Aile & Toplum Arkadaşlar sizce babamın kalbini nasıl geri alabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Babamla kavga ettik ben de dedim ki özel uçakla dönmek yerine normal uçakla dönerim seninle uçmaktan iyidirOna en ağır lafı söyledim... Güncellemeler+1 yıl SADECE ZENGİNLER CEVAP YAZSIN Arkadaşlar sizce babamın kalbini nasıl geri alabilirim? Cevapla Babalık Soruları Uçak Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yalansa O uçaklar sana girsin. Biri arkadan biri önden 2 6 Yorumla met96 +1 yıl 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Sen sktun galiba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet baban sana küsünce özel uçağıyla yanıma gelmiş o soktu Yorumla Soran +1 yıl Hadsiz! Tanidigim birsuru avukat var seni en kolay şekilde dava edicem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kız sinirlenme geliyor adam bi rahat ettirmedin burada bile donunu giyemeden çıktı herif Yorumla Soran +1 yıl Varoş Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bende bizim uçağın motoru buz tuttuğunda kavga ettim. Ona gidip yeni uçak katologları attım. Barıştık. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tamam şimdi uykundan uyanabilirsin özel uçak kaçtı. 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Sen anca rüyanda görürsün bu yaşantıyı zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende Yorumla Soran +1 yıl Benim popişimi sildigim pencereye paran yetmez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl pencereye mi siliyorsun sen poponu :D Yorumla Soran +1 yıl Sen anlamazsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl cahil Yorumla Soran +1 yıl Kudurdunuz yorumlarda Yorumla Soran +1 yıl Bana bak çık gizliden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanane k*pek çıkmıyorum Yorumla Soran +1 yıl Çık dedim sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hoşttttt Yorumla Soran +1 yıl Yorumda 2 tane k*pek var sadece biri sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hoştttttt ısırma Yorumla Soran +1 yıl Hadi git diğer gizliyle havla Yorumla
Demigodd Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Ozel ucakta donmeyeceksen baban beni alabilir cok iyi evlat olurum 0 2 Yorumla Demigodd +1 yıl Firdevs hanim misin la sen Yorumla Soran +1 yıl Sen niye üstüne alındın Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Baya ayıp etmişsin en sevdiği yemek atıştirmalik ile gönlünü almaya çaliş 0 3 Yorumla Soran +1 yıl En sevdiği yemek turkiyede değik Yorumla Soran +1 yıl Değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ara konuş gönlünü al özür dile Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ahh olamazz çok kırıcı nasıl yaparsın bunu 0 0 Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hediye al 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Baba affeder saril 0 2 Yorumla Soran +1 yıl BU lafı nasıl affetsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eder baba o sarıl sen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yalansa O uçaklar sana girsin. Biri arkadan biri önden
😂😂
Sen sktun galiba
Evet baban sana küsünce özel uçağıyla yanıma gelmiş o soktu
Hadsiz! Tanidigim birsuru avukat var seni en kolay şekilde dava edicem
Kız sinirlenme geliyor adam bi rahat ettirmedin burada bile donunu giyemeden çıktı herif
Varoş
bende bizim uçağın motoru buz tuttuğunda kavga ettim. Ona gidip yeni uçak katologları attım. Barıştık.
Tamam şimdi uykundan uyanabilirsin özel uçak kaçtı.
Sen anca rüyanda görürsün bu yaşantıyı zaten
Sende
Benim popişimi sildigim pencereye paran yetmez
pencereye mi siliyorsun sen poponu :D
Sen anlamazsin
cahil
Kudurdunuz yorumlarda
Bana bak çık gizliden
Sanane k*pek çıkmıyorum
Çık dedim sana
hoşttttt
Yorumda 2 tane k*pek var sadece biri sen