ANNEM BENİ ÇOK YANLIŞ YETİŞTİRDİ, NASIL NORMAL BİR İNSANA DÖNEBİLİRİM?

Merhaba.
21 yaşında üni öğrencisiyim. Kardeşim, arkadaşım, akrabamız ya da komşumuz yok. Hiç evden dışarı çıkmıyorum. İnsanlarla nasıl diyalog kurulur bilmiyorum. Ayağım bir kere toprağa bile değmedi, bağışıklığım çok düşük, yanımda biri hapşırsa 1 ay hasta yatıyorum. Babam görme engelli ve benim yetiştirilme işimi tamamen anneme bıraktı, hiç ilgilenmedi. Hatırlıyorum, annemi zamanında çok uyardılar, "Bak tam bir camekan çocuğu yetiştiriyorsun, ileride sıkıntı çeker." diye. O ise "Ay ne kadar da uslu, başarılı çocuğun var böyle!" laflarına aldanıp tutumunu sürdürdü. Elimden hiçbir iş gelmez. Hayatım boyunca saddce ve sadece annemi mutlu etmek için ders çalıştım. Üni sınavında hayvan gibi yüksek bir derece yaptım. Fakat korona başladıktan beri 2 yıldır evden dışarı çıkmıyorum ve internet bağımlısı oldum. İnternette sürekli mutlu insanların hayatlarını izliyorum, günde 10 saat internet başındayım. Böylece annemin çok önem verdiği, benden çok sevdiği akademik hayatım da mahvoldu.
Allah aşkına, ben nasıl normal bir insana dönüşebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Not: İstanbul'da bir qpartman dairesinde yaşıyorum. Bugün ölsek cenazemizi kokmaya başlayınca bulurlar, o kadar yalnız bir aileyiz. İnsana açım ben, imsan istiyorum, açım aç, sosyalleşmek istiyorum!
ANNEM BENİ ÇOK YANLIŞ YETİŞTİRDİ, NASIL NORMAL BİR İNSANA DÖNEBİLİRİM?