlere değil, tavırlara göre hareket edin. Kimsenin de potansiyeline yatırım yapmayın. Dünyayı güzelleştiren sizlersiniz. Ekonomik özgürlüğünü eline almış, haklarının bilincinde, güçlü bireyler olarak kendinizi yetiştirmelisiniz.
Heryerde kendinizi teşhir edip basitleşmeyin, yüzünüzle tavrinizla ilgili cekemiyorsanız oranizi buranizi acipta ilgi çekmeye çalışmayın. Sonra kullanılıp atılınca bütün erkeklere genelleme yapıyorsunuz hoş değil. He birde psikopat takılan, dengesiz erkeklerden uzak durun sonra aşık oldum deyip sonunda dayak yiyorsunuz.
-Yapmacık hareketlerden vazgeçin. -Egoist olmayın. Cok guzel ve çekici olmaniz, eli uckurunda gezen, beyin yoksunu abazalari ilgilendirir en çok. -Erkeklerinde duyguları olduğunu unutmayın, sadece göstermezler. -Her erkeği elde edemeyeceğinizi bilin
Valla biraz filmin sonları sanki hızlı oldu bittiye geldi ama tam karar veremedim. Dhanush olmasa filmin tadı olmazdı o gözlerinin doluşu bile içimi cızlattı ne adam ya 🤭😍 karısından boşanıyormuş galiba duyduğuma göre 🥳😅 Filmde Rait zara si diye şarkı vardı onu çokkk sevdim ☺
Tüm erkeklere en büyük tavsiyem, Sevdiğiniz ve aşık olduğunuz kadına her zaman ama her zaman Dürüst olun. Bu kadar. Dürüstlük her zaman çok önemlidir. Güven vermek. Ben hep eşime karşı Dürüst oldum. Thank you so much. 🥰🥰🥰
Bir kadının kalbini kırmamaya özen göstermeli, ve gerçekten seviyorsa ilgi göstermeli, bir kadınla heves için değil ona nefes olmak için sevgili olmalıdır.)
Her kadının bir çiçek olduğunu unutmayın sizinde evlatlarınız olacak ileride kimseyle kesinin fareyle oynadığı gibi oynamayın bir kadına sevgi ve saygıyla yaklaşmayı öğrenin.
Her erkek abazalıktan yürümez kimisi ciddidir. Bunları ayırt etmeyi öğrenip istemiyorsanız bile doğru düzgün belirtin lütfen. Hayvan kovalar gibi değil.
Her erkek abaza sağık değildir, size merhaba diyen adam sizi yataga atöaya çalışmıyordur sadece beğenmiştir o kadar 250 gr mmm var diye bulunmaz hint kumaşı değilsiniz
Erkekler samimi olun ve gerçek yuzunuzle davranın. Amacınız genelde kizi yatağa atmak ya da 18 olarak kullanmak olmasın. Adam gibi adam olun Allahtan korkun emir ve yasaklarından. Gözlerinizi haramdan sakının
Edepli olun. O gözlerinizi haramdan sakının ve iffetlerinizi koruyun.
11
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Her kızı cepte veya kolay görmesinler bir gün bir kız gelir aklınız darma duman olur diyorum lütfen bütün erkeklere söylemiyorum beğfendiler üstüne alınmasın 💞
Bende serserilerden nefret ederim mümkünse uzakta dursunlar valla her zaman adam olana bakarım kişinin duruşuna samimiyetine ve hareketine kişiliğine bakarım abaza insanları sevmem
Gençliğinin ilk yıllarında beynini kullan ki para kazan yoksa berbat bir hayatın ve seninle asla ilgilenmeyen bir ton kadınla dolu bir dünyan olur keza parasız başarısız looser erkekler sevilmez
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sevmiyorsanız kadınların duygularıyla oynamayın. Kendinize bağlayıp ümitlendirmeyin.
Yüz vermedikleri erkeklerin yalnızlıklarını onların başlarına kakmak: 1. Kendileriyle çelişmek, 2. Vicdansızlık, 3. Terbiyesizlik olduğu için bunu yapmasınlar. Teşekkürler.
Sevgi saygı ve hoşgörülü olun toplumun dayattıklarını kabullenmeyip kedinizi keşfedin ve şu cicikız şeylerini yapmayın çok itici daha anlaşılır olun trip atmak yerine çözümleyici yaklaşın bunları bunları yaptın deyin
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Disarda sokakta eşlerinizin sevgililerinizin yanında bana bakmayin dicegimi sandiniz ama bakın siz bana bol bol
Teşhircilik nedir nasıl ifade edilir. Yanlış anlama bu senin içindeki duyguyu yermiyorum. Çünkü psikoloji de böyle bir ifade vardır kadınların kendini izlettirme begendirme seyrettirme gibi. Bunlar bir teshircilik diye geçiyor umarım bu davranışını frenlersin.
Her iki tarafa da birbirinizin hayatıma karışmak yerine birbirinzin yaninda yürüyün tavsiyenizi söyleyin ama yani o kişiyi sahipleniyorum derken sık boğaz etmeyin
Erkekler de ağlar erkekler de ozler... her erkek bir degil! yasanmamisliklar var... Kadinlar erkeklere ve erkekler de kadinlara ne yaparsa aynısını evlatlari yaşasın.
Saygı değer kızlar size tek söyleyeceğim size değer veren insanlara değer verin hayatınızı mahvedenin peşinden koşmayın sizi üzer o yüzden size değer verene bakın sonra oturup iki saat ağlamayın
Kızlar erkek arkadaşınızla birlikteyken telefonunuzu bir kenara bırakıp yalnızca çocukla ilgilenin. Hele başka bir erkekle mesajlaşmak mı anaaam erkek hep tilt olur yapmayın bunu :D
Bana zaafı olan birini buldum ve sonuna kadar kullanıyom, memnunum. Hani kedi mırlaması duymak adamı mutlu eder ya, 10 liralık yaş mama alırsın dünyalar onun olmuş gibi sevinir mesela, buna benzer şeylerin insan sürümünü düşün. Onu mutlu etmek bana zaafı olduğu için çok kolay ve onu mutlu görünce hayat enerjisi dolup taşıyom, bir nevi kreatin monohidrat ve beta alanin takviyesi almış gibi bir güç doluyor içime. Evet bencilce bir davranış ama ben de başka birinin mutluluğundan enerji dolmuyom sadece onda oluyor, zaaflar kullanılmak için vardır :)