Eşler arası anlaşmazlık?

Eşim haftaici uzakta çalışıyor mesai şeklinde eve gelmiyor haftasonu geliyor. Ben de evde bebek bakıyorum 9 aylık bebeğimiz var. Haftasonu eşim geldiğinde bebek de ben de çok hastaydık. Evi temizleyemedim ama onun gelme saatine yemek pişirdim. Haftasonu da hasta geçti pazar günü akşam çocuk kustu ben çocuğu aldım üzerini temizlemek üzere götürüyordum eşime de dedim kustugu yeri temizle. O da temizlemicem dedi. Niye dedim evi zaten b. k götürüyor o da kalsın dedi. Sinirim başıma çıktı çocuğu götürdüm üzerini değiştirdim geldim sinirli sinirli kustugu yeri ve evin kalanını temizlemeye başladım. Sonra döndüm dedim sen niye temizlemiyorsun madem evi b. k götürüyor sen bu evde yaşamıyor musun dedim. Ben yorgunum çalışıyorum dedi. Ben de bebek bakıyorum üstelik hastayım dedim. On dklik iş senin buraları temizlemen on dk bile ayırıp temizleyemiyor musun dedi. Ben de hastayım hasta dedim. İyi o zaman temizleme kustugu da kalsaydı dedi. Ben de neden işkence ediyorsun bana şimdi ben sen geliyorsun diye cuma günü seviniyorum sen gelince sıcak yemek ye diye hasta olduğum halde yemek yaptım dedim. Üç gündür bi yemek yaptın zaten dedi. Artık çok fazla sinirlendim bi tokat attım iyi beğenmiyorsan yarın avukat bul bosanalim dedim bi de yorgan verdim salonda yattı. Sabah da hiç konuşmadık gitti ise. 5 gün daha yok. Şimdi sorum şu siz objektif olarak baktığınızda ben abartmış miyim geri adım atmali miyim. Bu arada daha önce de buna benzer bir şey yaşamıştık yine ev pis diye bana senin hiç karılıgın yok evi çekip ceviremiyorsun demişti. İki buçuk yıllık evliyiz çocuktan sonra ben temizlik vs pek yapamaz oldum yardımcım da yok o yüzden sürekli gündem oluyor
Eşler arası anlaşmazlık?