Kendimi intihara mehilli hissediyorum ölsem kurtulsamda diye düşünüyorum?

Zor bir aile hayatım var baskı ve şiddet dolu hayat boyu böyle geldi geçti şimdi 30 yaşındayım zamanında lise 1 den terk okumadım açıköğretim okuyorum hiç çalışmadım.15 erken yaşta evlenen annemin geçimsiz karı koca aile hayatı büyüklerle yaşadığımız bir aile apartmanı, bizi evladı gibi görmeyen köpek gibi davranan bir baba, psikoloji bozuk ve tükenmiş 4 kardeşiz ama asıl erkek kardeşimden nefret ediyorum şiddetine mağruz kaldım bir sene önce burnum oluk oluk kanadı babamla gittik sadece bağırarak tepkili gösterdi babam bu kadar bugünde üstüme yürüdü, kısacası ruh hastası çocuk ruhlu hareketleri şiddete eylemi olan biri. Aile evinde olmaktan hiç memnun değilim. Diyorum polise şikayet edeyim ama tandığım birçok insan duyunca olan gururum duygularım da yerle bir olacak. Çünkü herkes bilmiyor ki normal hayat yaşıyoruz diye düşünüyor. Evde çıkar ilişkileri dönüyor başından her şey yanlış annem babam bu hayat kader bu ev boğuluyorum, Babam psikolojik ilaç kullanıyor annemde kullanıyor küçük kardeşim 15 oda ilaç kullanıyor psikolojik bozuk yapılan şiddete seyirci oldu tam bir tramva. Evde çözüm üretecek kimse yok fikir verecek destek olabilecek akıl sağlığı ince fikirli insan evladı yok kendimi tımarhanede gibi hissediyorum. Kimse hiçbirşeyi bilmiyor. Ne yapsam bimiyorum çok ağır bir hayatın içindeyim
Kendimi intihara mehilli hissediyorum ölsem kurtulsamda diye düşünüyorum?