Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Bırak birlikte film izlediğim kişiyi eğer sinema salonunda başka birinin sesini duysam bile rahatsız olurum, filme konsantre olamam. Eğer sohbet edilecekse veya film hakkında görüş belirtilecekse ya filmin bitmesi beklenmeli ya da sinema salonundan çıkılmalı, kimsenin kimseye rahatsızlık vermeye hakkı yok.
Sonuçta sinema salonları kıraathane, cafe veya restoran değil, insanlar oraya sohbet etmek için değil film izlemek için geliyor.
Aynen yaa🤦🏻♀️
benim kocam sevmediği bir dizi olunca çok bıdırdanır... misal muhteşem yüzyıl.. yok bu muhteşem harem aslında. bu kanuni savaştan savaşa gitmiş gerçekte. ama buraa sanki tek derdi uçkur gibi anlatılmış. harem içinde sürekli entrikalar dönüyor başka bi numarası yok dizinin.. adını yanlış koymuşlar muhteşem harem deselermiş... bezdirdi beni bıraktım diziyi
E bu ben işte, bıd bıd bıd konuşurum. Karşımdakinin ağzıma çakası gelir.
Spoiler vermezsen sıkıntı yok
@sellectraaa noo vermiyore
Vermiyorsan gelebilirsin izlemeye benimle 😊
Asla.
Tabiri caizse filmin içine eder. İzleme hevesim kaçar yani. O yüzden biriyle gidersem sinemaya ya da beraber film izlersek susmalı. Ben film izlerken ufak bir ses bile duymak istemiyorum. O yüzden her zaman dizi filmleri 12 ya da 1'den sonra izliyorum. Ne ara vermeyi seviyorum ne de sesleri.
Cevap
61Cevap
Filmin içine s. çar yani öyleleri.
Maalesef sessiz sedasiz hic birsey izleyemem cok cabul canim skkilir. Ha borde arada ordaki oyuncularin dedikodusunu yaparim eger ne olacaginida biliyirsam cogunu icimde tjtuyorsam tek tük de dayanamaz söylerim hahah. Bence benimle filim izlenmez. Ben kwndimde izlemeyi pek sevmem zaten. Ama izleyincede böyle olurniste hahah
kesinlikle izlenmez. Nerden biliyorum. Sinemada asla konuşmam. Ama evde iken yarıda yakaladı isem sorarım sinir olurlar kalkar giderim. Kendimde kötü olduğunu biliyorum ama arada olanları anlamazsam sinir oılurum. Ha birde filmin sonunu biliyor olmam benim için hiç önemli değildir. Bilmiyormuş gibi çok güzel izlerim :)
O kimle ne izlediğime göre değişir. Bazen filmdeki bi çıtırtı detayını bile duymak isterim. O zaman çekilmez olur konuşulması. Sinemada cips, popcorn cola vs tüketimine resmen efsane karşıyım. Tıkınmak istiyosan git tıkın. Mısırsız film izlenmez gibi algı var bana kafayı yediriyorlar. Filmi arkadaşım etmekten başka bişey değil benim için. Ama bazen filmdeki dialogdan daha fazla konuştuğumuz anlar var onlarda da altımıza ediyoruz gülmekten geyiğin dibine vuruyoruz. O da çok eğlenceli oluyo.
“Arkadaşım” mı? Ks’un motoru değişik çalşıyormuş bunu da öğrenmiş oldum. Orda arkadaşım değil p. iç yazıyor 🤣🤣🤣
İzlenmez. Benim kuzenlerim peşimden ayrılmıyor. Film izliyorum bizde izleyelim diyolar. Kabul ediyorum peşimde oldukları için. Çok konuşuyolar. Sorular sorular sorular... Mecburen kabul etmek zorunda kalıyorum isteklerini. Yoksa teyzeme söylüyolar.🤦🏻♀️ Allah yardımcım olsun.
Yok arkadaş, ciddi anlamda çıldırıyorum.
Bak böyle bir kız arkadaşım var. Konuşuyor, bir de üstüne sahneyi yorumluyor. Bak yaa, kadını vurdu. Off adam uçtu, bak bu arada aslında öyle uçmuyor vs. Çıldırıyorum.
Bir gün patladım buna. Yine devam ediyor.
O zaman hiç konuşmayan birini bulun seven arkadaş serinin önceki bölümlerini biliyorsa anlamaz diye bahseder. Şimdide bende öyleyim nedense ama sonunu değilde o andaki şeyleri anlatırım banada sus sus diye diye şimdi konuşmuyorum sinemaya çağırıyor ama ben kendim giriyorum artık kendim kaçırmamış olurum o da sinemadaki arkadaş değerini anlasın
bu kişi ben oluyorum xd bende rahatsız oluyorum ama durduramıyorum merak ediyorum hemen anlamam lazım eleştirmem lazım sus pus olup oturup izleyemiyorum olmuyo sıkıcı oluyo :d yani bilemiyorum bence izlenir lsjfhsdfsdf
Film kapatılır yarısında ve "anlat ak çocuğu bi susmadın iki saattir heh anlat derdin ne" denir sonra muhtemelen ölüm sessizliğinde o film bitirilir yeniden başlatılıp. Sevgili şahs-ı münasırda bidaha 7 cihan bir araya gelse sizinle film izlemez ve sonsuz kurtuluş 👍🏻😩
İzlenmez ya. Bi arkadaşım var üniversitede ders çalışmak için bir araya geliyorduk iki dakika susmuyordu. Bir şey okuyorum susmuyor, ilgilenmiyorum yazı yazıyorum susmuyor. Bir insan odaklanmak istiyorsa yanındaki sessiz olmalı. Film, müzik, kitap, ders fark etmez yani. İzlenilmez.
Hayır izlemem genelde filme full konsantre olmayı seviyorum sürekli biri yanımda olursa ya filmi kapatırım ya da izlemem yalnızken izlerim
Asla izleyemem direkt bulunduğu yerden ya kovarım ya uzaklaşırım. Genelde tek başıma film izleyip sonrasında analizini yapmayı seviyorum zaten.
Ailemde abim hariç herkes böyle. Tek başıma flim izliyorum ondan dolayı
Toplu flim asla izlemem
Genellikle filmlerde hep konuşurum susmadan o yüzden sıkıntı olmaz tam tersi güzel olur ". sus" diye bağıran da olmaz jdhdh
Daha önceden izlediğim bir filmse o çok konuşan insan benim sanırım ve kesinlikle izlenmez dmdmmdmdmd susmuyorum çünkü heyecanlanıyorum çok böyle😅
Öyle biriyle beş dakika bile bişi izlemem. Çok takıntılı olduğum bir konu çünkü, kafasına bi tane yapıştırırım konuşursa
Izlenmez. Izlettirmiyolar. Hele bide bak bak simdi su cocuk ölecek kesin falan diye surekli gelecegi gorur gibi konusan biriyle hic izlenmez.
Düşman başına diyorum 😬 sürekli yorum yapıp dururlar veya soru sorarlar yahu ne bileyim bende seninle izliyorum dimi.
Üçüncü sorusunda ağzına yapıştırırım pek sabırlı değilim maalesef
Hayır ya kuzenimle bir film izleyeyim dedim konuşmadan duramıyor. 🙄
Ben de tam olarak böyle biri olduğum için izlerim bu yüzden arkadaşlarımla film izlerken çok eğleniriz genelde hem film hem goygoy yaprız
Mantıklı konuşan biriyse bir sekilde tolerans sağlanabilir.
İzlenir film bu ileri geri olur. Yeterki konuşan kişi mutlu olsun
Sayesinde bir b. k anlamam filmden. Sonra çıkışta sorular devam eder. Baya tanıdık geldi niyese.
Film izlerken çıt çıkmaz o yüzden konuşan biri ile film izlenmez
E bu beeen başkası yapsa sinir olurum ama kendim de yaparım
Sanırım surekli konuslanlar konusmayanlarla sinaniyor konusmadan yorum yaomadan tadı cikmiyor bize göre napalim sinemada zor dayaniyorum evde doğal olalim bare...
İzlenmez filmden bir şey anlamam ya da odaklanamam o zaman.
Genel olarak çok konuşan insanlara tahammül edemiyorum Allah’ın cezaları
İzlenilmez film izlerken ortamın sessiz olması önemli filmi izlerken heyecanı kaçmasın ortamın diye
Hayır ya. Filme mi odaklanacaksin yoksa o kişiye mi. Odadan atarım sanırım.. 😅
Berbat bir tavır bu. Konuşmam da, konuşturmam da.🦄
İzlenmez. Oturup ağlayasım gelir.
Aileyle izleniyor ama...
İzlenmiyor. Ağzına 2 tane vurasım geliyor khdlzkhsdv
Arkadaşlarımla izlerken yapıyorum ama normalde yapmam.
Çıldırıyorum o yüzden yalnız izlemeyi tercih ediyorum
#Bonjour
Hayır tabii ki. Filme konsantrasyon olamam.
Denemek lazım🤣 arada ağzına bir şey tıkarak susturulursa olur belki...
Filmi kapatıp beraber savaş filmi çekerdim 🤷♀️🤦♀️. Sinir bozucu bir durum.
İzlenmez.. sessiz bile olsa birisiyle film izleyemem genelde yalnız izlerim
Kapatırım filmi al derim konuş simdi susarsa zorla konuştururum ben lnu mu dinleyecem filmi mi?
Ben izleyemem.'Madem konuşuyoruz o halde kapatalım da muhabbetin dibini görelim'derim..
ağzına bir tane çakasım geliyor öyle birisiyle film izlerken
Ben izleyemem. Dikkatim dağılır, odaklanamam. Hele bir de alt yazılıysa asla.
Hayır. Bu ben maalesef. Sürekli yorum yaparım. 😂
Farkındayım ama susamıyorum ne yapayım. 🤷♀️
hayır biriyle gilm izlemeyi sevmem zaten hadi olduda izledim filmi kapatır giderim çenesi susmassa
İzlenmez
Cidden ağzına çakarım yani bantlarım bile o derece sinir olurum ya da kovarım direk yanımda hiç de umrumda olmaz valla
Sevişenle izlenir de konuşanla izlenmez zaten çok konuşursa nasıl öpüşcez😢🥵
Gıcık olurum içimden nalet gelsin derken dışım susar içim şişer 😂
Bence filmin tadı öyle çıkar yani ben öyle yapıyorum
Ay bende cok konusuyorum ejdjwhshsh kizmayin bize yaaa 😄 yazik bize de
Hayır be filmden bişy anlamamki ozamn doverım kzıı dşdödşsş
Hayır ben sinir olurum film mı izliyim onu mu dinliyim.
Ağzını bantlayıp evet veya sürekli ağzına bir şey sokuşturarak
İzlenmez o ne öyle dedikodu mu yapacaz film mi izleyecez
Birde tam heyecanlı duyulması gereken yerde konuşuyorlar ya 😡
Bunlar yüzünden aynı yeri 10 kere izliyorum anlamadığım için
Tabi ki hayır bir zaman sonra sinir olurum
Asla öyle biriyle film izlemem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?