sana bişi diyim. benim arkadaş vardı. lisede hertürlü haltı yaptı gibi. anlattıkları öyleydi tabi. neyse dedi ben liseden sonra üni yerine cemaate girip kuran kursundan çıkmayacağım. dediğini de yaptı. o dediklerini yaptı. şimdi düşünüyorum sen bunların hesabını yapıyorsun da bunların hesabını yapan bir sen mi varsın :D ama zararın neresinden dönersen kar diyorum. o yüzden iyidir gene de
14 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ya onlar yapıyor diye her kapalı kızımız yapcak diye herkezi karalama annen örnek gösteriyorsa düzgün namazında niyazında diye örnek gösteriyordur kızım kapan her bo... ku ye demiyo dimi
04 Yorumla
+1 yılinsanların geçmişiyle bu kdr ilgilenmemelisin. ne bok yemişse yemiş.. esas şimdi napıyor, sonra napacak ona bak sen.. kişileri önceleriyle yargılaman çok yobazca bir hreket.
22 Yorumla- +1 yıl
malesefki senin yaptığın yargılamak. gördüğünü yargılamışsın ki söylemek ihtiyacı hissetmişsin... bende öyleydim... çok sonra farkettim naptığımı... yaptığımın yargılamak olduğunu. kapanıp hala yapanlarda kimseyi ilgilendirmez. kişi kendine dikkat etmeli. o ne yaparsa onbun özgürlüğü dahilindedir bize düşmez. biz ne yaparsak bizim seçimimiz dahilindedir.. biz düşen sadece kendimizi yargılamaktır.
+1 yılSen melek olmadığın gibi bir kapalı da melek değildir.
42 Yorumla- +1 yıl
:) alttan alta yaptım biraz evet.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
bıtane kız vardı her sabah gelır opucukle uyandırrı sonra gzumde capak şirinler acıkken sevısır bosalır sonra okuluna bırakırdım 3 ay hersabah benle bunları yasayan baskalarıyla neler yapmıstır gecen face onerdı bı baktım uh kapanmıs allah kuran ama oyle boyle degıl ya resmen cennetın 400 metre karesı onun. bır kapanmıs varya. ulan dedım benle yaptıklarını ben bılıyom be :D tuhaf ya :D
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Ani dönüşler yapanlar genelde dengesiz insanlardır. Ve bir kısmı da muhtemelen sizin bahsettiğiniz gibi uçlarda yaşamış ve bunun kefaretini vermek için bu dönüşleri gerçekleştirmişlerdir. Tabii ki her kapanan da bu tanıma girmez.
10 Yorumlabu türbandır. silah olarak kullanırlar. namusluyum deyip her türlü pislği yapmıştır. bunlar türbanlıdır tesettürlü değil. sonra vay efendim neden başörtüsüne karşısınız. bu yüzden işte.
12 Yorumlayorumm dahi yapmıyorum haklısın sen canım (tabi hekez aynı değil )
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne demek istedini gayet iyi anlıyorum, her boku ye sonra namus abidesi ol. birde ahkam kesmeleri yok mu beni deli ediyo.
bazları varki, giyimleri filan öyle sexi ki insanı yoldan çıkarıyo, burdada kapalı bikaç kızla sohbet ettim ve o başörtüsüne layık olmadıklarını, başörtüsüne bakış açısını nasıl değiştirdiklerini gördüm,
önyargı oluşturuyolar. kapanmayın daha iyi yani.00 Yorumla
+1 yılçoğunun ailesi kapattırıyor biliyorum, zaten o kadar çok kötüsünü görüyorumki bir değer taşımıyorlar öyle ama iyiysen kapanmakda seni daha değerli yapar... Kendine göre düşün bunu.
13 Yorumla- +1 yıl
Tamam işte dine yönel diyoruz kuru kuru mu gidiyor sandın ya da çevrendekilerden anlattıkların hep öyle sende öyle anladın :)
aynı şeyi düşünüyoruz varya çevremde bunlardan o kadar çok var ki... mini etekler sırt dekolteli kıyafetler giyiyolar her haltı yiyolar sonra dünyanın en dindar insanı rolü... her cümlesinde dinden imandan bahsediyor..
00 YorumlaHerkesin tövbe etmeye hakkı vardır Allah affedersen yargılamak sana düşmemeli.
12 YorumlaAile & Toplum konusunda 518 cevap paylaştı. sen daha kucuksun daha gormemissin belli ki
asil universitede her boku yiyip memleketine gelince namuslu kız ayagina yatiyorlar
lise sadece onlar icin baslangic noktasi.02 YorumlaAile & Toplum konusunda 748 cevap paylaştı. Hiç tövbe etmeyip, aynı şekilde devam edenden iyidir herhalde.
02 Yorumla
+1 yılKendini bir bok sanan sıradan sanan ergen kız tipleri işte :) bende sevmiyorum o tipleri
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılKapalı açık farketmez insanın ruhu ırıspı olmasın :D Ama herkesin kendi özel hayatı ya beni ilgilendirmez :D
02 Yorumla- +1 yıl
Örnek verdiklerinin neler yaptığını bilse annen onları örnek vermezdi emin ol şarteller atmasın sakin ol kendin ol :D
ya sana yeminle söyleyim kızın biri arka sıraya geliyodu p*rno izliyodu bizle
geçenlerde gördüm kapanmış, güldüm sebepsiz yere02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynen ne çok tandıığm var vee çok zoruma gidiyo boğasım geliyo onları
20 Yorumla
+1 yılAcil olup her halti yiyen sonrada namuslu ayagina yatanlarla ayni duzeydeler. bence bu isin kapalisi acigi olmaz herkesin gunahi kendine. belki de tövbe etmiste olabilir kimin tovbesi kabul olunucagi bilinmez
00 Yorumlao tür kişiler aynı bilgisayar gibi arkaplanda çalışırlar. sesgisiz yani.
02 YorumlaDemek ki doğru yolu bulan kişiler var bunun neresi ilginç? Ama namaz kılıp, kapanıp hala aynı haltı yiyorlar desen anlarım.
02 Yorumla
+1 yılyanlış düşünüyorsun ya gerçekten her haltı yiyip gerekten pişman olduysa? o zaman onların vebalini almış olmazmısın
01 Yorumla
+1 yılZararın neresinden dönerse kar hesabı düşünüyordur belki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltevbe edeni Allah bile kabul ediyor sen ne oluyorsun ki de laf söylüyorun ( bunu gösteriş ya da farklı maksatlarda yapanlar istisna )
11 Yorumlabelki pişmanlardır? son dönemde bazı kızlar türbana girdi ünideki tanıdıklarım falan
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEğer gerçekten tevbe edip kapanmış ise sıkıntı yok ama gosteris için se haklisin
01 Yorumla olabilir cok var cevremde saygı duyarım hiç yoktan düzeldiler die Allah bile dinsizleri sonradan dine döndüğünde yargılamazken biz ne haddimize der giderim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl:) Yahu sen daha yeni mi farkettin. Bizim insanımızın özünde var o. Kendi yapar, her türlü haltı yer. Ama başkası aynını yaptığında ne kafirliği kalır, ne zındıklığı. Şeriatçıyım diye gezenlere bir bak hepsi Facebook'da kız peşimde.
01 Yorumlaherkes kendi menkıbesini gerçekleştirmek için gelir dünyaya. bizim görevimiz kimseyi eleştirmeden olanlardan ders alıp endoğrusunu bulmak
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim yakın tanıdığım bir kız var aynen senin dediğin gibi. bir sürü sevgilisi oldu. ilişkiyede girdiğini biliyorum elemanları tanıyorum çünkü. şimdi bakıyorum kapanmış. bazı kızları eleştiriyor orosppu diyor onlar hakkında. ne desem boş.
00 Yorumlabir insanın geçmişte hatası olabilir bundan sana ne ders çıkarmasını bil ve sus deli oldum abii
02 Yorumlakimileri var üstü minare altı k*rhane. (lafım bazıları için)
02 Yorumla
+1 yılGunahlarina tovbe edip kapanmisdir belki bizden daha temizdir allahin katinda biz bilemeyizki
11 YorumlaParayla din'in kimde olduğunu bilemezsin diye boşuna dememişler.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen ya bizim okuldada var öyleleri kapali kizlardan nefret ediyorum zaten
10 Yorumla
+1 yılTürban takınca namuslu olunduğunuda ilk kez görüyorum
normal giyinenler namussuz onların gözünde01 Yorumla
+1 yılhaklısın ama pişman olmuşlarsa yine iyi ya o huylarını devam ettirenler
01 YorumlaALLAH (cc) affedicidir bagislayandir zararin neresinden donersen don kardir yargilamak bize dusmez
11 YorumlaKoca bulma taktikleri bunlar, önemseme solucan muamelesi yap
00 Yorumlalisede kapanıp ünv her bku yiyenlerden farklı degildir
11 Yorumla
+1 yılYa kapalı açık bırakın kardeşim tek gerçek var hormonlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜniversitede bir kız vardi kapalıydı bir akşam dışarda gördüm mini etek giymiş saçları vs açık düşündüm benzettim mi diye sonradan araştırınca biraz gerçek oldugunu anladım..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez. Kadın isterse genel evde çalışan birisi olsun. Daha sonra dine yönelir kapana bilir. Hadsizlik yapmayin sizene yahu? Neden kimse dönüp birnkendisiyle ilgilenmiyor
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen benim yorumu anlasan hersey ortada ama küçük beynin ancak insanları dikizlemeye eleştirmeye yeter.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunuda cevspliyim silcem hesabi zaten
Tek korkumuzda bu kardeşim allah iyi insanlarla karsilastirsin01 Yorumlakimseye güvenim kalmadı maalesef iki yüzlü insanlar yüzünden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerak etme ünide biz onlari rahat birakmiyoruz öcünüzü aliyoruz
01 YorumlaSeni hiç sevmesem de bu sefer katılıyorum :)
07 Yorumla
+1 yılne düşünüyorsunuz?
bana ne onlardan -,-01 Yorumlazararın neresinden dönsen kardır
00 Yorumla
+1 yılmaalesef öyle bozuklar var
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcahilleri pek kafaya takmamalısın
01 YorumlaZararın neresinden dönersen kar işte :Ds
00 Yorumla
+1 yılOnlara biz 1 bir n3 diyoz knk sinirlenme :D
02 Yorumla- +1 yıl
:)))
Kapanpda devam eden çok haklsn
00 Yorumla
+1 yılSakin ol sampiyonada degiliz :)
00 Yorumlainsanın dışı değil içi önemli..
01 Yorumla
+1 yılHepsine benden orta parmak
02 Yorumla- +1 yıl
Küfür bunun neresinde
+1 yılVar onlardan hala :D
00 Yorumla
+1 yılYanar döner kız :D
02 Yorumla- +1 yıl
İlk zamanlar yanmış :D sonra dönmüş :D :D
kapan mı diyorlar?
08 YorumlaTövbekar onlar :-)
00 Yorumla