-kıskanan adama yaffta yapıştırmayın sevmese kıskanmaz dı. -para diye ölenler o derdi bi bırakın zira tamam yakışıklı ararsınız eyvallah zaten göreceli bir şeydir ama para dediğin kişiye ait bişey bile değildir. -şu geçmişinizi saklamayın, erkeğe de sorun kendinin ki ni sizde sizin kini dürüstçe söyleyin alan alır almayan almaz siz de alırsınız almazsınız o adamı ama yalan ve sır üzerine ilişki kurulmaz ve 2 taraf içinde söylüyorum geçmişinizi saklayarak yaptığınız bir nevi hakka girmek çünkü kadın erkek fark etmeksizin karşı taraf bu geçmişinizden hoşlanmayabilir ve siz bunu söylemeyerek onun seçim hakkını elinden alıyor özgür iradesine el koyuyorsunuz (bu kızlar için de geçerli erkekler için de bir o kadar geçerli cinsiyeti yok bunun) bu şekilde 2 tarafta seçmek için özgür olur herkes kendine uygun birini bulmak için özgür kalır yalan üzerine bir ilişkide şansı kaçırmak yerine. -nude isteyen erkek asla ciddi düşünmez bunu hiç sorgulamayın bile. -nasıl her kız herkese kuyruk sallayan paragöz k*şarlar değilse her erkek de kullanıp atan, düzenbaz kansız *rospu çocukları değildir birbirimize bu derece düşmanlık beslememiz getiriyo zaten dünyanın sonunu. -gerçekçi olmayan beklentilerinizden kurtulun inanın ki gerçeklerden o kadar uzakta yaşamak kimse için sağlıklı bir şey değil, nasıl her kadın tanrıça vücutlu s*KS ustası afetler değil, her erkek de mısır tanrısı vücutlu 1.90 boyunda s3ks tanrıları değil her erkeğin karın kasları, banka da 7 haneli rakamları, bacaklarının arasında p*rno oyuncusununkine ait bir organı veya saatlerce durmaksızın devam edecek kapasitesi yok. karın kası çalışılarak yapılır ve öyle ha deyince de şekillenmez, para dediğinin normal bir hayat yaşayacak kadarından fazlası mutluluk falan getirmez tek getireceği içi boş anlık şeylerdir her şeyi değil aslında gerekli şeylerin çoğunu satın alamaz, (ortalama erkek organı dünya çapında (siyahi ve asyalılar da dahil buna) 12-17 cm arasıdır. 12- 13 ortalamanın kısa çizgisindedir, 14 tam ortasıdır, 15-16 ise ortalamanın uzun çizgisidir, 17 cm ve üstü her organ büyüktür (20 cm ve üstü organlar dünya nüfusunun %5 ni oluşturur ayrıca ereksiyon problemleri kan yetmezliğinden dolayı daha sık yaşanabilir) (12 cm den küçük her organ küçüktür ve eğer ki 9 cm ve altı ise zaten mikro p3nis hastasıdır ve tedavi gerekir) (saatlerce devam etme olayı gerçekçi değildir özellikle ilk round için 10-15 dk penetrasyon ve bu sürenin en azından 2 katı süre de ön sevişme) ile ilk round sürer (2. round ise kimisi özellikle gençse çabuk devam edebilecek olsa bile yine de organın yeniden kan pompalama süresi vardır yani anında geri devam diye bir şey yoktur ilaç kullanılmadıysa yine en azından 5 dk civarı beklemek gerekir o arada oynaşmaya devam edilebilir) (2. round bir kere gelindiği için penetrasyon öncekine nazaran daha uzun sürebilir (ortalama 20-40 dk arası) (kegel egzersizleri boşalma süresini kontrol etmeye yardımcı olur tavsiye edilir) erkekler telepatik veya kahin değildir derdinizi söylemezseniz anlayamayız akıl okumuyoruz (bu cinsellik içinde geçerlidir, ne istediğinizi kendiliğinden bilemeyiz bunu bize söylemeniz 2 taraf için de daha karlı olur ayrıca orgazm taklidini hiç bir erkek sevmez ve bil bakalım başka ne sevilmez YALAN) ayrıca mümkünse kendi zevkinizin sorumluluğunu alın tamamen karşı tarafa bırakmayın (penetrasyon esnasında kendinize dokunmaya devam edin ayrıca kegel egzersizleri sizin de orgazmlarınızı istediğiniz gibi kontrol edebilmenizi sağlar tavsiye edilir) -fetiş sanılan çoğu şey aslında parafilik bozukluktur ve tedavi gerektirir yani eşinizin veya sevgilinizin alışıla gelmedik istekleri varsa hemen bu sadece fantezi diye düşünmeyin önce bi durup düşünün (örnek: yatağa başkalarını dahil etmek, bdsm (dominant-itaatkar tarzı demiyorum sado/mazo şeklinde acı çekmeyi/vermeyi veya aşağılamayı/aşağılanmayı sevenlerden bahsediyorum ve yetişkin rızası geyiği başlamadan şunu sorayım sizce acı çekmekten veya başkalarının acısından ya da aşağılanmaktan veya başkalarını aşağılamaktan zevk alan biri ne kadar sağlıklı bir zihne ve ruh sağlığına sahip? sizce rıza gösterecek durumda mı? (bunları kendim de direkt sadist olarak söylüyorum ne olduğumu da biliyorum bunun bir hastalık olduğunu da, ve mazoşistin durumu daha da kötü adı ''self defeating personality disorder'' olarak geçer ve ciddi bir bozukluktur, korkmayın tedavisi de vardır yok diyenlere lütfen katiyen inanmayın çaresi olmayan tek şey ölüm) bunda erkeklerde alınsın üstüne en az bu kadar erkeklere de diyorum bunu AHLAKSIZLIĞI MODERNLİK SANMAYI Bİ BIRAKIN
-Nefes alsa yeter diyen abazalara bakıp da tüm erkekler böyle, hepsinden nefret ediyoruuuuummm diye yazmayın. -Aynı şekil abazaların size sürekli yazmasıyla egonuz yükselmesin, havalara girmeyin. Balon gibi patlarsınız. -Evlenene kadar kendinizi koruyun. Düğünden bir gün önce ölen erkekler var. Size ilişkinizde cinselliğin herhangi birini şart koşuyorsa NET AYRILIN. Gerçekten seven erkek, size dokunmaya kı ya maz. -Bakir erkek kalmadı kızım, imkansız deyip siz de zina yapmayın. Eşini bekleyen temiz erkekler de var. Bunu unutmayın. Sürüye kapılmayın. -Cinsellikte baskıya ASLA boyun eğmeyin. Helalinizi bekleyin. -Kendinizi geliştirin, kitap okuyun. Cahillerden olmayın. -Ne olur, MESLEĞİNİZİ ELİNİZE ALMADAN EVLENMEYİN. İlla evlenince çalışın demiyorum ama evlenmeden önce çalışma alt yapınız olsun. Kötü günlerde kendi başınıza dik durun. -Bağımlı olmayın, bağlı olun. -Güçlü kadın olacağım diyerekten eril dişil dengesini tutturamayıp erkeksi kadınlar olmayın. Dengeyi tutturun, güçlü ve dişi kadınlar olun. -Kendi değerinizin farkında olun ama dengeyi tutturamayıp da kendinizi bir şey sanmayın. -Efendi erkekler sıkıcı ALGISIYLA serserilere gidiyorsunuz, sonra ağlayıp geri efendi adamlara rotayı çeviriyorsunuz. Efendi adamları tanıdıkça eğlenirsiniz. Dizilerin size empoze ettiği algıya kapılmayın. -Egoist olmayın. Merhaba demek, selam demek size yürümek değildir direkt olarak veya bu kelime sizi rahatsız etmemeli. -Kadınlar ilgiden, erkekler taktir edilmekten hoşlanır. Yeri geldiğinizde erkeğinizi taktir etmekten kaçınmayın. -Bu ekonomide instagirl'lere bakıp da evlilik öncesi hayal dünyasında dolaşmayın. Elaleme bakmayın, El Alim e bakın. -Ön yargıyı bırakıp SEVİYELİ ŞEKİLDE tanımaya ve tanıtmaya izin verin yeri geldiğinde. ... ... Bu kadar yeterli ahajh
İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
Öyle kasti vücut artık gerçekten bize çekici gelmiyor ikincisi sizin sürekli farklı birileriyle bir şeyler yaşamanız bize çekici gelmiyor sürekli Abaza gibi bize yürümeniz bize çekici gelmiyor gerçekten adam olmayı tercih etmeyi ne zaman düşüneceksiniz
Ne yaşıyor iseniz yaşayın net olun derim. Bilinmezlik insanı uçsuz bucaksız bir yere götürür. Kimseye bunu yapmaya hakkınız yok. Bunu hemcinslerime de söylüyorum.
Sevgi; kusurlara rağmen sevilecek bir eylem. Tek bir kusur da görmezden gelinecek bir şey değil.
Saygı değer karşı cinslerim; Sizi olduğunuz gibi kabul ediyorum sizden de aynı şekilde bunu bekliyorum. Biz bu dünyaya iki ayrı cins olarak geldik. İçinizden sadece birinize, İçimizden sadece birimize gönül vereceğiz. Kırdıysak karşılıklı tamir edelim. Mutluysak beraber gülelim. Sevmekten korkmayalım. Sevelim sevillelim. Kendinize çok iyi bakın. Hoş çakalın... 🙋♀️
İnsanlar zıtlıklardan oluşan varlıklardır. Hem iyi hem kötü olabilirler. Bu nedenle birini severken her ihtimali düşün, güven ama hep bir tedbirli ol... Bu çok zor ama severken hep denge de ol çünkü seven insan kör olma potansiyeline sahiptir sevginin aşkın o anlık büyüsüne kapılıp olumsuzlukları görmemezlikten gelme bir gün gözün açıldığında hayal kırıklıklarıyla başbaşa kalabilirsin... Aslında bu dünyanın ve insanın özünde hep bir denge olmalı, severken gülerken ağlarken yaşarken...
Çiçekleri koparmayın, onları hergun sulayın. Kadınlar ilgi ister ilgi, bıkmayız, bu almayız. yeter ki içini doldurun. Yağlayıp ballayıp kadının için bir şey yapmıyorsan bari süs deriz ama davranışla sözle sürekli sevgisini gösteren bir erkeği her kadın ister
Ey hanımefendiler... Kaprisi, tribi bir kenara bırakın. Sevdiğiniz varsa gidip söyleyin. Beklemek için hayat çok kısa. Birini kırdıysanız, gidip gönlünü alın. İlk adım atan siz olun, ucunda ölüm yok. Herkesi aynı görmeyin, herkes farklıdır. Bir kişinin size yaptıklarını, herkes yapacak diye bir kural yok. Siz güzel bakın, biz güzel görelim.
Ön yargıları da bir kenara bırakın. Çünkü yargısız infazlarınızdan, kırılan kalpler var. Bu hayatı kendiniz için değil, paylaşarak yaşayın.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
poponuz kalkmasın, nefes alan herşeye yönelmiyoruz, seçiciyiz, o hepinize saldıranlar abaza, onlar bile ilk seferden sonra beğenmediği kızı aramıyor, o yüzden kendinize gelin , iyi davranışlarla, hanımefendiliğiniz ve kültürünüzle bi yere gelmeye çalışın, adam olun demiyorum hanım olun...
"bir şey yaparken sonunu düşün. Ne olacak olaylar nasıl gelişecek üzülenler olacakmı sonu gözyaşı ile bitecekmi herkesi üzecekmiyim vicdan azabı duyacakmiyim ilerleyen günlerde." Diye bir düşün. Tavsiyem budur.
Kararlı ve net insanlar olun karşınızdaki size ne söylüyor bunu iyice anlayın ve kavrayın Önyargılı olmayın aynaya bakmadan başkasına Çamur atmayın erkek kadın değil her şeyden önce insan olmaya çalışın ༆
Hanım hanımcık, sessiz sakin ağırbaşlı efendi kızları beğenip onların peşinden koşun, her önüne gelen ile gezip tozan yav.. şımarık kızları değil. Lütfen
İnternet & Teknoloji konusunda 589 cevap paylaştı.
Kırın şu önyargının insanları tanımak için acele etmeyin. Insanlarin dış görünüşüne takılmayın. Bu sekilde davranmaya devam ettikce daha cok hata yapmaya devam edeceksiniz.
Lütfen karşınızda bir insan olduğunu ve onun da bir zekasının olduğunu anlayın. Buna göre konuşun. Ve asla konuşma başlatırken samimi konuşmayın. Baştan batirmayin.
Yok yaa birde kişiden kişiye değişir ne istediği bazısı popülerlik ister bazısı para basizi tip bazisida benim gibi sevdigini hissettireni ister düşüncelerini açıklayan içine kapanık olmayan kendini sevdiği kadına tamamen açabilen birini ister
Sevgili karşı cinslerimm, Bizim vücudumuz bizim kararımız, bizim kıyafetlerimiz bizim kararımız, bizim seçimlerimiz bizim kararımız. Lütfen ve lütfen saygı duyunuz.
Lütfen artık şu menfaat olayını kullanmayınız art niyetinizden dolayı doğru bir ilişki yaşayamıyor kimse seviyorsanız seviyorum diyip nokta koyun arkadan iş çevirip yanımıza gelince direk kucak istemeyin