Genelde görüyorum kendilerine güvenmiyorlar, hemen saldırıya geçiyorlar, kendinden üstün insanları hep ezme peşindeler bide bir kıza ulaşamadıkları zaman nefret küpü oluyorlar neden böyleler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYa arkadaşlar ama artık yetti Yani gerçekten yetti ya Nedir bu ırkı aşağılayan sorular o zaman Tamam bizde aşlayalım Türk kadını şöyle böyle Hoşunuza gider mi Ya arkadaşlar bu kişilik karakter meselesidir kişiye özel yorum yapın bir şey genelleme in artık işte bakın böyle genelge genel diye İkimiz de yakında iç savaş çıkacak zaten az kaldı Hep bi ayrıştırma genele yayma ya Allah aşkına ülkede kaç milyon insan var bu 85 milyon insanın Hadi olsun olsun da 60 milyon erkek olsun onların içinden 5 10 15 20 100 200 hadi bilemedim 1000 tanesi çuruk çıksa Peki sen 1001 inci kişiyi tanıdın mı hayır Tamam yani karakteri bozuk insanları zaten kimse sevmez Bende nefret ederim Ama yok Türk kadını yok Türk erkeği yok yabancı erkek yabancı kadın arkadaşlar bakın birisi var zaten böyle çıkar her şeyi gene de gelirsin Sonra Kin nefret hırs derken aha ülken ikiye bölünmüş bile bir iki kişi ya da üç beş kişiye tanıyorsunuz onlar çuruk çıkıyor diye herkese aynı olacak diye bir kaide yok kendinize gelin artık lafım kadın erkek herkese
17 Yorumla
Soran+1 yılDediğin doğru ama kadınları öldüren hep erkekler savaşı başlatan erkekler bu bir gerçek
- +1 yıl
İşte ben de o yüzden zaten Tansiyonum Bak ben kadın-erkek ayırmıyorum işte böyle böyle zaten bir ülke yok oluyor bakıyor bu olay Böyle giderse yarın gün iç savaş çıkacak Yani Allah korusun tabi de
- +1 yıl
Bu zamanda zaten dağılan parçalanan ülkeler işte hep böyle toplumun etnik yapısıyla oynandı insanların psikolojisini bozdular işte kadınları erkekleri böyle birbirine düşürdüler sonra da aldılar gittiler onun için böyle zamanlarda Aslında oyunlara değil birimize daha çok sıkı sıkı sarılmamız lazım ama işte gel de bunu bazı erkeklere anlat ya da bazı kadınlar anlat
Soran+1 yılHaklısın ama bu erkekler akıllanması gerek kimse onlara evet demek zorunda değil kendilerini çok yüksek görüyorlar hepimiz insanız erkekler evet ve hayırı bilmesi gerek eşi boşanmak istiyor diye öldürüyorlar bu erkekler hep
- +1 yıl
Iste erkeklerin de etnik yapısı ile oynan di Osmanlı zamanına geri dönüş yapılıyor o zamanda erkekler ataerkildi ya hani böyle böyle toplumu bölmeye calisiyorlar
Soran+1 yılBakış açını beğendim en mantıklı sen konuştun 👍
- +1 yıl
Tesekkurler her zaman mantıklı konuşurum 😊
En İyi Cevaplar
+1 yılBana bakın lan birdaha Türk erkeği ile paylaşımlar yaparsanız çok ama, çok kötü, kimseden duymadığınız küfürleri benden duyacaksınız. O. pulugunuz bitti, şimdi Türk erkeklerine sataşmak kaldı öyle mi? Siz kimsiniz kızım bu ülkenin, asil, cesur erkeğine hakaret edecek hakkı, cesareti nerde buluyorsunuz siz !!! Bu ülkenin erkekleri, polisleri, askerleri sehit olurken, siz şeyinizin üstünde fındık kırıyorsunuz, o. pular !!! Haddinizi bilin kaşmerler!! O. puluk yapmayın!!! Kadınları öldüren, savaşı başlatan tek erkekler demiş bide, kendiniz meleksiniz masallah, hiç aldatmazsınız, çok saygılısınız, ananıza babanıza a.. mcik suratlilar!! Bu ülkenin kadının perdesi patlamış, sizi ne yapsın bu ülkenin erkekleri !! Dedikodu sizde, arkadaşlarınızın arkasından konuşmak sizde, ananıza babanıza saygısızlık sizde, evden kaçmalar sizde, bütün pislikleri yapmak sizde, ne yok sizde? Birdaha Ülkemin asil, cesur erkeklerine laf atarsınız, size çok fena küfürler edeceğim, hemde kimseden duymadığınız küfürleri. Önce o^r^spuluğuza bakacaksınız, kendinize bakacaksınız, ondan sonra konuşacaksınız hadi yallah şimdi.
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 315 cevap paylaştı. Kadınlar hakettikleri konuma hızla yükselince bazı kesimlerin bünyesi kaldırmayabiliyor. Zamanında padişah da erkekti, ağa da, aile reisi de, muhtarı da, para kazananda.. Şimdi kadınlar da seçme seçilme hakkına sahip, onlar da çalışıp ev geçindirebiliyor. Aslında yaratılış olarak kadın ve erkeğin birbirine karşı üstünlük ve zayıflıkları var. Mesele de bu zaten, birbirimizi ezmek yerine bir yapbozun parçaları gibi birbirimizi tamamlamamız gerek.
32 Yorumla
Soran+1 yıl👍👍
+1 yılTürk erkekleri aile ortamında çok rahat ve şımarık yetiştirildiği için istediği her şeyi elde edebileceğini zanneder. Ama hayatın pratik gerçekleri böyle değildir :D Bunu fark edince de saldırganlaşırlar :D
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
16Cevap
+1 yılkim diyor ya bunları :) bu dediklerin kendini 1 gr geliştirmemiş kesim misal karşı taraf benden daha bilgili ve donanımlı olursa bu benim daha çok hoşuma gider çünkü yeni birşeyler öğrenebileceğim kişi oda benden başka bilgiler öğrenir paylaşım güzeldir özgüvensiz erkek mi ıykkk vay onun haline:)
10 YorumlaHer insanın kendine ait kişisel özellikleri mevcuttur. Türk erkeği altında genelleme yapmak bu konuda yanlıştır diye düşünüyorum.
Çevremizde gördüğümüz insanlar bir nevi bizim yansımalarımız. Enerjimiz neye ihtiyacımız varsa bize o frekansta insanları hayatımıza çeker. Enerji uyumu bu anlamda önemlidir.
Çevrende gördüğün erkekler özgüvensiz ve ezik geliyorsa kendine bu konuda bakmanı tavsiye ederim. İnançlarında, gördüklerinde bir eziklik mi mevcut veya aşağılık psikolojisi. Eğer böyle bir inancın varsa kendini bu konuda düzeltmeye çabalamalısın. Çünkü gencecik insansın hayatına alacağın insanlara yukarıdan ezik'miş gibi bakarsan bir süre sonra enerjini oraya yönlendirirsin ve sende o ezik olarak gördüğün insanlara dönüşürsün. Enerjini bu konuda doğru kullanmayı öğrenmeni tavsiye ederim.😄06 Yorumla
Soran+1 yılNe saçmalıyorsun bee ne oldu ezik demek zorunamı gitti bi defol şurdan kendin bile inanmıyorsun dediklerine kadın düşmanları sizi😂
Soran+1 yılBen gayet saygılıyım siz erkekler kendinizi üstün görmekten başka bir işe yaramıyorsunuz kadınlar sizin kullanacağınız bir mal değil bunu öğrenin hadi bysss
- +1 yıl
biri şuna haberleri açsın habere çıkan kötü erkek sayısını saysın
Soran+1 yıl@qqPSiCoPaTa peki erkekleri neden savunuyorsun bu kadar?
+1 yılCunku aileleri kari gibi yetistiriyor. Herkonuda pohpohlanip her diledigi eline onune koyuluyor. Hatta bu yuzden turkiyede erkekler erkek diye kendini bir ittt saniyor kadinlara karsi
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayatlarında hayır duymayanlar hayır kelimesinin anlamını idrak edemiyorlar ama hayatın içinde olan bir detay, kültürsüz egolu tipler nefret küpü olur ancak
10 Yorumla
+1 yılBir kızdan istedigi cevabı alamayıp çirkinleşenin karakterinden şüphe ederim.
10 Yorumla
+1 yılÖyle tipler var evet ama bazı kızlar da gerçekten çekilmiyor.
07 Yorumla
Soran+1 yılErkekler hiç bir kızı nedense çekemiyor her kızı kötü sanıyor
- +1 yıl
öyle bişey demedim.
Soran+1 yılDedin diyen olmadı zaten.
- +1 yıl
her kızı neden kötü sanalım?
Soran+1 yılÖylesiniz zihniyetinin farklı çalışıyor
- +1 yıl
işe bak ya. öyleyiz sizden nefret ediyoruz. oldu mu?
Soran+1 yılBizden sizden nefret ediyoruz 😂😂 duygularımız karşılıklı
Bilmem akılları ermemistir belki daha mütevazilik iyidir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılO karakter meselesi kişiden kişiye değişkenlik gösterir. Her kadının bir olmadığı gibi her erkek de bir değil. Genelleme yapmak bece yanlış
04 Yorumla
Soran+1 yılGördüğümü yazdım bende eğer sen öyle değilsen üzerine alınma zaten 😂
- +1 yıl
Yok canım üzerime alınacağım bi durum söz konusu değil ama hem cinslerimin hakknıda savunayım dedim 😂
Soran+1 yılSavunma boş ver nsjsjdj
- +1 yıl
Pekala bebiş dediğin gibi olsun 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılSkstikçe arsızlaşan, pervasızlaşan, srtuk gibi davranan kızların kendini beğenmisliği karşısında sana öyle geliyor.
00 Yorumla
+1 yılBu toplumsal geri kalmaya alakalı bir durum. Toplumsal zekamı çok düşük
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılsorunun cevabını açıklama kısmında yazdıklarınla vermişsin aslında :)
00 Yorumla Ergenliktendir o. Allah başka dert vermesin.
10 YorumlaBence sen bakış acini değiştir biraz. ya da kiminle konuştuğuna dikkat et.
00 Yorumla
+1 yılIsrar etmem vazgeçerim buda mı öz güvensizlik :D
00 Yorumla
+1 yılay ªptal sürüsü işte kız
00 Yorumla
+1 yılTürk insanıdır o
10 Yorumlahepsi öyle değil
166 Yorumla- +1 yıl
Bana bakın lan birdaha Türk erkeği ile paylaşımlar yaparsanız çok ama, çok kötü, kimseden duymadığınız küfürleri benden duyacaksınız. O. pulugunuz bitti, şimdi Türk erkeklerine sataşmak kaldı öyle mi? Siz kimsiniz kızım bu ülkenin, asil, cesur erkeğine hakaret edecek hakkı, cesareti nerde buluyorsunuz siz !!! Bu ülkenin erkekleri, polisleri, askerleri sehit olurken, siz şeyinizin üstünde fındık kırıyorsunuz, o. pular !!! Haddinizi bilin kaşmerler!! O. puluk yapmayın!!! Kadınları öldüren, savaşı başlatan tek erkekler demiş bide, kendiniz meleksiniz masallah, hiç aldatmazsınız, çok saygılısınız, ananıza babanıza a.. mcik suratlilar!! Bu ülkenin kadının perdesi patlamış, sizi ne yapsın bu ülkenin erkekleri !! Dedikodu sizde, arkadaşlarınızın arkasından konuşmak sizde, ananıza babanıza saygısızlık sizde, evden kaçmalar sizde, bütün pislikleri yapmak sizde, ne yok sizde? Birdaha Ülkemin asil, cesur erkeklerine laf atarsınız, size çok fena küfürler edeceğim, hemde kimseden duymadığınız küfürleri. Önce o^r^spuluğuza bakacaksınız, kendinize bakacaksınız, ondan sonra konuşacaksınız hadi yallah şimdi.
- +1 yıl
Genel olarak yazdım itirazın mi var?
- +1 yıl
evet itirazım var. kız kendi gördüklerini düşündüklerini yazmış. kalkıp da kimseye hakaret etmemiş, hangi kafayla hakaret eder bir de küfürle tehdit edersin. ayrıca bir sürü erkek yorum yapmış. gayet güzel düzgün fikir belirten onca erkek de varken herkesi temsil ediyor gibi davranmışsın.
- +1 yıl
Bak bidaha söylüyorum… ben bunu genel yazdım var mı bir itirazın? Madem memnun değilsiniz, s^k^rin kendinizi yabancı erkeklerle evlenin hanım efendi sizi zorla tutan yok. Ama bun yaparken de benim ülkemin asil, cesur erkeklerine laf edemezsiniz siz. Bu cesareti siz nerden buluyorsunuz? Sizin arkanızı kim kaldırdı bu kadar kızım? Bu ülkenin erkegi orada sehit oluyor, siz ne yapıyorsunuz, ne veriyorsunuz kızım bu ülkeye? Bana bakın bundan sonra bu ülkenin erkekleriyle ilgili laf ederseniz bak nasıl küfürler ediyorum görün siz!
- +1 yıl
Bak yine soyluyorm anlamıyorsun galiba ben bunu “genel yazdım” yanı sana yazdığım bu yorumu, “Türk erkekleri” ile gördüğüm sorulardaki bütün görüşlere yazacağım şimdi anladın mi? Hadi iyi geceler.
- +1 yıl
Türk kadınlarının aşağılandığı bir soru görmüyorum ben hanım efendi. Yine provakasyon, yine birseyler peşindesiniz. Anca bunları yaparsınız zaten. Dekolte, açık giyim, laylaylom hayat. Ülkeye kattığınız birsey yok ki bundan başka.
- +1 yıl
Olma o zaman iyi geceler.
- +1 yıl
uğraşacak yer alıyo mªl
- +1 yıl
ayn
- +1 yıl
Kızım siz g. zekalı misiniz? Siz benim tipime baksanıza bi? Allah’ıma binlerce şükürler olsun Allah bana öyle bir tip, öyle bir duruş, öyle bir endam, ve yakisiklilik vermiş ki… bakan birdaha bakıyor. Bende yalniz kalacak bir duruş, ya da tip var mı sence? O beni engelleyen slga da söyle, yazıp engellemesin, yüzüme karşı konuşsun beraber düet yapalım yiyorsa.
- +1 yıl
Kızım siz varya harbi bynszsnz. Ben diyorum ki Türk erkeği kıyaslaması yapılan tüm sorulara sana ilk başta ki yazdığım yazıyı yazıyorum diyorum sen kalkmışsın ne diyorsun. Benim nişanlım zaten yabancı hanım efendi ben yaz’a evleniyorum. Benim ülkemin asil cesur erkeklerini kötülersiniz bu ülkenin erkekleri sizin ananızı beller bilmem anlatabildim mi kasmerler?
- +1 yıl
ahahah asil mi yanından bile geçemezsiniz ayrıca kendini yakışıklı sanma pek alakan yok en son tercih edeceğim şey türk erkeği olur sizden kat be kat iyileri var bi bk sanmayın kendinizi yorumuma yazıp da beni rahatsız edersen bende sana özelden söverim tabi haddini bil zkmiyim belanı
- +1 yıl
Kızım sen kmsn la kasmer. Bak yukarıda neler yazdım okumamışsın galiba knck. Bu ülkenin erkekleri sehit oluyor sen ne yapıyorsun, senin ne faydan dokunuyor bu ülkeye? O^r^spluktan başka ne yapıyorsunuz? O kadar g. zekalısınız ki… dunyada tecavuzun sadece Türk erkeklerine özgü birsey olduğunu sanan zvalli bir kadın I rksnz. İtalyan ve İskandinav kızların, kadınların dediği gibi “tecavuz dünyanın her yerinde var. Türk kadınlarının Tecavuzun Türk erkeklerine özgü birsey olduğunu düşünmek zvallica gerçekten” dediği sözler geldi aklıma. Kızım para icin her b^ku yapıyorsunuz la siz. Sizin perdeniz patlamış. Karakteriniz dibe batmış. Niye engelle korkak ^o^rpu?
- +1 yıl
ºrpsu anandır phvg sen kimin namusuna laf atıyon pç kurusu velét
- +1 yıl
sizin kimi ªptallar yüzünden sokağa çıkmak bile tehlikeli ne bktan bahsediyon sokuk
- +1 yıl
hee hee ondan pºrno da dünya 1. sisiniz büyük başarı hakkını vermek lazım en tehlike ülke sıralamasında da baya yükseksiniz başkası olsa bu kadar beceremezdi laf söylemeye gelince hepiniz meleksiniz
- +1 yıl
olum bunu alan 2. güne kapıya bırakır djdkdo
- +1 yıl
öff ayn ya bu tip slklar laftan anlamaz istediğin kadar kanıt göster
- +1 yıl
at çok gtümde
- +1 yıl
dur ban yesin bu xd
- +1 yıl
hakkatten ya sanki daha iyileri varken kızlarda bunlara bakcak
- +1 yıl
bu yüzden asla türkle olmam ya çoğu aynı model
- +1 yıl
valla hepsi bana kopyala yapıştır gibi geliyor artık kürtler bunlardan daha düzgün terbiyeli
- +1 yıl
yok daha neler, naptın öyle 😂😂😂 senin görüşün senin seçimin sonuçta ama ben Türkçüyüm, o kadar da düşürmem kendi insanımı ama her yorum yazana da bakıp Türkleri kötülemek saçma. kim bilir o yorumlarda saçmalayanların kökeni nedir. hatta bence gerçek Türk erkeği asla kalkıp kendi milletinine kadınkarını böyle aşağılamaz.
- +1 yıl
valla hangi kürtle konuşsam daha olgun, dürüst, nazik eski sevgilimde kürttü diğer abaza türkler gibi değil çocuksu davranışları da yok
- +1 yıl
Birsey söyleyeceğim. Mesajlarınızı okuyorum Tarafsız bakıyorum da madem tartışıyorsunuz çocuğu neden engellediniz?
- +1 yıl
değilim ama keşke Türk olmasaydım
- +1 yıl
@qqPSiCoPaTa Türk olmasaydım ne ya? Sen Türk olduğuna eminmisin? Senin Türk olmadığın belli aslında. Kürt erkeği Abaza degil demiş birde. 😊
- +1 yıl
kürtler esmer olur yalnız ve tabiki de abaza değil 5 yıllık sevgilimdi abaza olsa evlenmeden ilişkiye girmek isterdi zaten kendisi dindar biri
- +1 yıl
Hayır yanlış anlama. Benim demek istediğim, madem tartışıyorsunuz kartlar açık olmalı onu diyorum ben
- +1 yıl
o tür insanlarla sohbet etmemek daha mantıklı çünkü bir şeyden anlamıyorlar
- +1 yıl
Hayat Kürt erkeklerinin Abaza olmadığını görmeyecek kadar sacma gerçekten. Ama sen Kürtsun %100/100 Kürtsun
- +1 yıl
ister inan ister inanma yani napıyım sana kanıtlayacak halim yok
- +1 yıl
Sohbet etmek istemediğini söylüyorsun ama engelleyip arkasından konuşuyorsun. Biz kadınlar cesaretimizi böyle mi göstereceğiz gerçekten?
- +1 yıl
bunun cesaretle alakası yok neyse
- +1 yıl
Valla bebeğim bana kızma ama senin Türk olduğuna zerre inanmıyorum
- +1 yıl
öyle olsun bakalım
- +1 yıl
Kimse beni yanlış anlamasın hukuk okuduğum icin, adalet ve adaletli olmayı seviyorum. Kadın erkek hiç fark etmez. Eğer birileriyle bu tür konuşmaları yapacaksak, hersey açık olmalı. Daha çok engellememenizi ve üstüne gitmenizi isterdim. Bu çocuğu engelleyerek kaybettik maalesef. Bunlari demek istemiştim sizede iyi günler.
- +1 yıl
ilerde anlarsın demek isterdim ama anlama yaşını geçmişsin
- +1 yıl
@qqPSiCoPaTa sen çok darbe yemişsen bilemem ama ben Türk erkeklerini çok beğeniyorum ve Kürt erkekleriyle kıyaslamaz bile adaletsizce. Çünkü Türk erkekleri suanda İtalyan erkekleriyle kiyaslanılıyor, bunu diyende İtalyan kadınlar. Kürt erkeğide en fazla, Afgan veya Suriyeli erkeklerle. Yani adaletsizliği anlatabiliyor muyum? Ya Kürtsun, ya da Türk erkeklerinden çok darbe yemişsin ki bu kıyaslamayı yapıyorsun? Yanlış mi söylüyorum yoksa?
- +1 yıl
bunu anlaman için haberleri izlemen yeterli diye düşünüyorum ama duymak istemeyenden daha sağır yoktur neticede, kürt arkadaşlarım da fazla ve inan bana onlardan daha iyileri çok yoktur ha tabi insanlar tanımadan yargılayabiliyor eğer sende öyleysen pekde diyecek bir şeyim yok
- +1 yıl
@valeriaalla çocuğu engelleyen benim. sen hukuk okumuşsun bense toplum bilimciyim. insanların psikolojilerini iyi bilirim. eğer gerçekten kadınsan TRdeki kadınların perdesi patlamış diye genelleme yapan, soranın küfürsüz hakaretsiz paylaşımı üzerine gelip tüm kadınlara küfür eden birinin muhatap alınmaması gerektiğini bilirdin. bu insanlar normal değiller. ya ezilmişler, ya aşırı yalnız kalmışlar ve psikolojileri bozuk. ayrıca erkekler üzeirndne milliyetçilik taslarken tüm TRdeki kadınlara kaf edenin de milliyetçiliğine zerre inanmam. dolayısla tartışma böyle olmaz. beyinle ve üslupla olur. beyinle ve üslupla tartılan biri olsaydı ve o zaman adaletsiz davranıp engelemiş olsaydım haklı olurdun.
- +1 yıl
@qqPSiCoPaTa haber? Sen hiç yurt dışına çıktın mi? Belli ki çıkmazmışsın. Yurt dışında kadına durup dururken vuruyorlar ve kadın bunu normal karşılıyor biliyor musun? Bak arkadaş demiş ki benim ülkemin erkekleri sehit oluyor siz ne yapıyorsunuz? Sizin buna verecek cevabınız bile yok. Siz burada bir dakika ya ne diyorsun sen deyip takır takır cevapları yazacaktınız. Yanı benim kızdığım nokta bu. Ben ondan özür dilettirirdi, ama adetli bir şekilde tartışma devam ederdi. Ben bu çocuğun yalniz kaldığına inanıyorum. Çünkü standartların üstünde yakışıklı biri yanı, demekki çok soru görmüş böyle, yanı bu tür en sonunda sinirlenmiş ki kabaca davranıp küfür etmiş patlamış destekliyor muyum HAYIR.
- +1 yıl
İnanmıyorum olacaktı
- +1 yıl
Yanı konu yalniz kalma, veya birinin bakıp, bakmaması değil.
- +1 yıl
Benim ülkemin erkeklerine diye başlıyor cümlesi. Kendinle alakalı bir durum yok. Olsaydi bir nevi sana katılabilirdim.
- +1 yıl
suriye, arap aynı şey değilki onları sevmiyorum zaten hangi kaç haber doğudan çıkmış söylesene çoğu İstanbul değil mi bizzat istatistiklerini araştırdım ve doğuda çok az ölüm haberleri var diğer ırklar beni ilgilendirmez ben şu an bundan bahsediyorum diğer ülkeyle karşılaştırsam zaten saçma olurdu ki bir de onların ceza sistemi farklı orada denilene katılmıyorum burdan daha adaletsiz bir ülke varsa orasıda arabistandır
- +1 yıl
ayrıca neden küfür eden birini ciddiye alalım ki kaç kişiyle bu yüzden kavga ettim ki ve bu kavganın sonu gelmiyor karşı taraf bilgisiz olunca o yüzden zaman kaybına değmez ama ne tuhaf ki sanada laf anlatamıyorum
- +1 yıl
@qqPSiCoPaTa doğuda az mi? 😂
Doğu kadınları erkeklerinin dediklerini yapmazsa öldürüldüğünü biliyor muydun? Aşirete gelin gidenlerin bir hapis hayatı yaşadığını biliyor muydun? Ya sen diyorsun ki, Kürt erkekleri, Türk erkeklerinden daha romantik, daha ince, daha zarif, ve yakisikli doğru mu anladım? - +1 yıl
@qqPSiCoPaTa ama sende küfür ettin?
- +1 yıl
@qqpsicopata bacım sen İstanbul'da ne kadar doğulu yaşıyor biliyor musun. ve en önemlisi de konu Türklerken bize ne kürtlerden ya da diğerlerinden. allahnızı severseniz ikiniz de birbirnizden betersiniz resmen. şu @valeriaalla zaten o çocuğun pembe niki. şimdi de başka hesaptan gelmiş kendini savunuyor. ona basitçe son olarak şunu söyliim: standartlarn üstünde yakışıklı değilsin. Türk erkeklerini Türk kadınlarının hepsine küfür ederek temsil etmiş olmuyorsun. Ve son olarak bir zahmet başka yerde tartışın. sıkıldım.
Hepimiz öyle değiliz
10 YorumlaPeki bize tavsiyen nedir
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Türk erkekleri neden bu kadar özgüvensiz neden ezik gibi davranıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler