Yalvarioyrum yardim edin?

yurt disinda yasiyorum ve sadece yazlari 1-1,5 ayligina türkiyede oluyorum. kuzenim bana asik olmus ve sözde 5 senedir benden baskasini görmüyormus gözü. 2 sene önce bana deger verdigi icin, beni sevdigi icin, ben de onunla arkadas gibi iyi anlastigim icin nisanlandik. birbirmizi daha yakindan tanidik, telde falan konustuk ama bu son zamanlarda aileme karsi patavatsiz laflar ediyo. dedigim dedik oluyo bana karsi. gecen tartismistik (babamla arlari bozuktu bende arayi düzeltsinler diye "babama mesaj at bakalim, yaz ona, nankörlük etme bak bizim yuva kurmamiz icin neler cabaladi adam"dedim. ben haksiz oldugumu farkettim, nankörlükk etme dedigim icin, "benden özür diliceksin" dedi ve ben diledim. sonra ertesi gün beni bi kac kez aramis ben iste oldugum icin görmedim. aksam baktigimda "beni hemen ara. acil" diye yazmis. aradim "nerdesin sen bu saate kadar? niye erken gelmiyosun? ben aricam diye niye düsünmüyosun? simdi essek gibi annemi ve ablami aricaksin hal hatir soracaksin. bana demeyi biliorsn madem kendin de yapacaksin hemen, yoksa görüsürüz bak sonra ne oluyo" dedi. halbuki ben halamla her 3-4 günde bir konuusyorum. sonra bana bide "senin agzina sca sca anlaticam artik" dedi. sok oldum ve hemen aradim halami ablasini. gece yine yazdi bana "sen gecen sene niye benim haz etmedigim insanlarin evine ailenle bile olsa kahvaltiya gittin?" bu sefer bunu demeye basladi ben de anlattim ona ailemleydim kötü bi yer olsa babam beni götürürü mü yollar mi dedim sonra hic konusmadim bi haftadir. bundan bikac hafta önce de bana sakinken "ben sana asiktim, seni ideallestirdim, rahatsiz oldugum seyleri görmedim sende" tarzi bisey dedi. bunun yanisira bana "sen babanin agzina bakip duruyosun militan gibi. kendi fikrin yok. baban bana zamaninda söyle dedi. sen haz etmedigim insanlarla konusmustun (halbuki artik SIKIFIKI olmadigimi da anlattim), deden bana söyle demisti... bunnlari deyip duruyo, moralimi bozuyo. arada bir de "babanin sözünü dinleyip duracaksan ayrilalim" "bana uymicaksan ayrilalim" deyip duruyo..
Yalvarioyrum yardim edin?