Mevzu arkadaşlarımın benim ilişkime karışıp üstüne bana aptal demeleri
Sevgilime para yediriyorum diye arkadaşlarım bana aptal dedi. Beni kıskanıyor olabilirler mi?
Mevzu arkadaşlarımın benim ilişkime karışıp üstüne bana aptal demeleri
Aşağıdaki insanlar gibi bende kurgu olduğunu düşündüm açıkçası ama yine de görüşümü yazacağım.
Normalde erkekler kızlara para yedirir ve hatta çoğu kız erkekleri paraları için ister ne yazık ki. Eğer anlattıkların gerçekse yaptığın şey bence gayet hoş ancak yine de dikkatli olmakta fayda var. Çünkü senin saflığından, içinin temizliğinden yararlanıyor olabilir. Arkadaşların bu yüzden seni uyarıyor olabilir. Ben ortada kıskançlık göremedim. Çünkü malum bu devirde kimsenin kimseye güveni yok, haklılar yani güvenmemekte, seni korumak istiyor olabilirler.
Kıskançlık, tarihi neredeyse insanlığın doğuşu kadar eski bir duygu ve evet arkadaşlarınız benzer bir hayatı yaşayamadıkları için sizi kıskanıyor olabilirler. Bunda maddi durumunuzun etkisi büyük bence. Diğer yandan siz eğer ilişkinizde kendinizi kullanılıyormuş gibi hissetmiyorsanız bunu neden kafaya takıyorsunuz ki? Kulaklarınızı tıkayın ve hayatınıza bakın..
Kafaya takmıyorum zaten, başlığı site yönetimi değiştirmiş. Ben mevzuyu "para yedirmek" şeklinde de düşünmüyorum. Birbirimizi seviyoruz ve hayatımızı paylaşıyoruz paranın ne önemi var ki.
Benim derdim arkadaşlarımın benim ilişkimi bozmaya çalışması.
Sen zaten aptalca hareket yapıyorsun para yediriyor o insanı şımartıyorsun bak para kolay kazanılmıyor zamanla sorun olacaktır sizin için gitsin bir zahmet çalışsın.
Kıskançlıkta olabilir ama senin görmediğin bir gerçeğide görüyor olabilirler. Sen diyorsan ki, yesin paramı, kalsın evimde, yeter ki benimle olsun, yanımda olsun. Ozaman alan memnun satan memnun. Ama çizdiğin tabloda kullanılıyor olma ihtimalin de var, ayıktırayım. Erkeklere bukadar konfor sağlarsanız üzülürsünüz hanımlar.
Cevap
32Cevap
Kıskandıklarından değil, senin göremediğini bir dış göz her zaman daha net görür. Sen sevgi duyduğundan sadece olaya çıplak gözle bakamazsın ama onlar bakabilir. Haklıdırlar belki, bilemiyorum. Önemli olan tabii senin ne düşündüğün ne hissettiğindir her zaman. Senin için sorun yoksa, böyle mutluysan eğer bu durum kimseyi bağlamaz. Hayat senin hayatın sonuçta. Alan razı veren razı, kime ne. Ama yinede arkadaşlarının söylediklerini dikkate almakta da fayda var. Haklı olma ihtimalleri de oldukça yüksek.
Gerçekten haklılar. Ben Türkiye'yi bir türlü çözemedim, buradaki budalalar nasıl da utanmadan sevgili, manita, eşinin parasını yiyebiliyor? Ben bir erkek olarak sevdiğim kadından kuruş almaya, dışarda gezerken yemek yerken masrafları onun karşılaşmasına tamamen karşıyım ve utanırım. Buradaki kendini erkek sanan güzel kardeşim çatır çutur yiyor. AYIP *.
Ne alaka
@soran şimdi biraz açıklayayım. İlk başta para karşılığında girilen ilişki, edinilen arkadaşlık gerçek değildir. Bir erkek karşı cinsin parasını utanmadan yiyebiliyorsa, bunu vicdanı ve gururu kaldırıyorsa ondan hemen kurtulmanız tavsiye edilir, çünkü bu bir jigololuktur. Ayrıca ben karakterli bir erkek olarak sevdiğim kadının evine gidip yaşayamam. Kendi evim yoksa sevgili yapmam. Neden mi? Çünkü yarın bir gün olur da (kimseye dilemiyorum) sevgililer ayrılırsa burada erkeğin dili sıkışır. Yedikleri içtikleri kusturup yüzüne vurulur. Erkek evde oturup kadın kazanıyorsa, herşeyi kadın karşılıyorsa o erkek erkek değildir. Engelli olması, ev hapsinde veya hasta olması durumunda kabul edilir ama eli ayağı gözü aklı yerinde ise o erkek çalışmak zorunda. Siz şimdi beslediğiniz erkekten ilerde aile kurduktan sonra ne bekliyorsunuz? Babanızın parası çok olabilir ama bir yere kadar. Yine de karakter işi, şahsen ben böyle bir ilişkidense gider çalışır hiç ilişki yaşamadan hayatımı çok güzel devam ettirirdim, öyle de zaten. Bir deneyin isterseniz, babam iflas etti veya maddi yardımı kesti diyin, artık çalışmalıyız, sen kendine iş bul, ben de çalışayım diyin, bakın bakalım neler oluyor. Şimdiki erkeklerin hele Türk erkeklerinin %85'lık kısmı sugarmummy severlerden oluşuyor, hani var ya olsa da yesek" o tayfa. Yazık...
Propoganda kokuyor, hiç inandırıcı değil.
Herşeyi de üstüste eklemiş ki iyice elalemi dellendirsin.
Zengin Baba
Zengin Ünili
Sevgili ile aynı evde yaşama
Para verme
Beni kıskanıyorsunuz..
Aferin.
Ama çok yapan var, sıktı 👍
Umarım sevgilin senin değerini biliyordur.
Kıskanmak değil bu seni düşünmeleri.
Boş yere söylemez kimse
Sevgiline dışardan bakmayı dene biraz
Şu var yediyse bile bunu sen yaptın sen alıştırdın
Sonuçları iyi ve kötü sana...
Fedakarlik ve yardım etmek görevin haline gelmiş olabilir
Bol şans!
Sen Mutlumusun?
Gerisini boş ver. Parasi olan erkek nasıl parasını mutlu olduğu için yediriyor bir kıza sende öyle yapmaya devam. Kimin ne dediği değil senin iç sesin ne diyor ona bakacaksın.
Mutluluklar.
Ya mevzu o değil arkadaşlarım niye benim ilişkim hakkında yorum yapıp benim iliskimi bozmaya çalışıyor ki
Hayal dünyana hayran kaldım.
Kendini bunları düşünerek mutlu etmen oldukça şaçma
Hayal derken 🤣
1) dediğin gibi zengin olsan bu sitede işin ne?
2) dediğin kadar zengin olsan ailen bu tür ilişki yaşamana zaten karşı çıkar.
3) diyelim hepsi tamam. Arkadaşlar ortamın senin para yedirip yedirmediğinin dedikodusunu yapmaz. Aslında bir sürü tutarsızlık var. Ama hikayen güzel. 👍 bence senaristlik falan düşün sende bir cevher var belli bu 😂
Konuş kral xjdnxns
@gözdeyilmazz eyv. 😂 kraliçe
Bence burada harcanıyorsun. Senaristlik eğitimi alarak bu yeteneğini geliştir ve bizde dizi de zengin kız fakir oğlan dizisinin başka versiyonunu izlemiş oluruz bu sayede 😀
Bu senin için sorun değilse, arkadaşlarını da takma. Kıskanılacak bir şey olduğunu da düşünmüyorum. Ama dikkat etmeni öneririm.
Bas bas paraları badboylara bi daha mı gelecen dünyaya
Arkadaşlarını sat, yerine plastik leğen al, içine ılık su doldurup otur, hatalarını düşük yavrum
Bsyler konusuluyorsa ve bunu birden fazla kişiden duyuyorsan kulak ardı etmemek lazim
İyi çakıyorsa devamke, alan memnun veren memnun kime ne?
Haset şeyler
🤣🤣
Haklılar akıl veriyolar işte ama saçma çocuk parayi yicek hadi bana by demezse iyidir yakında 😂
Para için yanında ise yol ver bunu anladığında
Şimdiki işler para olmuş
kıskançlık tabi aranı bozarlar kendileri gibi mutsuz olmanı isterler
Eger gercekten seni para için kullanıyorsa vs doğru olabilir bana da bir erkeğin sürekli sevgilisinden para istemesini doğru bulmuyorum
İstemiyor zaten?
hayaller hayaller troller troller. daha iyi kurgu yapmalısın.
Bir şey dicem para yediren sensen neden seni kısasınlar ki mantıken. O sana yedirse kıskanırlar evet. Saçma düşünüyorsun
Para değil mevzu, bizim ilişkimizi mutluluğumuzu kiskaniyolarr bence
Eee cirkine bakan olmamış kendini namuslu zannetmiş.
Klasik kezban kıskançlığı
yedir tosunuma yedirrr bi gün parasız bıraktığın gün gider :D
Konuşma tarzına bakınca seni kim niye kıskansın gözünü açmaya çalışmış arkadaşların ama hata etmişler umrunda olmayan birini herkes yemek ister sen bu akılla devam et seni daha niceleri yer 😄😄
Sadece ap tal dedilerse yine iyi. Hemde sa laksin. Ayricada trollsun.
Kanka seni çok kıskanıyorum. Hayatımda para yedirdiğğm bir sevglm olmadı. Hep o beni yemeğe çıkarır falan. Hesap ödetmez asla, öyle bir huyu vardır. Romantik sürprizler yapar falan. Çok kıskandım seni bak cidden.
Kuma alsana beni, bana da bak bende yoksulum.😂Kaldı mı senin gibi koca yürekli kızlar.
Ablan var mı onunla da ben tanışayım
sjsjsjs
Ablam var ama evli abi
Tüh beeee evli olmasaydı keşke
sende onlara bakma cogu parasiz evet senınde herseye ulasman zorlarına gidiyor bende zenginim bana bir kiz ayarlaya bilirmisin bakrim ona ben
Paran varsa jigolo tutman normal
Senin gibi bir beyinsiz bulmalıyım ben de
Yarın gel senarist olarak işe başla🤣
Yok bebeğim sen gerçekten aptalsın
Sevgilin senin icin ne yapiyor onu düsün
Kesinlikle seni cekemiyorlar
Arkadaşların yiyemediği için kıskanıyor bence
para senin istediğine yedir :))
Herkes diyorsa bunu dogrudur
Şöyle bir sevgili bulamadık ona yanıyorum be
Bu senin hayatın kimseyi ilgilendirmez.
Giderlerin yarısını ödesin olması gereken o
Tabikide kıskandıkları için
Tabi hepsi kıskaç, kötü kızlar onlar
Baban sevgilinle kaldığını biliyor mu?
Evet ama onayını alacak değilim yanıma geldiğinde tanıştılar
İşe bak sen nereden geliyor bu cesaret?
Dost aci soyler dinleyen de kiskanclik sanir
bence siz yine de dikkatli olun..
Erkeğin bu şekilde gurursuz olması daha saçma
Baban da bu duruma bir şey demiyor mu
Niye desin ona ne ki
Sevgilinle yaşamana
Sen mutluysan gerisini boş ver
Degistiriyolarr benim yazdığım başlık "arkadaşlarım bana aptal dedi" seklindeydi
Degistiriyolar sor istersen
Ahahhah haklılar
Olabilirler
seni sevdiğinden emin sen sorun yoktur DEWAM KEE
Bence haklılar
Kurgu mu?
Trol soruda bugün
Yani senin için sorun olmuyorsa kimse karışamaz
Aynen kıskançlık
a.. ptal
Saf olma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?