Aile & Toplum Birilerinin yanında sürekli hareketleri ve konuşması değişen insanları nasıl izliyorsunuz? serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Birilerinin yanında sürekli hareketleri ve konuşması değişen insanları nasıl izliyorsunuz? Birilerinin yanında sürekli hareketleri ve konuşması değişen insanları nasıl izliyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bu foto bana bi şeyi hatırlattı ahahahahha yıl 2007 sanırım 7/8 kişilik kız grubumuz ile birlikte kaldığımız bir gece hepimiz pijamalarımız ile tıpkı işte aynı bu pozdan çekilmişiz 😂😂😀😀 resim bana o günü hatırlattı 😂😂 1 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 ay Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Acıyarak izliyorum bence kendileri olmaktan bu kadar korkmak zor bir şey. 0 0 Yorumla
Metkbarr Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Özenti vede yapmacık samimiyetlerine inanmam 0 0 Yorumla
İmsomniacık Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Oyunculuk yeteneklerinin harcandigini düşünüyorum 0 0 Yorumla