Var mı sizinde arkadaşlarınızla yaptığınız çılgın şeyler 🧿

Yok galiba. Muhtemelen vardır ama aklıma gelmiyor. Orta okula başladığım zamanlar okuldan kaçmak o günler için çılgınlıktı 😂 3 kere falan kaçmıştım, sonra azar işitip birdaha yapmadım.
Dur okul yıllar dedim de galiba en çılgın şey olabilir benim biyoloji öğretmenim eskiden adamı, sonra kadın oldu. Kalemi aşağa attık bir kaç arkadaş alt tarafı görmek için var mı yok mu diye. Öğretmen fark etti 😂😂😂😂🤦🏻♂️ ceza olarak 5 sayfa yazdık
Arkadaslarla Ankara'ya gezmeue gittigimizde metroya binmistik bir tane kadin gordu arkadas bakistik kesistik filan sonra bi durakta kadın indi bizim arkadasta indi tabi sonra takilalim muhabbetleri gezelim muhabbetleri bizim arkadas demis ki peki ne kadar yani fiyati soruyo kendince tabi. Kadinda donmus kolundan bir yer gostermis benim ki bu kadar senin ki ne kadar diye sorunca bizim arkadas topuklaya topuklaya geldi yanimiza kac oglum kac skecekler diye 😅😅 baya komedi bir andı
Bozcaada ' da gün motorlarla gün batımına gidip viski ve şarapları içip içip alkollü şekilde kamp atacağımız alana geri döndük. Motoru nasıl sürdüğümü, çadıra nasıl girdiğimi hatırlamıyorum. Bu büyük çılgınlıktı
Manyak gibi birisine uymuştum, okuldan kaçmıştık. Okuldan çıktık, direk Gözdağı'na giderdik. Oradan da intenet cafeye, nasıl aptal isem uymuştum onlara.😀
Ama çok güzel günlerdi ya. Okuldan kaçmazdım diyordum kendime bir de.
Ahhh o eski günler hep daha güzel 🥺
Gerçekten eski günleri insan özlüyor ya.
Cevap
50Cevap
Şubat ayının ortasında gece 3 te zifiri karanlıkta dev dalgalı denize girmek 🥶
Herkes iyi ama🙄 şu an değil mi
Evet herkes iyi fakat bir daha hiçbirimiz asla yapmayacağız buna eminim 😆
İlkokul yıllarında herkes dersteyken yangın alarmina basıp okulu ayağa kaldırmak
Evet bu baya çılgınca 😳
Selamm.. Kar topu savaşı yaptik hemde karakolun içinde. 🤭🤭
Nasıl oldu o 😄
Bilmiyorum komserler dışarıda kartopu savaşı yapiyordu. Bizde katıldık. Sonra bi anda iceri taşındı. Kureklerle falan kar topu savasi yaptik. Ortalik hep kar doldu 🤭🤭
Cidden çok çılgınca ortalık batmıştır
Aboo hemde nasıl 😂😂
Aralık ayında gece denize girmiştim 😃 oyun oynarken cesaret demenin bedeli olmuştu ajhs keyifli günler..
Bunu yapamam ama, yağmur yağarken ormanda buz gibi tatlı suda yüzmüşlüğüm vardır.
Mantıklı bir cevap verdiğin çok teşekkür ederim. Böyle görüşlerin devamını diliyorum 🙏😏
Kalpli gözler atacaksan, her zaman mantıklı olurum ben:)
Takı, yiyecek, ıvır zıvır gibi şeyler çalmak. Yıllar önce olmuştu tabi.
var tabi olmaz olur mu !
şimdi aklıma geldi de gülüyorum
bizde gülseydik :)
3 bakal bira icip mezelerle sonra uzerinden 4 şiş kebab yemek oldu.
Gecenin saat 11 de kurstan derd varken kaçtık 3 4. Kattan
En çılgın olayım okey oynuyorum elden bitmiş taş geldi açmayıp yerden okey aradım rakip bitti.. çok cılgınım çoook
🥺
Bizim dalevere çevirmek dışında çılgınlık yaptığımız yok., l🤣
🤣😂 kafalar güzel olunca karlı havada. Denize girmek gecenin 12 sinde
Evet bu da çılgınca 👍
#SelamGençlik ⭐🍀💛⭐
Henüz en çılgınını yapmadık, net.. #SunIsUp #Amazing #TubaSueda ⭐🍀💛⭐
Bizde yaz mevsiminde damda otururlar sokaktan dama merdiven dayar sonra oturanlara kovayla su atar kaçardık tabi normal su değil nişasta suyu😂😂
lisedeyken dilenmiştik..
zabıtalar tarafından karakola götürüldük :)
Karanlık ta Kayalık olan göle balıklama dalmışdım suyun rengi kırmızı ya dönmüştü arkadaşlarım yaşaman imkansız diye uzaylı olduğumu düşündüler 😂
Kızlara laf atıp kaçmak okulda 3 harfi çagıranları korkutmak sjsjsj
20 metre yükseklikteki geminin tepesinden balıklama atlamıştım denize.
Şu ara istiyorum beni kötü yola sürükleyecek gereksiz çılgın arki
ne kadar cesaretlisin orası önemli :)
gel o zaman
Geceyi uzun uzun anlatmayayım gecenin sonunda döt kadar bir salonda 8 erkek 8 kadın dip dibe sızmıştık sabah oksijensizlikten ölecektim.
Anlat anlat
@makyajlıgöz Anlat anlat derken heyecanlanmana gerek yok öyle tahmin ettiğin gibi grup seks yapmadık :D Bütün grubun ortak tanıdığı bir çiftin yıldönümüydü hep yalnız kutlamışlar. Toplanalım yiyelim içelim dediler herkes kabul edince bir mekana gidip yemek yedik içtik sonra biraz cluba gittik sonrasında sokakta takıldık gecenin sonunda da evde devam ettik.
Tövbe tövbe 🌝
Hiç arkadaşım yok zaten hayatımda da hiç çılgınlık yapmadım
iki sey biri camurlu suda digeri kisin havuzda yuzmek
Gaza gelip yarışıp 287 yi görmüştük
Senin ki baya çılgınca 🙄
Gece saat 2.30-3 gibi çıplak havuza girmiştik 5 arkadaş
Öğrenci yurdunda kızların içeceklerine azdirici atmıştım, ki bunu ilk onlar bana yapmıştı karşılık verdim.
Maltepe sahilde baksırla koşmuştuk sadece baldır vardı bide martı sürerken baksırla sürmüştük güvenlik kovaladıydı
Komşunun ziline basmak
Düğünlerde çılgın gibi oynamak grup olarak
Okuldan kaçıp şehir dışına çıkmak
Kırmızı ışıkta eşek çöktü oynamak
Kar fırtınasında yürümüştük lisede :D
Türkiye'de yaşamak? :D
Yemek yemek😂
Kız bunun neresi çılgınca 🙄
Bence çok jdjdj değişik bir aktivite😂
Çılgınca şeyler yapmadık
Suyun altında sevişmek.
Öyle bir şey alışkanlığım olmadı hiç