Ne kadar yobaz ergen varsa buraya toplanmış.
Dinini bilmeyen ergenlere laf düşüyormu ki acaba?
Dinini bilmeyen ergenlere laf düşüyormu ki acaba?
artık ne kadar doğru bilmiyorum da havva ilk hamile kaldığında, karnı şiştiğinde kendisine ne olduğunu anlamamış, bayağı korkmuş, hamilelik nedir bilmiyormuş. sevişirken çatır çutur sevişiyor da hamile kalınca korkuyor. zaten adem'in boyu 60 metre mi neymiş. onun alet artık kaç metredir gerisini siz düşünün. havva onu ilk gördüğünde, onu içine alırken değil de hamile kaldığında korkmuş. köklemiş midir acaba.
Allah sizin belanızı versin.
Ay gerçekten yazık ya... Şu kadına laf söyleyenlerin de bu çağda ilk insan kafasında olması çok üzücü. Kimse peygambere bir şey demiyor. O zamanda bilim gelişmemişti, hiçbir şey yoktu. İnsan doğumu gibi düşünün. Doğduğunuz halinize cahil dersiniz ya da saf... Bazıları gerçekten çok dümdüz. Kelime oyunlarından, (Minik serçe dendiği için hakaret edenlerin) dolaylamadan zerre haberi yok ya. Tamam en imanlı, en müslüman sizsiniz aferin👏
Cahil sensin hz adem ve hz havva'nın hayatını okuda gel sonra konuşalım.
Cevap
8Cevap
Yeni nesil çok boş. Aşırı boş. Kendilerine saygıları kalmamış ki dinine ahlakına olsun. Takmamak lazım çok fazla.
Baksana aksini düşünen herkesin yaşı ve kelimelerine Allah'ın ergenleri.
cahil kelimeinin turk dil kurumundaki karşlılıgı egitim görmemiş egitilmemiş kimsedir. e adem havva zamanındada okul egitim olmadıgında göre demek ki bu insanlar cahil... cahil kelimesi hakaret degildir ama gunumuzde maalesef hakaret olarak kullanılıyo ama aslında hakaret degildir ve gunumuzdede kullananın ne amaçla kulandıgına bakmaklazım şarkıda adem iel havvaya dinsiz denmiyo aptal canım vb hakaretlerdede bulunulmuyo ki kimsenin haddine degil... tahsilini ve gelişimini ust duzey tamamlamış kişilere profesor deniyosa ve bu hakaret degilse bunu yapmamış ya da yapamamış kişilerede cahil deniyo buda bi hakaret degildir ki inançsız bir insanda degilim
Üstüné alınman çok komik
bu platformda soru sor başlıgı altında sadece soru sorulur sende sonunda soru işareti ile biten bir soru sormuşsun bende buna cevap verdim çunku bu başlık altında sorular insanlar cevap versinler diye soruluyo senin işine gelen bir cevap verseydimde gene ustune neden alınıyosun ya da ustune alınman çok komik dicekmiydin mdem cevap istmiyosun neden soru sor başlıgı altına yazıp sonuna soru işareti koyuyosun
Sen şakamısın benimle polemiğe girme gerçekten gece gece çekilmiyorsunuz.
Sezen Aksu'yu en başından beri boş insan olarak görüyordum, fikrim değişmedi.
Aynen öyle aynı kanıdayım.
Yobaz falan değilim, herkesin inanç ve düşünce özgürlüğüne saygım var ama peygambere de alenen cahil denmez. Bence çok fazla haddini aşan bir cümle.
Hz Adem ve havva ilk insanlardır dinden ziyade tüm insanlığa yapılan hakarettir
Ensest ilişkiden çoğalmaya inanan bir yobazsın sen 😂
Ay kıyamam ensest kelimesini yeni öğrenmiş cümle içinde kurmayı mı deniyoşuuun şeeen oyş seni küçük şirin ergen...
O kadar araplaşmısınız ki acıyorum senin gibilere 😃
Ahiret gününde biz size acıyıcaz. Yalnız o zaman ateşin bedenini yakıp kavurduğunda affet diye bağıracaksın. Umarım bu felaketler başına gelmeden sen o gereksiz yere taşıdığın beynini çalıştırmış olursun.
Sen kendine acı çöl bedevesi beynin gitmiş
S**tir puşt.
Kes sesini edepsiz
Yobaz tersini savunanlara deniyor yalnız
Evet sana ne.
Yaşından utan be ergenus.
Hangi şarkı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?