• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
İnternet & Teknoloji

Karşı cinse bir tavsiyede bulunur musun?

8matador1180
8matador1180 Takip Et
FenomenMaster Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
24
Yapay Zekaya Sor
Hadi herkes karşı cinsine bir tavsiyede bulunacak bir mesaj atacak olsa ne atardı. Bunu bir mesaj ekranı olarak düşünün ve içinizden geçenleri dökün.
Mesaj Soruları Tavsiye Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • KartalKuzeyli
    KartalKuzeyli Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

-kıskanan adama yaffta yapıştırmayın sevmese kıskanmaz dı.
    -para diye ölenler o derdi bi bırakın zira tamam yakışıklı ararsınız eyvallah zaten göreceli bir şeydir ama para dediğin kişiye ait bişey bile değildir.
    -şu geçmişinizi saklamayın, erkeğe de sorun kendinin ki ni sizde sizin kini dürüstçe söyleyin alan alır almayan almaz siz de alırsınız almazsınız o adamı ama yalan ve sır üzerine ilişki kurulmaz ve 2 taraf içinde söylüyorum geçmişinizi saklayarak yaptığınız bir nevi hakka girmek çünkü kadın erkek fark etmeksizin karşı taraf bu geçmişinizden hoşlanmayabilir ve siz bunu söylemeyerek onun seçim hakkını elinden alıyor özgür iradesine el koyuyorsunuz (bu kızlar için de geçerli erkekler için de bir o kadar geçerli cinsiyeti yok bunun) bu şekilde 2 tarafta seçmek için özgür olur herkes kendine uygun birini bulmak için özgür kalır yalan üzerine bir ilişkide şansı kaçırmak yerine.
    -nude isteyen erkek asla ciddi düşünmez bunu hiç sorgulamayın bile.
    -nasıl her kız herkese kuyruk sallayan paragöz k*şarlar değilse her erkek de kullanıp atan, düzenbaz kansız *rospu çocukları değildir birbirimize bu derece düşmanlık beslememiz getiriyo zaten dünyanın sonunu.
    -gerçekçi olmayan beklentilerinizden kurtulun inanın ki gerçeklerden o kadar uzakta yaşamak kimse için sağlıklı bir şey değil, nasıl her kadın tanrıça vücutlu s*KS ustası afetler değil, her erkek de mısır tanrısı vücutlu 1.90 boyunda s3ks tanrıları değil
    her erkeğin karın kasları, banka da 7 haneli rakamları, bacaklarının arasında p*rno oyuncusununkine ait bir organı veya saatlerce durmaksızın devam edecek kapasitesi yok. karın kası çalışılarak yapılır ve öyle ha deyince de şekillenmez, para dediğinin normal bir hayat yaşayacak kadarından fazlası mutluluk falan getirmez tek getireceği içi boş anlık şeylerdir her şeyi değil aslında gerekli şeylerin çoğunu satın alamaz, (ortalama erkek organı dünya çapında (siyahi ve asyalılar da dahil buna) 12-17 cm arasıdır. 12- 13 ortalamanın kısa çizgisindedir, 14 tam ortasıdır, 15-16 ise ortalamanın uzun çizgisidir, 17 cm ve üstü her organ büyüktür (20 cm ve üstü organlar dünya nüfusunun %5 ni oluşturur ayrıca ereksiyon problemleri kan yetmezliğinden dolayı daha sık yaşanabilir) (12 cm den küçük her organ küçüktür ve eğer ki 9 cm ve altı ise zaten mikro p3nis hastasıdır ve tedavi gerekir) (saatlerce devam etme olayı gerçekçi değildir özellikle ilk round için 10-15 dk penetrasyon ve bu sürenin en azından 2 katı süre de ön sevişme) ile ilk round sürer (2. round ise kimisi özellikle gençse çabuk devam edebilecek olsa bile yine de organın yeniden kan pompalama süresi vardır yani anında geri devam diye bir şey yoktur ilaç kullanılmadıysa yine en azından 5 dk civarı beklemek gerekir o arada oynaşmaya devam edilebilir) (2. round bir kere gelindiği için penetrasyon öncekine nazaran daha uzun sürebilir (ortalama 20-40 dk arası) (kegel egzersizleri boşalma süresini kontrol etmeye yardımcı olur tavsiye edilir)
    erkekler telepatik veya kahin değildir derdinizi söylemezseniz anlayamayız akıl okumuyoruz (bu cinsellik içinde geçerlidir, ne istediğinizi kendiliğinden bilemeyiz bunu bize söylemeniz 2 taraf için de daha karlı olur ayrıca orgazm taklidini hiç bir erkek sevmez ve bil bakalım başka ne sevilmez YALAN) ayrıca mümkünse kendi zevkinizin sorumluluğunu alın tamamen karşı tarafa bırakmayın (penetrasyon esnasında kendinize dokunmaya devam edin ayrıca kegel egzersizleri sizin de orgazmlarınızı istediğiniz gibi kontrol edebilmenizi sağlar tavsiye edilir)
    -fetiş sanılan çoğu şey aslında parafilik bozukluktur ve tedavi gerektirir yani eşinizin veya sevgilinizin alışıla gelmedik istekleri varsa hemen bu sadece fantezi diye düşünmeyin önce bi durup düşünün (örnek: yatağa başkalarını dahil etmek, bdsm (dominant-itaatkar tarzı demiyorum sado/mazo şeklinde acı çekmeyi/vermeyi veya aşağılamayı/aşağılanmayı sevenlerden bahsediyorum ve yetişkin rızası geyiği başlamadan şunu sorayım sizce acı çekmekten veya başkalarının acısından ya da aşağılanmaktan veya başkalarını aşağılamaktan zevk alan biri ne kadar sağlıklı bir zihne ve ruh sağlığına sahip? sizce rıza gösterecek durumda mı? (bunları kendim de direkt sadist olarak söylüyorum ne olduğumu da biliyorum bunun bir hastalık olduğunu da, ve mazoşistin durumu daha da kötü adı ''self defeating personality disorder'' olarak geçer ve ciddi bir bozukluktur, korkmayın tedavisi de vardır yok diyenlere lütfen katiyen inanmayın çaresi olmayan tek şey ölüm)
    bunda erkeklerde alınsın üstüne en az bu kadar erkeklere de diyorum bunu
    AHLAKSIZLIĞI MODERNLİK SANMAYI Bİ BIRAKIN

3
    4 Yorumla
    • C4yourself
      C4yourself
      +1 yıl

Oha.

Yorumla
    • KartalKuzeyli
      KartalKuzeyli
      +1 yıl

@C4yourself ne oha?

Yorumla
    • SasukeGaara
      SasukeGaara
      +1 yıl

içinde sadist likmi var

Yorumla
    • KartalKuzeyli
      KartalKuzeyli
      +1 yıl

@SasukeGaara hep vardı ama genelde sevmediklerime sevdiklerime sadece dominant

Yorumla

En İyi Cevaplar

• anonimdekim
    anonimdekim Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Tabikii :D

-Nefes alsa yeter diyen abazalara bakıp da tüm erkekler böyle, hepsinden nefret ediyoruuuuummm diye yazmayın.
    -Aynı şekil abazaların size sürekli yazmasıyla egonuz yükselmesin, havalara girmeyin. Balon gibi patlarsınız.
    -Evlenene kadar kendinizi koruyun. Düğünden bir gün önce ölen erkekler var. Size ilişkinizde cinselliğin herhangi birini şart koşuyorsa NET AYRILIN. Gerçekten seven erkek, size dokunmaya kı ya maz.
    -Bakir erkek kalmadı kızım, imkansız deyip siz de zina yapmayın. Eşini bekleyen temiz erkekler de var. Bunu unutmayın. Sürüye kapılmayın.
    -Cinsellikte baskıya ASLA boyun eğmeyin. Helalinizi bekleyin.
    -Kendinizi geliştirin, kitap okuyun. Cahillerden olmayın.
    -Ne olur, MESLEĞİNİZİ ELİNİZE ALMADAN EVLENMEYİN. İlla evlenince çalışın demiyorum ama evlenmeden önce çalışma alt yapınız olsun. Kötü günlerde kendi başınıza dik durun.
    -Bağımlı olmayın, bağlı olun.
    -Güçlü kadın olacağım diyerekten eril dişil dengesini tutturamayıp erkeksi kadınlar olmayın. Dengeyi tutturun, güçlü ve dişi kadınlar olun.
    -Kendi değerinizin farkında olun ama dengeyi tutturamayıp da kendinizi bir şey sanmayın.
    -Efendi erkekler sıkıcı ALGISIYLA serserilere gidiyorsunuz, sonra ağlayıp geri efendi adamlara rotayı çeviriyorsunuz. Efendi adamları tanıdıkça eğlenirsiniz. Dizilerin size empoze ettiği algıya kapılmayın.
    -Egoist olmayın. Merhaba demek, selam demek size yürümek değildir direkt olarak veya bu kelime sizi rahatsız etmemeli.
    -Kadınlar ilgiden, erkekler taktir edilmekten hoşlanır. Yeri geldiğinizde erkeğinizi taktir etmekten kaçınmayın.
    -Bu ekonomide instagirl'lere bakıp da evlilik öncesi hayal dünyasında dolaşmayın. Elaleme bakmayın, El Alim e bakın.
    -Ön yargıyı bırakıp SEVİYELİ ŞEKİLDE tanımaya ve tanıtmaya izin verin yeri geldiğinde.
    ...
    ...
    Bu kadar yeterli ahajh

3
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

38

Cevap

19

Cevap

• Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    Mentor Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Öyle kasti vücut artık gerçekten bize çekici gelmiyor ikincisi sizin sürekli farklı birileriyle bir şeyler yaşamanız bize çekici gelmiyor sürekli Abaza gibi bize yürümeniz bize çekici gelmiyor gerçekten adam olmayı tercih etmeyi ne zaman düşüneceksiniz

2
    0 Yorumla
  • Abdurrahman00t
    Abdurrahman00t Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 70%
    +1 yıl

Ne yaşıyor iseniz yaşayın net olun derim.
    Bilinmezlik insanı uçsuz bucaksız bir yere götürür. Kimseye bunu yapmaya hakkınız yok. Bunu hemcinslerime de söylüyorum.

Sevgi; kusurlara rağmen sevilecek bir eylem. Tek bir kusur da görmezden gelinecek bir şey değil.

2
    0 Yorumla
  • Adıultimeguide
    Adıultimeguide Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Saygı değer karşı cinslerim;
    Sizi olduğunuz gibi kabul ediyorum sizden de aynı şekilde bunu bekliyorum. Biz bu dünyaya iki ayrı cins olarak geldik. İçinizden sadece birinize, İçimizden sadece birimize gönül vereceğiz. Kırdıysak karşılıklı tamir edelim. Mutluysak beraber gülelim. Sevmekten korkmayalım. Sevelim sevillelim. Kendinize çok iyi bakın. Hoş çakalın... 🙋‍♀️

2
    0 Yorumla
  • Süpürgesizcadı14
    Süpürgesizcadı14 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 96%
    +1 yıl

İnsanlar zıtlıklardan oluşan varlıklardır. Hem iyi hem kötü olabilirler. Bu nedenle birini severken her ihtimali düşün, güven ama hep bir tedbirli ol... Bu çok zor ama severken hep denge de ol çünkü seven insan kör olma potansiyeline sahiptir sevginin aşkın o anlık büyüsüne kapılıp olumsuzlukları görmemezlikten gelme bir gün gözün açıldığında hayal kırıklıklarıyla başbaşa kalabilirsin...
    Aslında bu dünyanın ve insanın özünde hep bir denge olmalı, severken gülerken ağlarken yaşarken...

2
    0 Yorumla
  • Melankolikquenn
    Melankolikquenn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Çiçekleri koparmayın, onları hergun sulayın.
    Kadınlar ilgi ister ilgi, bıkmayız, bu almayız. yeter ki içini doldurun.
    Yağlayıp ballayıp kadının için bir şey yapmıyorsan bari süs deriz ama davranışla sözle sürekli sevgisini gösteren bir erkeği her kadın ister

1
    0 Yorumla
  • YarabantlıRakıŞisesi
    YarabantlıRakıŞisesi Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Ey hanımefendiler...
    Kaprisi, tribi bir kenara bırakın. Sevdiğiniz varsa gidip söyleyin. Beklemek için hayat çok kısa. Birini kırdıysanız, gidip gönlünü alın. İlk adım atan siz olun, ucunda ölüm yok. Herkesi aynı görmeyin, herkes farklıdır. Bir kişinin size yaptıklarını, herkes yapacak diye bir kural yok. Siz güzel bakın, biz güzel görelim.

Ön yargıları da bir kenara bırakın. Çünkü yargısız infazlarınızdan, kırılan kalpler var. Bu hayatı kendiniz için değil, paylaşarak yaşayın.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

poponuz kalkmasın, nefes alan herşeye yönelmiyoruz, seçiciyiz, o hepinize saldıranlar abaza, onlar bile ilk seferden sonra beğenmediği kızı aramıyor, o yüzden kendinize gelin , iyi davranışlarla, hanımefendiliğiniz ve kültürünüzle bi yere gelmeye çalışın, adam olun demiyorum hanım olun...

2
    0 Yorumla
  • Ayshiny
    Ayshiny Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 82%
    +1 yıl

"bir şey yaparken sonunu düşün. Ne olacak olaylar nasıl gelişecek üzülenler olacakmı sonu gözyaşı ile bitecekmi herkesi üzecekmiyim vicdan azabı duyacakmiyim ilerleyen günlerde." Diye bir düşün. Tavsiyem budur.

1
    0 Yorumla
  • seymabasu1
    seymabasu1 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Kararlı ve net insanlar olun karşınızdaki size ne söylüyor bunu iyice anlayın ve kavrayın
    Önyargılı olmayın aynaya bakmadan başkasına Çamur atmayın erkek kadın değil her şeyden önce insan olmaya çalışın ༆

1
    0 Yorumla
  • _-nobodyY-_
    _-nobodyY-_ Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Hanım hanımcık, sessiz sakin ağırbaşlı efendi kızları beğenip onların peşinden koşun, her önüne gelen ile gezip tozan yav.. şımarık kızları değil. Lütfen

1
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 589 cevap paylaştı.

Kırın şu önyargının insanları tanımak için acele etmeyin.
    Insanlarin dış görünüşüne takılmayın.
    Bu sekilde davranmaya devam ettikce daha cok hata yapmaya devam edeceksiniz.

1
    0 Yorumla
  • dangerouskadin
    dangerouskadin Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

Lütfen karşınızda bir insan olduğunu ve onun da bir zekasının olduğunu anlayın. Buna göre konuşun. Ve asla konuşma başlatırken samimi konuşmayın. Baştan batirmayin.

1
    0 Yorumla
  • gülümserkene
    gülümserkene Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Evlenmeden önce ekonomik özgürlüğünüzü kazanın.
    20-30₺ için koca dırdırı yaşamayın. Sonra ahh dersiniz geri dönüşü çok zor olur o saatten sonra.

2
    0 Yorumla
  • duygusalprofil
    duygusalprofil Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 364 cevap paylaştı.

geçmişte yaşadığınız olumsuz durumların sorumlusu hayatınıza yeni giren/girecek olan kişiler değil, sanki suçlu onlarmış gibi davranmayın

1
    0 Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

kendinize yapılmasını istemediğiniz bir şeyi başkasına yapmayın
    bu akdar basit insan ilişkilerinin kuralı

1
    0 Yorumla
  • timid61
    timid61 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 45%
    +1 yıl

Böyle kendini ve bedenini teşhir ederek değerini düşürüyorsun. Yapma. Pişman olursun.

2
    0 Yorumla
  • DoğrulukCadısı
    DoğrulukCadısı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 95%
    +1 yıl

Karşı tarafla konuşurken yapmacık olmayıp doğal olmaya çalışın kendiniz gibi.

2
    0 Yorumla
  • kendalliste_
    kendalliste_ Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

erkekler bu kadar kalpsiz olmayın.. hiçbi kızın duygularıyla oynamayın

2
    0 Yorumla
  • C4yourself
    C4yourself Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 83%
    +1 yıl

Kendinizi eşinize saklayin, capkin erkeklere kanmayin, ve feministlerdeb uzak durun.

2
    0 Yorumla
  • ÇanakAnten
    ÇanakAnten Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 80%
    +1 yıl

güzel bir başlık.
    Elin gızının günahına girmeyin.

1
    0 Yorumla
  • Pnrakgl
    Pnrakgl Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 94%
    +1 yıl

kelin olaci olsa kendi kafasına surerdi derim kesin 😂

1
    0 Yorumla
  • 1234567yemezler
    1234567yemezler Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

O bacaklarınızı pergel gibi açıp oturmayın bir gün takılıp düşücez ortaya

1
    0 Yorumla
  • Berk666
    Berk666 Takip Et
    Guru Yaş: 126 , eic 95%
    +1 yıl

Dedikodu çok itici yapmayın. ( erkekler de yapmasın tabiki )

1
    0 Yorumla
  • KahveSacliHeRif
    KahveSacliHeRif Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 46%
    +1 yıl

kime yandıkları belli olsun.. trafik lambası olmasnlar

1
    0 Yorumla
  • Işıl_20
    Işıl_20 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Kadınları anlamaya çalışın duygularınızı gizlemeyin uzulduyseniz belli edin

1
    0 Yorumla
  • _Daphnee_
    _Daphnee_ Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl

Hissettiklerinizi yaşayın, olmayan duyguları varmış gibi göstererek değil.

1
    0 Yorumla
  • Fatmanurarı
    Fatmanurarı Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 93%
    +1 yıl

Siz erkekler kızların artık kalbini kırmayın bendende uzak durun erkkeleri hiç sevmiuorum

1
    0 Yorumla
  • ѵαℓεɳƭเɳσ
    ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 97%
    +1 yıl

Bir şey bulamadım tavsiye olarak. 😃 Yorgunluktan nöronları yaktık bugün. 🤣🤣🤣

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Erkeklere güvenmeyin bizler aşırı midesiz olabilen varlıklarız

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Adamlık kazansın be, adam gibi adam ol canımı ye, derdim

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Anladık kötü çocuklara tapıyorlar ama iyi adamları taşlamalarına gerek yok...

1
    4 Yorumla
    • sefikabicer
      sefikabicer
      +1 yıl

Artık kötü çocukların da devri kapandı bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kadınlar istediğinin devrini açıp istediğinin devrini kapıyor. Ben yalnız kalıp kafamı dinleyeyim de gerisini onlar bilsin...

Yorumla
    • sefikabicer
      sefikabicer
      +1 yıl

Yok yaa birde kişiden kişiye değişir ne istediği bazısı popülerlik ister bazısı para basizi tip bazisida benim gibi sevdigini hissettireni ister düşüncelerini açıklayan içine kapanık olmayan kendini sevdiği kadına tamamen açabilen birini ister

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Herkese idealindeki kişiyle mutluluklar...

Yorumla
  • Adelinaaaw
    Adelinaaaw Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    +1 yıl

Sevgili karşı cinslerimm,
    Bizim vücudumuz bizim kararımız, bizim kıyafetlerimiz bizim kararımız, bizim seçimlerimiz bizim kararımız. Lütfen ve lütfen saygı duyunuz.

:)

1
    1 Yorumla
    • babymedicne
      babymedicne
      +1 yıl

Sen adam kral piremsessin

Yorumla
  • sefikabicer
    sefikabicer Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22
    +1 yıl

Kimse kimsenin giyim tarzına hayatına karışamaz seni seviyor diye hayatına karıştıracak zannetmeyin bir de duygu sömürüsü yapmayın

1
    3 Yorumla
    • sefikabicer
      sefikabicer
      +1 yıl

Üzgünüm ama bu senin düşüncen ayrıca sen de çok iç açıcı değilsin

Yorumla
    • sefikabicer
      sefikabicer
      +1 yıl

Sence öyle olabilir herkes farklı düşüncelere sahip sonuçta sen turkiyedeki kızlar tipsiz diyosun bence taş gibiler

Yorumla
    • sefikabicer
      sefikabicer
      +1 yıl

Tabi tabi aynen ondan sjsjsjsjsj

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Lütfen artık şu menfaat olayını kullanmayınız art niyetinizden dolayı doğru bir ilişki yaşayamıyor kimse seviyorsanız seviyorum diyip nokta koyun arkadan iş çevirip yanımıza gelince direk kucak istemeyin

1
    0 Yorumla
  • sevimliveiyii
    sevimliveiyii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23
    +1 yıl

Ben sadece sevgilime bulunmak istiyorum : Bak seni sceen bi kız var o kızı üzme olur mu? Üzersen üzülürsün üzmeeeeeee üzmeee sev onuu..

1
    0 Yorumla
  • Ece9070101
    Ece9070101 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22
    +1 yıl

gidin kendinize ırıspı olmayan bir kız bulun. ve sevin. evlenin soyunuzu kurtarın 😂

2
    11 Yorumla
    • Ece9070101
      Ece9070101
      +1 yıl

tabii kendiniz de ırıspı olmayın onu unutmuşum bak

Yorumla
    • KartalKuzeyli
      KartalKuzeyli
      +1 yıl

hay ağzın bal yesin amaç o bakalım

Yorumla
    • Ece9070101
      Ece9070101
      +1 yıl

aynen

Yorumla
    • babymedicne
      babymedicne
      +1 yıl

Sen irıspi misnn

Yorumla
    • Ece9070101
      Ece9070101
      +1 yıl

yook niye böyle yorum yapiyim ırıspı olsam

Yorumla
    • babymedicne
      babymedicne
      +1 yıl

He iyi madsmmm
      Ben de degilim irispi

Yorumla
    • Ece9070101
      Ece9070101
      +1 yıl

iyi ne güzel ırıspı olmayan insan sayısı arttı ne güzel 😂

Yorumla
    • babymedicne
      babymedicne
      +1 yıl

Evt keske kimse irispi olmasaa😅😅😅
      Kac ysndsn irispi olmayan kankamm

Yorumla
    • Ece9070101
      Ece9070101
      +1 yıl

yazıyor profilde

Yorumla
    • Ece9070101
      Ece9070101
      +1 yıl

yaşımı napıcan hem

Yorumla
    • babymedicne
      babymedicne
      +1 yıl

Mrrak etmiştim

Yorumla
  • pluvieux
    pluvieux Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Hepimiz kötü çocuk sevmiyoruz, şu algıdan ve genellemeden vazgeçin

1
    0 Yorumla
  • bonittanur
    bonittanur Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

ayni anda 50 erkekten hoslanıyoruz bisexiz guvenmeyn

1
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Akıllı olun, adam olun 😄

2
    0 Yorumla
  • Boavistaa
    Boavistaa Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Egolarınızı bir kenara bırakın kızlar

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Karakterli olun her kıza asılmayın saygı duyalım azıcık size

1
    0 Yorumla
  • özgürrkiizz
    özgürrkiizz Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 71%
    +1 yıl

Güzel adam olacağına özel adam ol kal kalbimde 😉

1
    0 Yorumla
  • expectopatronumm1
    expectopatronumm1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 95%
    +1 yıl

Evet neden bulunmayayim ki

1
    0 Yorumla
  • flaneurx
    flaneurx Takip Et
    Master Yaş: 125 , eic 63%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Romantiği oynamayın, komik oluyor..

1
    0 Yorumla
  • SasukeGaara
    SasukeGaara Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 79%
    +1 yıl

anime erkegi ol itaçhi gibi

1
    0 Yorumla
  • GOKHANoturumactı
    GOKHANoturumactı Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı.

Evlılıkte aşk meşk ayak , öyle hayaller kurmayın.

1
    0 Yorumla
  • SadFragile
    SadFragile Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

Empati kurmayı öğrenin

1
    0 Yorumla
  • şakaysakomikçünkü
    şakaysakomikçünkü Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

trafikteki kadın sürücülere mobbing yapmayın.

1
    0 Yorumla
  • AtarsızGenç
    AtarsızGenç Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

Yobazlarla değil efendilerle takılın

1
    0 Yorumla
  • La_llorona
    La_llorona Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Bulunmam. 😅

1
    13 Yorumla
    • 8matador1180
      8matador1180
      +1 yıl

Ne olur bulun :)

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      +1 yıl

Bu yorumu yazacağına çok emindim haha😅 beni şaşırtmadın. :)

Yorumla
    • 8matador1180
      8matador1180
      +1 yıl

şaşırtamıyorum demek ki artık eski şeyimiz kalmadı artık sıradna oıldum

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      +1 yıl

Evet artık aşkımız sıradanlaştı haha 😜 beni şaşırmıyorsun. 😅

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      +1 yıl

Şaşırtmıyorsun olacaktı.

Yorumla
    • 8matador1180
      8matador1180
      +1 yıl

Şaşırtmıyorum ama anlaşılan ellerin titremeye başlıyor bana yazarken, yanlış yazıyorsun. Hala o tedirginliği sana aşılıyorum demek ki xd

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      +1 yıl

Evet ellerim titriyor sorma... Haha 😅Heyecandan yanlış yazıyorum xd

Yorumla
    • 8matador1180
      8matador1180
      +1 yıl

Bak bunun bir sonrasında kalpten de gidebilirsin, yine de dikkatli ol :)

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      +1 yıl

Kalpten giderim demek. Haha😅Ben dikkatliyimdir. Sen dikkat et beybi. O kadar heyecan vericiyim diyorsun... Ya sen kalpten gidersen? :)

Yorumla
    • 8matador1180
      8matador1180
      +1 yıl

Gidecek kalp kalmadı bizde. s

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      +1 yıl

Niye kalbin bende olduğu için mi? xd

Yorumla
    • 8matador1180
      8matador1180
      +1 yıl

yok kalp yetmezliği var bende artık yemtıyor kımseye xd

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      +1 yıl

Sevgin yetemiyor kimseye demekki haha 😅 peki peki xd

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

sadık olun gözünüz disarda olmasın

1
    0 Yorumla
  • HesapsızHayat
    HesapsızHayat Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 90%
    +1 yıl

Bulunmamaktadır.

1
    0 Yorumla
  • Perikızı__
    Perikızı__ Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Adam olun

1
    0 Yorumla
  • Forsayım
    Forsayım Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Kendiniz olun başka biri olmanıza gerek yok

1
    0 Yorumla
  • Aykırı_Çiçek_
    Aykırı_Çiçek_ Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Adam olmayı becerin

1
    0 Yorumla
  • Dördüncümurat4
    Dördüncümurat4 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl

Susun biraz

0
    0 Yorumla
  • tamamgeldiiim
    tamamgeldiiim Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl
    İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Karşıda kalın

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Karşı cinse bir tavsiyede bulunur musun?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Karşı cinse bir tavsiye bırakır mısınız? 33 cevap verildi
Karşı cinse bir tavsiye bırakır mısınız? 120 cevap verildi
Karşı cinse vereceğiniz bir tavsiye var mı? 30 cevap verildi
Karşı cinsinize bir tavsiye verir misiniz? 27 cevap verildi
Karşı cinse bir tavsiye vermek isteseydiniz, bu tavsiyeniz ne olurdu? 80 cevap verildi
Herkes karşı cinsine bir tavsiye versin? 20 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Yaş aldıkça üzülüyor musunuz?
  • Gerçekler biz kabullenemediğimiz için mi acıdır?
  • Acı bir gerçek mı sahte bir mutluluk mu tercih edersin?
  • Eldorina Gizem Çağları seviyor musunuz sizce nasıl birisidir?
  • Hayatınızda kaç defa araç kazasına rast geldiniz?
  • Sevince çılgınlaşır mısın?
  • Sevgilinizin bir bakışı, sizi etkilemeye yeter mi?
  • İki insan birbirini sevdikten sonra sizce yaşın önemi var mı?
  • Eşyalarımızı atarken neden zorlanıyoruz, geçmişe bağlılık mı sizce?
  • Bu evimizin yeni üyesi 6. Kedim 😹 adı ne olsun sizce?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨