Zaman kaybı demişsin 1 ay senin için 6 ay önemliyse 80 bin kredi ceker ödersin 21 gün yaparsın zamanın önemliyse bedelli edersin zaman önemli ise bu mantıklı zaman nakittir nakit yoksa zamanda olmayacak 6 ay gideceksin
Ben 15 ay yaptım dedem 4 sene yapmış ben utanıyorum 1 sene yaptıpım için siz 6 aydan kaçıyosunuz gerçi şimdi savaş falan yok olsa yine seferberliğe adımızı yazdırdık da bence askerden kaçmayın o bile çok farklı bir deneyim katıyor hayatına
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ülke gençlerinde ki vatan ve bayrak aşkı suriyeli gençlerin vatan aşkına (!) doğru evriliyor ne mutlu bize 👍
Ula bi git kalkarsa kim gidecek bence 6 ay az 18 aya geri cikarılmalı
1 ay olsa giderdim
Bedelli et o zaman ama ne alaka 1 ay olsa fiserdim ne demek 18 ay zamanına denk gelsen ne olacaktı
80 binim yok
Zaman kaybı demişsin 1 ay senin için 6 ay önemliyse 80 bin kredi ceker ödersin 21 gün yaparsın zamanın önemliyse bedelli edersin zaman önemli ise bu mantıklı zaman nakittir nakit yoksa zamanda olmayacak 6 ay gideceksin
gel senle yürüyüş düzenleyelim 1 aya düşmesi için
Ben muaf oldum hiç gitmedim 1 hafta bile gitmedim 😂
Mesleh sırrı
Ama sen gideceksin hemde 6 ay
benim master var daha 3-4 sene daha erteletebilirim
Sonunda gideceksin
prof sisteme geçilecek her türlü önemli olan süre yoksa 2035te kesin geçilir ben 4-5 yıla geçilsin istiyorumki yırtayım
He he he
Gözünü sevim zaten kaç aya düştü
6 ay da çok uzun
Ben 15 ay yaptım dedem 4 sene yapmış ben utanıyorum 1 sene yaptıpım için siz 6 aydan kaçıyosunuz gerçi şimdi savaş falan yok olsa yine seferberliğe adımızı yazdırdık da bence askerden kaçmayın o bile çok farklı bir deneyim katıyor hayatına
benim için zaman kaybı aga
Gidip yapılmalı bir an önce
Kalkmaz niye kalksın.
Yokk
Belki belli olmaz