Aile & Toplum Niye uyumuyonuz? Hfjlgtflfygkch Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Ben hastayim da size noliyy?Neler yapiyosunuz bakalim şu anda -.- Güncellemeler+1 yıl Dayılar bi sakin, dayılara sahip çıkalım arkadaşlar bi el atın. Niye uyumuyonuz? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
herluie Takip Et Xper 7 Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Uyku hastalığım sebebiyle erken uyuduğum bir günü hatırlamıyorum. 1 3 Yorumla Hfjlgtflfygkch +1 yıl Uyku hastaligi nedir Yorumla herluie +1 yıl Insomnia Yorumla Hfjlgtflfygkch +1 yıl Gecmis olsun Yorumla
Uvuvwevwevweosas Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl geçmiş olsunke uyku tutamıyor beni bende aramıyorum onu 0 14 Yorumla Hfjlgtflfygkch +1 yıl Sagolke ahah Yorumla Uvuvwevwevweosas +1 yıl o pıçak ne elinde ya jsjjs Yorumla Hfjlgtflfygkch +1 yıl Sus deşerim Yorumla Uvuvwevwevweosas +1 yıl sussam olmuyor susmasam olmaaz sjsjsj hakim beye bağladın beni Yorumla Hfjlgtflfygkch +1 yıl 😂😂 Yorumla Hfjlgtflfygkch +1 yıl Severiz Yorumla Uvuvwevwevweosas +1 yıl kanka beni bıçaklama gözümü öldür Yorumla Uvuvwevwevweosas +1 yıl https://youtu.be/5NmeCmZ78co Yorumla Hfjlgtflfygkch +1 yıl Ya😂😂bu haldeyken bi tek flash tv ye gulebilirdim cok sagol😂😂😂 Yorumla Uvuvwevwevweosas +1 yıl ne demek rica ederim sjsjs ama pıçaklama beni söz mü? Yorumla Hfjlgtflfygkch +1 yıl Taam biraktim yere Yorumla Uvuvwevwevweosas +1 yıl tamam o zaman :)) takip atmayana kadar pıçaklamıyon yani Yorumla Hfjlgtflfygkch +1 yıl Evet takipe picak Yorumla Uvuvwevwevweosas +1 yıl oldu o zaman sjsjs bana müsade diyim mi Yorumla
Mustafacan30 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Geçmiş olsun. Bende hastayım o yüzden gecem gündüzüme karıştı uyuyamıyorum 0 3 Yorumla Hfjlgtflfygkch +1 yıl Gecmis olsun Yorumla Mustafacan30 +1 yıl Teşekkür ederim. Sizede geçmiş olsun Yorumla Hfjlgtflfygkch +1 yıl Tesekkurlerr Yorumla
Chefnky Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 315 cevap paylaştı. Çok geçmiş olsun, sağlığınıza duacıyım. 🙏🏻 İşten geldim, film izliyorum. 0 3 Yorumla Hfjlgtflfygkch +1 yıl Cok tesekkurler iyi seyirler) Yorumla Chefnky +1 yıl Grazie signora 🙏🏻🙂 Yorumla Hfjlgtflfygkch +1 yıl 🌼🌼🌼 Yorumla
BirYangınınKülünü Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Uyku düzeni yok, uyku yok. Papatya çayı bile ise yaramadı 0 0 Yorumla
HatıraDefterim Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Yıkık bir insan olunca uyumak da zor geliyor uyanıyorsun tekrar aynı hayat geçmiş olsun bu arada 0 1 Yorumla Hfjlgtflfygkch +1 yıl Aga bee saol Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı. Geçmiş olsun. Ekmek parası 0 2 Yorumla Hfjlgtflfygkch +1 yıl Eyvallah kolay gelsin Yorumla ahhbukizlar +1 yıl Eyv. Yorumla
niger Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Geçmiş olsun, neyin var? Ben de çalışıyorum. 0 3 Yorumla Hfjlgtflfygkch +1 yıl Sagolasin.. bilmiyom gece gece kustum😞 Yorumla Hfjlgtflfygkch +1 yıl Kolay gelsin Yorumla niger +1 yıl Sağol Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hala uykum gelmedi :( 0 0 Yorumla
Sikintiyok1903 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Dışarıda kar var neden uyuyalım 0 2 Yorumla Hfjlgtflfygkch +1 yıl Ne alaka broo Yorumla Sikintiyok1903 +1 yıl Ne bilim laf olsun diye söyledim :Dd Yorumla
_pars_ Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Geçmiş olsun uykum yoi 0 1 Yorumla Hfjlgtflfygkch +1 yıl Sagolun Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Noliyy nerelisin sen 0 1 Yorumla Hfjlgtflfygkch +1 yıl Azerii Yorumla
_Zuen_ Takip Et Yoda Yaş: 85 , eic 100% +1 yıl terk edildim 0 5 Yorumla Hfjlgtflfygkch +1 yıl Aga bee o kaybetti uzulme Yorumla _Zuen_ +1 yıl yoo yeni fırsatlar kovalıyorum :d Yorumla Hfjlgtflfygkch +1 yıl Bikere de şaşırtin be.. Yorumla _Zuen_ +1 yıl terk eden kız değik ki :d para ehehe. Bir kız için niye üzüleyim :d Yorumla Hfjlgtflfygkch +1 yıl Hee o zaman agla nsbs Yorumla
Atarlıı_Şekerpare Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Sinirliyim. 1 9 Yorumla chnyldz266 +1 yıl kime ? niye? Yorumla Atarlıı_Şekerpare +1 yıl @chnyldz266 sana ne sen ne diye merek ediyorsun? Yorumla chnyldz266 +1 yıl ha ha bana mı sınırlendın ne bana atarlanıyorsun :D Yorumla Atarlıı_Şekerpare +1 yıl @chnyldz266 negatif enerjini bana yansıt diyen kim. Yorumla chnyldz266 +1 yıl yahu git işine negatif olan sensin :D Yorumla Atarlıı_Şekerpare +1 yıl @chnyldz266 evet benim sen ne anladın Yorumla chnyldz266 +1 yıl demedim ibşi aldım sözümü de geri bulaşma bana Yorumla Atarlıı_Şekerpare +1 yıl @chnyldz266 kes Yorumla chnyldz266 +1 yıl terbiyesiz Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ben uyudum 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Erken 0 0 Yorumla
masal6363 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Geçmiş olsun 0 1 Yorumla Hfjlgtflfygkch +1 yıl Eyvallah🌼 Yorumla
nedennicin Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hastayım ondan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Uyku hastalığım sebebiyle erken uyuduğum bir günü hatırlamıyorum.
Uyku hastaligi nedir
Insomnia
Gecmis olsun
geçmiş olsunke uyku tutamıyor beni bende aramıyorum onu
Sagolke ahah
o pıçak ne elinde ya jsjjs
Sus deşerim
sussam olmuyor susmasam olmaaz sjsjsj hakim beye bağladın beni
😂😂
Severiz
kanka beni bıçaklama gözümü öldür
https://youtu.be/5NmeCmZ78co
Ya😂😂bu haldeyken bi tek flash tv ye gulebilirdim cok sagol😂😂😂
ne demek rica ederim sjsjs ama pıçaklama beni söz mü?
Taam biraktim yere
tamam o zaman :)) takip atmayana kadar pıçaklamıyon yani
Evet takipe picak
oldu o zaman sjsjs bana müsade diyim mi
Geçmiş olsun. Bende hastayım o yüzden gecem gündüzüme karıştı uyuyamıyorum
Gecmis olsun
Teşekkür ederim. Sizede geçmiş olsun
Tesekkurlerr
Çok geçmiş olsun, sağlığınıza duacıyım. 🙏🏻 İşten geldim, film izliyorum.
Cok tesekkurler iyi seyirler)
Grazie signora 🙏🏻🙂
🌼🌼🌼
Uyku düzeni yok, uyku yok. Papatya çayı bile ise yaramadı
Yıkık bir insan olunca uyumak da zor geliyor uyanıyorsun tekrar aynı hayat geçmiş olsun bu arada
Aga bee saol
Geçmiş olsun. Ekmek parası
Eyvallah kolay gelsin
Eyv.
Geçmiş olsun, neyin var? Ben de çalışıyorum.
Sagolasin.. bilmiyom gece gece kustum😞
Kolay gelsin
Sağol
Hala uykum gelmedi :(
kar kis is yok guc yok
Sabah çok geç kalktım uykum gelmiyor
:D arkadaşlarla muhabbet
Uykum yok daha gelmedi
çiğköfte bira yapıyorum :P
Dışarıda kar var neden uyuyalım
Ne alaka broo
Ne bilim laf olsun diye söyledim :Dd
Geçmiş olsun uykum yoi
Sagolun
Noliyy nerelisin sen
Azerii
terk edildim
Aga bee o kaybetti uzulme
yoo yeni fırsatlar kovalıyorum :d
Bikere de şaşırtin be..
terk eden kız değik ki :d para ehehe. Bir kız için niye üzüleyim :d
Hee o zaman agla nsbs
Valla fena şeyler izliyomm 😅😅
Sinirliyim.
kime ? niye?
@chnyldz266 sana ne sen ne diye merek ediyorsun?
ha ha bana mı sınırlendın ne bana atarlanıyorsun :D
@chnyldz266 negatif enerjini bana yansıt diyen kim.
yahu git işine negatif olan sensin :D
@chnyldz266 evet benim sen ne anladın
demedim ibşi aldım sözümü de geri bulaşma bana
@chnyldz266 kes
terbiyesiz
Çalıştim
seks on the teach
Ben uyudum
Aynı kaderi paylaşıyoruz
olan oldu
uyuyasım yok
Erken