1) e devlet sorgulama.
2) sağlık ocağı muayenesi
sonrasını bilmiyorum...
2) sağlık ocağı muayenesi
sonrasını bilmiyorum...
Asal askeralma var e devlette. Sevk başvurusuna gir Ordaki adımları izle öncelikle daha sonra seni PCR testi için seçeceğin hastaneye yönlendiriyor (kardeşim geçen sene gitti devam ediyorsa uygulama hala yapıyorlardir.) Test sonucun negatif ise Asal'dan geri kalan adımları geçip sevk başvurusunu onaylıyorsun. Süresi bitmeden o sevk kağıdının bı çıktısını al mutlaka sülüs kağıdı yerine geçiyor askerlik şubesine gitmiyorsun. Ne zaman teslim olacağın ne kadar iaşe alacağın yazar orada. Daha sonra zaten PTT'ye adına yol parasi falan yatar istersen gitmeden onu da alırsın. Şimdiden hayırlı tezkereler olsun 👍
teşekkürler. sağlık ocağı muayenesi ve pc testi dışında kontrol için İstanbul'daki askerlik şubesine gidecek miyim? boyumu falan sağlık ocağında mı ölçecekler
Valla kardeşim gecen sene gitti bu hastalık muhabbetinden ötürü muayene falan hiç bir şey yapmadılar. Aile hekimi boyunu kilonu biliyor musun diye sormuş sonra göstermelik bı rapor vermisler askerliğe elverişli diye. Şubeye gittik adam tüm işlemler e devletten yapılıyor bizlik bişi kalmadı demişti. Sadece işlemleri tamamladıktan sonra son sayfanın çıktısını alın dedi sülüs kağıdı yerine o gecerli dedi onla gitti bı sıkıntı yasamadi.
teşekkür ederim. açıklayıcı oldu.
Bir şey söylecektim zor durumdayım
Cevap
2Cevap
Sağlık ocağından sonra hekim onaylayavcak sisteme tekrar düşecek o onay daha sonra uygun olduğu takdirde sen tekrardan sorgulama yapıp onaylayacaksin
Sonrası için tarih verilecek e devletten kontrol et
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?