Nakşıbendi şeyhi Mehmet Nazım Adil, veya bilinen adıyla Şeyh Nazım Kıbrisi'nin ingiliz ajanı olduğu söyleniyor. Adnan Oktar'a manevi oğlum demesi, onun Hz. Yusuf katında bir makama ulaştığını vs. söylüyor. Namazla dalga gecer gibi bir hareket yaptırıyor ve müridine bir papanın elini öptürüyor. Böyle şeylerden yola çıkarak ona sahte şeyh, ingiliz ajanı vb. diyorlar. Bu yüzden ona sahte şeyh denmesi bana da biraz mantıklı geldi. Sizin düşünceniz nedir?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Adam ölmüş gitmiş, ne ajanı maykıl. Ajan olan
https://www.youtube.com/embed/wvbjTgEE8zgAyn ama söyledikleri ve hareketlerine bakarsak hiç de ALLAH dostu gibi gözükmüyor ve bu adam tüm evliyalardan, ALLAH dostlarından daha üstün olduğunu söylüyor. Bana bayağı şüpheli geldi.
Adam yaşlanmış gençlik hallerinde ki konuşmaları önemli onlara bakmak lazım. Adnan Oktar ile ilgili de daha böyle açılıp saçılmadiklari zaman açıkla ma yapmış dergaha geldiklerinde. Kalpleri peygamber bile bilemez sadece Allah bilir. O yüzden müşrikler Peygamberimizi kandırmak istediklerinde Allah vahiyle uyarıyor. Yoksa o da çok tuzağa düşerdi. Yani insanların içini bilemeyiz. Dergahlar da ne olursan ol gel mantığı var. Şimdi bir İslam düşmanı düşün. Dergaha geldi. Hocanın dizi dibine oturdu. Hoca buna İslam'ı anlatırken x oğlum diye hitap etti. Adam da hocaya Allah razı olsun hocam dediklerinizi uygulayacağım dedi. Sonra bu kişi hocanın yanına gelip dediklerini yapmaya başladı ve hocanın gözüne girdi. Bu hocalar Peygamber değil ki Vahiy gelsin. Kalplerini bilsin. Hocanın gözüne girdikten sonra hocam sizden Allah razı olsun ben İstanbula gidip İslam'ı tebliğ edeceğim sayenizde dedi. Hocada yolun açık olsun dedi. Sonra bu sapık önce İslam'ı anlatmaya başladı ama ilk anlatmaya başlarken kadınların da sadece başı açık öyle mini etekler falan yok. Göğüs kısımları hocaya medya gelip soruyor ne düşünüyorsunuz bu adam ile ilgili. Dışardan görünüşüne bakmayın onun içi başkadır ( yani onun amacı İslam'ı anlatmaktır) diyor. Çünkü hocaya böyle diyerek ayrılıyor. Bu adam daha sonra şeytana uyup, sapıtıp, kanları açmaya başlayıp dans etmeye başlayınca burada hocanın suçu ne? Asıl suçlu hoca mı yoksa talebe mi? kapalı. https://youtu. be/NxjgFWPmfMo
https://youtu.be/NxjgFWPmfMo
Tamam da namaz ile dalga geçer gibi bir hareketi var ve "ALLAH ona Hz. Yusuf'un makamını verdi." diyor. Bırakın peygamber makamına ulaşmayı, sahabelerin bile makamına ulaşamayız.
Hangi videosu bir link paylaşsana bakayım bir.
Xper 3 seviyesi olmalısın vb bir şeyler diyor ve atmama izin vermiyor. 5'ten fazla kanıtını buldum. Gorsel atamıyorum ama, izin vermiyor. Nasıl yapacağız?
Video başlık adı ne?
Tabiki de ajan. Zaten günümüz seyhlerinin neredeyse tamamı ajan ya da MI6 CIA MOSSAD gibi yerlerden finanse edilir
Bana da sağlam ayakkabı gelmedi o. Yaptıklarından yola çıkarak bu kanıya varıyorum..
Türkiye deki dincilerin çok büyük kısmı batı ajanıdır zaten.
Evt maalesef öyle mübarek zannettigimiz, dinine kalpten bağlı zannettiğimiz adamlar olduğunu sandığımız ajanlar yüzünden hakiki din adamlarına da güvenemiyoruz. Kim kim belli değil. ALLAH (C. C.) sonumuzu hayır etsin
İlk senden duydum ve araştırma yapıcam merak ettim
Detaydakilerin doğruluk payını araştırmak lazım
Tarihe meraklı mısın yaş kaç kanka
Kendi ağzından çıkan sözler ve hareketleri. Video görüntüleri var
Katılıyorum