Aile & Toplum Eşim her yemekten sonra eline sağlık derdi artık demiyor. Beni sevmiyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Her gün dediği şeyi iki buçuk haftadır demiyor ne oldu bu adama😭 Güncellemeler+1 yıl Nankör oldu 😭😭 Eşim her yemekten sonra eline sağlık derdi artık demiyor. Beni sevmiyor mu? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ProfDiceksiniz Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl "Yemekten önce ufak ikramlık bişiler hazırla, aşkım nasıl olmuş sana ellerimle x yemeğini yaptım vs. de" ama elleri vurgula, sonrasında da demezse, "aşkım ne oldu güzel değil mi, eskiden hep eline sağlık derdin şimdi demiyorsun vs. de içini dökBu kadar. d 0 0 Yorumla
Shenshakraq Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl Belki artık ellerinin sağlıklı olmasını istemiyordur😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😭😭 Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. O kdar dert etme, eline sağlık demiyorsa Bunu onu sormaya dene bakalım ne diyecek? Belki kötü bir şey yoktur 0 0 Yorumla
Bordomaviyeşil Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Belki de canını sıkan bir şeyler vardır kafası yerinde değildir 0 0 Yorumla
Srlyapı Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Bence sen bu gün kadınsal hastasın 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl Regl mi diyosum Yorumla Soran +1 yıl N Yorumla Srlyapı +1 yıl Evet Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. O sana demediği halde afiyet olsun de 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl niye eline sağlık demiyorsun ki de 😀 0 0 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne kadar zamandır evlisiniz? 0 0 Yorumla
Mavihasrett Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl 😭😭 neden benim dertlerim böyle değil 😭😭😭 0 0 Yorumla
HAYATveİNSAN Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 317 cevap paylaştı. Elim gerekli sağlığa ulaşmış.. ondandır 0 0 Yorumla
AçılınBenKs_ci Takip Et Master Yaş: 34 , eic 49% +1 yıl Bozulmuştur üç beş karı görünce... 0 0 Yorumla
Mistttikamber Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Önemsemiyor demek ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😭😭 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Abartiyosun sanki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 🙁🙁 Cevap sahibi +1 yıl Yani siradanlasma durumlari
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
"Yemekten önce ufak ikramlık bişiler hazırla, aşkım nasıl olmuş sana ellerimle x yemeğini yaptım vs. de" ama elleri vurgula, sonrasında da demezse, "aşkım ne oldu güzel değil mi, eskiden hep eline sağlık derdin şimdi demiyorsun vs. de içini dök
Bu kadar. d
Belki artık ellerinin sağlıklı olmasını istemiyordur😂
😭😭
O kdar dert etme, eline sağlık demiyorsa
Bunu onu sormaya dene bakalım ne diyecek? Belki kötü bir şey yoktur
Belki de canını sıkan bir şeyler vardır kafası yerinde değildir
Allah başka dert vermesin
Bence sen bu gün kadınsal hastasın
?
Regl mi diyosum
N
Evet