Kaç yaşına kadar aile ile yaşanır sizce
Belli yaştan sonra yaşanmıyor 🙄
Belli yaştan sonra yaşanmıyor 🙄
bu oğlumun hesabı ben 55 yaşındayım ben 4 yaşımda sokağa bırakıldım babamın cebinden sigara çaldığım için ekonomi gayet de güzeldi o zamanlar hala da çok güzel o zamanalr da güzeldi 2 tane sigara çalmıştım akıllılık edip babam sigarasını çaldığımı anlayınca beni dövdü tabii sonra sigaralardan bi tanesini aldı diğerini arka cebime koymuştum anlamadı tabi keriz yani ben bu kadar kötü bir durumda doğup yetişmiş olmama rağmen Diyarbakır sokaklarında kimsesiz büyümüş olmama rağmen ak parti milletvekiliyim yan idiyorum ki bence gerek yokaileyle yaşamaya aile çok önemli
Ayni sehirde ise evlenene kadar aileyle yasanabilir , is durumundan dolayi farkli sehirde olunuyorsa zaten istesen de gidemiyorsun uzaksin.
Ayrı eve çıkmaya özenenler valla öyle pek bi esprisi yok, tek başına hakkından gelmen gereken bir sürü sorun oluyor, sorumlulukların fazla paylaşacağın biri yok. O yüzden aile yanında yaşamak mumkunse yaşayın.
Yalnız yaşamak daha iyi her açıdan
Aile yapinizi bilemiyorum yalniz yasamayi kurtulus gorecek olan cok genc var. Ben uzun zamandir tek tasiyorum ve yorucu olmaya basladi artik, yalnizligi kesinlikle onaylamiyorum, ovenleride anlayamiyorum.
Kaç yıldır yalnız yaşıyorsun
Cevap
12Cevap
38 yaşındayım ve ailem ile yaşıyorum.
Bekar evine geçsem bir sürü arkadaşım gelecek içlerinde boş muhabbet olanlarda olacak.
Böylesi daha uygun benim.
Belki hatun olursa o zaman ayrı bşr eve geçebilirim.
Bence yaş kavramından ziyade ekonomik durumun daha önemli. Elinde işi gücü olmayan ne kadın ne de erkek ailesinin yanı hariç yaşayamaz. Kimse sana yemek yapmaz bedavaya veya kalacak yer sağlamaz.
Mümkün olan ilk fırsatta ayrılmak gerek.
Yani yaş söylemek zor.
Dediğim gibi, mümkün olan ilk zamanda...
tam yaşı yok. 40 yaşında bile aile yanı tercih eden de var. kişi ne zaman ayrı yaşamayı istiyorsa o zaman yaşar
Ben ebedi yaşarım yani sıkıntı yok yeter ki sağ olsun
Ben son nefesimi verene kadar yaşayabilirim milyon tane insan bulurum ama aile bulamam aile kadarda beni seven insanlar bulamam insanlar kötü…
Aileler çocuklarını çok seviyor sanki
Kendi adıma konuştum herkes maalesef aynı düşünceye sahip değil ama saygı duyuyorum tabiki
Üniversite sonrası yaşanmaz ama bizim toplumda zor bırakmak
Ekonomik özgürlüğü olan bireyler 20 yaşından sonra kendi hayatlarını kurmalilar.
Ben ailemle yaşıyorum
Evlenene kadar yaşanabilir şehir farketmeksizin...
finansal özgürlüğünüz olduktan sonra yaşanır
18. lise bittiği gibi kaçın
Fırsatını bulan kaçar
18 😄
Bana taşın canısı
Evlenene kadar
18..
minimum 30 en geç
Max 18
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?