Elektrik su ya da doğalgaz filan ödemiyoruz sadece kira ödüyoruz aylık 1200 $ bütün hepsi içinde elektrik faturası su faturası doğalgaz faturasını hepsini de sonuna kadar kullanıyoruz diyebilirim hatta mesela şu anda hem doğal gaz açık hem içerde bir tane elektrikli ısıtıcı çalışıyor kenarda hem de pencere açık😂🔥
Geçen ay 348 geldi, bu ay 500'ü geçer. Eskişehir'de 2 gün kar yağdı, ardından 10 gün kesintisiz dondurucu soğuk oldu. Halen de donuyoruz, bir türlü ısınmak bilmedi.
Kar yağınca 45 yaptık, tatile de denk gelince malum. Sanırım Şubat faturası 1000 lira gelecek.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Salonun dört köşesi pencereyle kaplı çok soğuk oluyor diye orası kapalı, salonda açık olsaydı bir +790 gelirdi hiç abartmıyorum, tek başına çok yakıyor🤦 Sonumuz hayr olsun.
Doğalgaz elimi bile ısıtmıyor ev ılık maalesef 434 lira geldi geçen sene 200 250 geliyordu asgeri ücret zam geldi ama devlet biraz zam yapıyor her şey uçup gidiyor allah herkese kolaylık sabır sağlık ve para versin devletin eline düştük allah yardım etsin hayatımda böyle fatura ödemedim...