yaklasık 15 ay çıktıgım kızdan ayrıldık 4 ay önce. simdi demin baktım ki bizden uzak bir şehirden bir cocukla konusuyormus. mesaj attım öğrendım cocuk seviyorum kızı diyor. kızda hoslanıyorum diyor. o kadar iyilikler yaptıgım canımdan annemden babamdan cok sevdiğim kız hergün baskasıyla konusuyor sabahlıyor ilk günaydını ona yazıyor. bensiz yapamayacağını söyleyen kız simdi seni sevmıyorum diyor. o kadar zor durumdayım ki. o kadar gücüme gitti ki bunları duyunca o kadar yaptıgım emekler boşa gittiği için o kadar üzgünüm ki. nasıl unutabilirim bunu. yanımda 1 kutu majezik var. en iyi yol buymuş
Cevabın nedir?
:) Şu Sorunda Samimi isen majezikden daha iyi tedavi edicek iki kelamim var... ( nasıl unutabilirim bunu.) demişsin Soru olarak kabul ediyorum? /// Mezara git. Ordaki ölülerin şu an ne maksat ugruna topragın altına girdigini dusun. Hayatta yaşıyor oldugunun bilincine var. Niye yaşadıgını sorgula.
Sonra o mezarlardan birine kendini empati yoluyla sok. Meleklerin gelip sana Rabbin kim?
Peygamberin kim? Kitabin ne? sorusunu sordugunu ve seninde bu sorulara daha hazır olmadıgını dusun.
( Hep hazzımız icin ugrastik. Honda ile Toyoto arasindaki farkla ugrastik , bu konyak su konyakdan daha iyi kafa yapıyor cevabını aradık, Karı kız derdine düştük rabbimize kul olmayı unuttuk. Gelecegimizle ugrastik heran ölümün geleceginden habersiz davrandık aha cattı geldi bu meleklere ben simdi ne derim? )
empatisini bitirdikden sonra birşeyin kalmaz kardes hani nasıl unutabilirim bunu demişsin ya iradenle savasman yeterde artar bile ama savaşmayı bilirsen. Dert edinecek sey war edinmeye deymicek sey war ölümlü dünya birakin bu işleri daha önemli işleriniz olsun kardesim...10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şunu söyle bana? Senin hayatın bu kadından değersiz mi? Bu sitede 2 etti bu intihar vakası. Şunu söyle cidden? Nefes alıyorsun dimi hala? Hayattasın dimi? Tamam aşk acısı çekiyorsun anlıyorum ki yaşadık bunları...
Senin canın bu değersizden daha mı değersiz? Bunu söyle.18 Yorumla
Soran+1 yılben ona dedim ben hep sözümde durdum. ona söyledim inanmamış gibi havalara girdi de ciddiyim o yüzden göstermek için yapmam lazım ki anlasın
Soran+1 yılhaklısın. ama sanki şu an o kızda benım için evliymiş gibi. abi sevmıyorum ama ben neden kimseyle konusmadım ona ihanet ediyor gibi hissederim kendımı ayrı olsak bile. ben yapmadıysam oda yapmasın diye dedim.
- +1 yıl
Bak güzel kardeşim. Bu duygular öyle boktandır ki mantık biter. Emek verdin, hiç kötü düşünmedin ama iyi kide gitmiş. Neden mi? Senin canını daha da yakabilirdi. Kız yalancıymış yahu. Ben yalan söyleyen bütün kızları terk ettim ya. Ve her seferinde kendime sövdüm.
Hiç bir şey olmuyor. Hadi tamam öldün. Arkadakiler ne olacak? Annen baban seni dünyaya getirsin, yetiştirsin emek harcasın. Sen bir kız için canını feda et.
Bunuda geçtim. Cehennemde yanacaksın? Allahın verdiği canı allah alır! Şimdi al bir su iç ve küfür et. Ciddiyim sikkktiret de paso.
Benim canımı mı sıktın sikkktir git de. Söv ama ona söyleme bunları. Engelle gitsin. Sen peşinden koşma. Ama gün gelecek. Sana dönecek. Bunu biliyorum. İşte o zaman: İntikam soğuk yenen bir yemektiri anlayacaksın.
Soran+1 yıl20 yasındayım abi sana bir mesaj atmak isterim nerden atabilirim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAradan bikac ay gecince bir söylediklerin icin kendinden utanicaksin. Hickimse icin canina kiymaya degmez. Emin ol bu dunyada ayrilik acisi ceken ilk kisi sen degilsin. Benim 2 sene teklif etsin diye bekledigim sevgilimle topu topu 2 ay ciktik, beni terketti. Dusun yani ben 2 sene boyunca inu bekledim, onun icin delirdim, kafayi yiycektim askimdan. Sonra bana teklif etti o kadar beklettikten sonra. Cikmaya basladik beni 2 ay sonra yuzustu birakip terketti. Dunyam karardi gibi hissettim, aradan bikac ay gecti ve cok sukur smdi umrumda bile degil. Hem de hergun yuzyuze geliyoruz buna ragmen unuttum. ben normalde bu kadar guclu bir insan degildim ama silkelendim ve kendime geldim. Sen de bunu bir erkek olarak daha rahat yapabilirsin bence. Ben bikac ayda yaptim, sen de en gec o kadar zamanda basarabilirsin bunu. Yeter ki onu dusunmemeye calis ve onu kafanda bitirmeye odaklan
019 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSakn ilac falan icme, cok aci cekerek olursun emin ol.
Cevap sahibi+1 yılBen tıpcıyım diyorum bak cok aci cekersin. Eger seni hastaneye yetstirip mideni yikayabilirlerse bile ilacin bir kismi kanina karisirsa vucudunda kalici hasarlar meydana gelebilir ve omurboyu seni surundurur. Yapma boyle bir sey sakın
Soran+1 yıltelefonda aradım konustuk hoşlanıyorum cocuktan diyor. insanlar çok basit olmuş. cok gücüme gitti.
Cevap sahibi+1 yılHayat oyle malesef. Ama kimse icin intihar etmeye degmez emin ol. Bikac ay sonra bu soylediklerine pisman olucaksin cidden. Sen smdi yat uyu biraz kafani dinlemeye calis, uzme kendini. Eden bulur merak etme, ilahi adalet yerini bulucak emin ol
Soran+1 yıltopragımı öpünce cok zoruna gidecek biliyorum. sağol herşeey için
Cevap sahibi+1 yılSacmalama hickimse icin degmez. Onun icin de degmez. İntihar edince ebedi olarak cehenneme gidicen biliyosun di mi? Degmez
Cevap sahibi+1 yılHem bu dunyandan hem denobir dunyandan olucaksin yapma
Cevap sahibi+1 yılİnsanlar evleniyo, karisi adami aldatiyo. Sence o durum mu daha kotu sennki mi? O durumda bile insanlar intihar etmiyo o kadar aci cekmelerine ragmen.
Cevap sahibi+1 yılAyrica kiz seni aldatmams. Siz ayrilmissiniz, ikinizin de yeni iliskileri olabilir. Biliyorum uzuluyosun ama intihar ne demek sacmalama lütfen
Soran+1 yılben biriyle konusmadım hic. konussam dedim ona saygısızlık yapmıs olurum ihanet ediyormus gibi olurum dedim. şu an içimde bir sevgi yok ama insanın gücüne gidiyor. o kadar iyi oldum ona mutlu ettim karsılıgına baksana.
Cevap sahibi+1 yılHaklisin uzuluyosun ama ayrilmissiniz diye o da birisiyle birlikte su anda. Biliyorum cidden cok izuluyosun ama intihar etmek seni mahveder. Diyorum bak hem hayatin biticek, hem de ebedi olarak cehenneme gidiceksin. Buna degmez hickimse icin. su an cok sinirlisin ama sakinlesince anlycaksin bu intihar dusuncesinin ne kadar yanlis oldugunu
Soran+1 yılanlamıyorum ki o kadar iyi oldum bir kere kötü biri olmadım işte siz kızlar nedne böylesiniz anlamıyorum size iyi olmamak mı gerek yani
Cevap sahibi+1 yılNe alakasi ver kizlarla. Ben de sevgilime deli oluyodum resmen, onun icin herseyi yaptm. Beni pat diye terketti. Al iste bu da erkek iste nolcak
Cevap sahibi+1 yılKizla erkekle alakasi yok, karakterle alakasi var
Cevap sahibi+1 yılYat uyu bence saglikli dusunemiyosun su anda. Hadi bak ben de yaticam sen de uyu, bir delilik yapma sakın. Kimse icin degmez
Soran+1 yılhaklısın karakterle çok alakası var. bilseydim böyle karaktersiz hiç sever miydim.
Soran+1 yılhayırlı geceler Allah razı olsun yazdıgın için.
Cevap sahibi+1 yılNe demek sen de skma canini. Allaha sigin dua et, bu seni rahatlatir. Herkes de ettiginin karsiligini bulur merak etme. İyi geceler sana da :)
Yahu kardeşim hiçbişry için kendi canını feda etmek değmez sadece yazık edersin emin ol. Sadece sen mi zannediyorsun bunları yaşadığını birçoğumuz yaşadı gördü bunlar yanımıza iyi de olsa kötüde olsa tecrübe olarak kaldı. Sanki bı dünyada bunu birtek sen yaşıyormuşsun gibi davranma o yüzden. İnsanlar ne hastalıklarla uğraşıyor dert ettiğin şeyde bu olsun. Biliyorum bu da bir o kadar acı ama iyileşecek. Allah çekemeyeceğini düşündüğü acıyı vermezdi. Bu da senin sınavın. Bin düşün bir hareket et her zaman için bu böyle
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
24Cevap
Hiç kimseyi annen ve babandan daha çok değer verip sevme. Bu bir ikincisi böyle seni sevmeyen biri için intihar etmek? İnsanlar ne acılardan geçiyor ya gerçekten aşk acısı yüzünden canına kıyma sakın kardeşim gencecik körpe bedenine yazık. şu an imkansız gibi gözükebilir ama ilerde yaşayacağın güzel şeyleri sonlandırma sakın. Aklını başına topla sen güçlüsün ya Allaha sığın ilk önce yapma böyle şeyler sakın
02 Yorumla
Soran+1 yılbenım daha hiç konusmamam lazım. susmam lazım aylardır sustum artık gerçekten ciddi oldugumu gostermem lazım
+1 yılDostum bir kız için hayatına son vereceksen hiç bekleme direkt intihar mı ediyorsun işkence mi çektiriyorsun kendine... hiçbirşey sonsuza kadar sürmez soyut ya da somut, sana önerim takma kafaya olabilirdi ama imkansız senden kimsenin bunu istemeye hakkı yok ki sen korkaklık edip canına kıymaktan bahsediyorsun dostum öncelikle herşeyden önce sorunlarından kaćma üzerlerine git dikkat çekme dikkat dağıt hayat felsefesi edin yok işin yaş halin duman
00 Yorumla
+1 yılsaçmala kardeşim intihar falan ben bir kızla 2 yıl çıktım hatta o çıkma sürecinde beni aldattı benimle çıktığı halde gitti evlendi ve ikiz çocukları oldu ben çocuğu olduktan sonra öğrendim bunu böyle olsa daha mı iyi olurdu ben bile böyle bir durumla karşılaşıp intihar etmedim sen neden intihar edeceksin anneni babanı aileni düşün
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın seninki daha zor durum tabi ben ne anlatsam boş şuanda
- +1 yıl
yani ailene önem ver karşına elbet biri çıkar mesela benim karşıma çıktı birisi ama iyi ki de çıktı resmen hayatımın dönüm noktası oldu yeniden doğdum diyebilirim
+1 yılDevir kotu abi ama diyeyim sana gun gelecek kendin bu haline gulup gececeksin. Aileni dusun, birseyler basarmaya calis ve mesgul ol. Allah intihar edenleri asla affetmezmis unutmaki Allah icin yasiyoruz hepimiz... Yoksa bende asla sevmedim bu hayati, hersey yolunda ama insanlar hayati b*k etmisler:)
00 Yorumla
+1 yılDeger vermeseydin boyle olmicakti ayrica annenden babandan cok sevmek ne demek ya? ve Olmekle hersey bitmiyor, degersiz insanlara hele hic degmez.. sen kendini toparlamaya bak.. hap felan filan cozum degil sabir et allaha dua et
02 Yorumla
Soran+1 yıldeğer verdik böyle oldu kötü biri olsaydım biliyorum peşimde olurdu hep.
- +1 yıl
Kotu olsaydin pesinde kosardi hep ama sen iyi ol hep.. iyi olki birgun yalvarcak sana :)
+1 yıll*n bu da bir şey mi, ben 1buçuk sene çıktım, kendi aptallığım yüzünden kıza git evlen dedim kız 1 hafta sonra nişanlandı v. s, ben o durumu atlattıysam sen hayli hayli atlatırsın, nası erkeksin la sen ne demek intihar
03 Yorumla
Soran+1 yılkardes bitmişim ben.
- +1 yıl
la git yat uyu gece gece müslüm dinleyip efkarlanyosun kapa müziği
Soran+1 yılyok müslüm dinlemıyorum müzik yok şu an kardesim
+1 yılIntihar etsen en fazla uzulur sonra yoluna bakar seyinde bile olmazsin hem intiharin sonu cehennemdir sen kim oluyosun ki Allah'in sana emanet ettigi cana kiymaya calisiyosun degmez kimse icin
20 Yorumla
+1 yılUnutmanın daha kolay yolu var. Hemen bir bara gidip bir masaya oturuyorsun, bir yandan votkanı yudumlarken diğer yandan bardaki kızları kesiyorsun. Oh mis. Hem alkol insanı çekici gösterir bu da başka bir faydası.
00 Yorumlaİntihar etmek çok büyük günah bunu biliyorsundur kesin.. amaaa istersen ben sana yardım edim senle büyük binaya çıkalım ordan sana been arkandan bir tekme atayım uç iyi mi :)
08 Yorumla
Soran+1 yıldüşerken canım acır. :)
Soran+1 yılharbiden ağlar mısın :D
Soran+1 yılceylan söylüyor biliyorum ya :D
Soran+1 yılyok kaba biri değilim teşekkür ederim Allah razı olsun yazdıgın için :)
daha dur bakalım bir sakin ol...
O bir kutu majeziği buzdolabına koy bozulmasın ilaçlar... bir kahve yap kendine. Kahveni yaptıktan sonra devam edelim.08 Yorumla
Soran+1 yılkoydum abi.
Soran+1 yılabi neskafe içiyordum zaten.
- +1 yıl
Peki...
Emeklerim boşa gitti diyorsun... Başka hayatlardan örnek vermeyi sevmem ama başkalarının yaşadıkları senin de başına gelmeyeceği anlamına gelmez...
2008 - Yaz turizminin olduğu bir yerdeyim... Vardığım günün gecesi.. (Tatil için gitmedim) Saat 02:00... Sigara içmek için dışarı çıkıyorum. Benim gibi yolu aynı yere düşen birine rastlıyorum, o da uykusuz kapıda sigara içiyor ama ne içiş... Sigaranın ucuna sigara ekleyerek içiyor. İçmeye devam ediyor... Bir iki kelime konuştuktan sonra döküldü...
Karım beni en yakın arkadaşımla aldatıyor... Bugün öğrendim... Ne yapayım? Katil mi olayım İntihar mı edeyim?
Böyle bir soru sana gelse sen ne derdin?
Soran+1 yılşimdi adamı vursam içeri giricem kadın devam edecek. kadını vursam içeri girsem adam devam edecek kendım ölsem onlar devam edecek ama genede adamı öldürürdüm elimden gelirse ikisinide.
Soran+1 yılsen ne yapardın abi
+1 yılYa dostum bir aşk acısı çeken sen misin. hem sen o kadar zayıfmısın ki. zaman herşeyin ilacıdır şu an hissetiklerin zamanla azalacak sonra puff ne eski sevgili var ne de bu düşündüklerin. yak bir cigara aç biranı devam et hayata
08 Yorumla
Soran+1 yılsigara içmiyorum. futbolcuyum ben. spor toto 3. lig takımlarından biri. adı bende kalsın :D
- +1 yıl
ya senin yazdıklarını okurken kendimi gördüm valla "intihar dışında" zaman zor geçiyor bu durumlarda, ama öyle ya da böyle geçiyor gencecik pırıl pırıl adamsın yahuu :) gülümse
Soran+1 yılkardes valla kızlara iyi olmayacaksın anladım. en sevdiğim kıza baksana baskasının olmuş ben bitmişim abii :)
- +1 yıl
zaten kilit noktası o. bir zamanlar herşeyi paylaştığın birisi birden bir yabancıya dönüşüyor. Demem o ki bu sana has bir durum değil ve intihar sebebi kadar ciddi bir durum değil. Ben bu durumdayken bir hafta boyunca ucuz şarap içtim öğrencilik işte para olmayınca ne yaparısn :) sonra yavaş yavaş aklımdan çıkmaya başladı azalarak azalarak. Unutmak diye bir şey olmasaydı insanlar delirirdi inan bana
Soran+1 yılpara b*k bende parasına sokayım abi ne işe yarıyor geçiriyor mu acımı yok ama bankada 2 araba alacak param var kapımda arabam var eee bak saat kac olmus buradan yazı yazıyorum abi. :D
- +1 yıl
geçer geçer geçmek zorunda sen istesen de istemesen de bir süre sonra o kızın imgesi flulaşacak zihninde.
Soran+1 yılabi bak şu kıza neler yaptım neler. yapmadıgım iyilik kalmadı mutluluktan ağlattım kızı. ama bak neler oluyor sevmıyorum seni ondan hoşlanıyorum diyor. vay be abi.
- +1 yıl
ee bu işler böyle olum ama bu dünya nakit bir dünya kimsenin ahı kimsede kalmaz. Gerçekten senin ahını aldıysa zaten o iflah olmaz biryerlerinden çıkar ilahi adalet bu dünyada tecelli eder merak etme sen ne diyor Ruslar çirkin kadın yoktur az votka vardır, Cemal Süreya ne diyor Saat onikiden sonra,
Bütün içkiler Şaraptır :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılGel benle çık :) benim sevdiğim erkek de gözümün önünde başka kızlarla konuşuyor başka kıza seni seviyorum diyor. Kızı da tanıyorum ve parcalayasim geliyor kızı. Ama elden bişi gelmio. Sana kız mi yok ya bulursun birini.
00 Yorumla
+1 yılBu kadar saçma bir sebepten ölmek biraz mantıksızca değil mi? Sindirmeye çalış. Yaşın olmuş 20, dayan ya valla lütfen gece gece... :/
04 Yorumla
Soran+1 yılben sırf o üzülmesin görünce canı sıkılmasın diye konusmadım kımseyle. biriyle konusurken yanlıs yapıyorum gibi hissediyordum. ama ona bak uyanıyor elin picine yazıyor. kızla 15 ay çıktık canı yansa canım yandı cocuk gelmıs bana ben senden cok sevıyorum onu diyor. eski sevgilime soruyorum ben hoşlanıyorum diyor.
- +1 yıl
Aynı böyle çok çok sevdiğim biri gibi konuşuyorsun gerçekten kendine zarar vermeni asla istemem. Yaparlar böyle piçlikler benim arkadaşıma da yaptılar, o kızın salaklığı senin değerini bilememişken sen onun yüzünden hayatını feda ediyorsun o ne yapacak devam edecek olan sana olacak. Hiç lütfen yapma...
Soran+1 yılbütün arkadaslarım o seni hak etmıyor diyorlar. çünkü ona gerçekten çok şey yaptım hep adam olmaya calıstım adam oldum. ama bak boşa yapmışım. 15 ay be bir kere bir kıza bakmadım karsımdan kız geldı kafamı eğdım yere karaktersizlik yapmiyim dedim. sadık oldum ama bak o olmadı. ağız tadıyla bir küfür edemedim ona etmedim de. birgün gelecek inşAllah oda biliyor ki benım kadar kimse sevemeyecek onu.
- +1 yıl
Onun yaptığı karaktersizlik lütfen yapma y
+1 yılsen anandan babandan çok değer verirsen bir kıza o da böyle ziker işte hayatını
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın adamsın.
- +1 yıl
bu saatten sonra kendine geleceksin hayatında ki herkesin değerini bir kez daha anladın umarım artık o kızı unut önce kendine daha sonra ailene ve dostlarına değer ver enerjini onlara harca bir müddet yalnız takıl kendini dine ne istiyorum ne istemiyorum kararını ver sonra doğru insan çıkacaktır karşına emin ol srni bu kadar umursamayan bir insan için hayatını sonlandırman kadar aptal bir davranış daha yok aileni düşün en önemlisi anneni düşün
+1 yılToprağım yapma erkek adam a yakışır mı herşey gelir geçer bunların hepsine ilerde gülüp geçecek sin ayrıca sağlıkcym bak tercih etmezsin haberim olsun.
00 YorumlaBunları bizde yaşadık.. Bir zaman sonra alışacaksın zaten intihar falan düşünme :) şu an kaybettiğin bir şey yok ama intihar edersen çok şey kaybedersin
02 Yorumla
Soran+1 yılkardes o kadar mutlu ettim onu. o kadar yanında oldum. şimdi başkasının oluyor o kadar köpek gibi seven kıza bak be abi.
+1 yılintihar ederken bişe video çek yoksa inandırıcı olmuyo bukadar mi acizsin? başka bir insan için kendi hayatından vazgeçmek SACMA
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama len. Hayatının baharındasın b. k yoluna mı can vereceksin
05 Yorumla
Soran+1 yıldurumlar zooor çıkmazdayım been
- +1 yıl
Güclü ol biraz be!!
Soran+1 yılsana neler yaşadıgımı anlatsam bana güçsüz diyemezsin kardes :)
- +1 yıl
Onu bunu bilmem dusundugun sey gucsuzluk belirtisi :)
Soran+1 yılyorgun düştüm artık çünkü
Sacmalama o kızın umrundami sence. kendine gel hayatini boyle insanlar icin harcamam kardesim
12 Yorumla
Soran+1 yılsusmam görmemem lazım hayatım boyunca daha konusmamam lazım
Kardeşim hepimiz yaşadık bu duyguları ve hepimizde atlattık. Senin canından değerli mi onların ilişkisi? O çocuktan sonrada başkası olacak hayatında bunu kabullenip yoluna bakman lazım.
00 Yorumla
+1 yılMüslüman olduğunu gördüm. Lafı uzatmicam, dinde intihar etmek cehenneme bilet almaktır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşkın acısı neden bu kadar agır geliyo ki ben nasıl sevmişim be diyip gurur duy kendinle ve onu sevmeye devam et ben öyle yapıyorum bir senedir ölmedik bak belki bir gün döner diye bekliyoz işte
010 Yorumla
Soran+1 yılinşAllah gelir birgün. aşk acısı değil bende ki. ben neden biriyle konusmadım hiç. ona ihanet ediyormusum gibi oldum hep. ama o konustu bak. kızlar böyle işte.
Cevap sahibi+1 yılben bir senedir konusmuyorum kimseyle onun peşinden koşan her kıza yüz verdigini bildigim halde
Soran+1 yılneden konusmuyorsun işte bununda nedenini yaz
Cevap sahibi+1 yılbenim kalbimde ikinci bir adama yer yok cünkü :( dedigin gibi ihanet gibi hissediyorum konusmuyoruz ama sevgilim o benim :D ama cok afedersin s*knde bile degilim
Soran+1 yılheh işte kardesim benım. işin kötü tarafı bu. bizim gibiler kaybeder. ama kalbi sağa sola atanlar kalbi çapraz atanlar kötü insanlar kazanır.
Cevap sahibi+1 yılkızlar böyle işte demişsin gözümden kaçmadı :D önemli olan sadık olabilmek bizim ayrılmamız icin bazı önemli sebepler varken bile sıkıntı cıkarıp sonra da olsun yine de seviyorum seni diyodum cünkü kıyamıyodum onu bırakmaya ki bir bakmışım kendisi gitmiş beni inandırmak için cabaladıgı zamanları da anlatmıyorum benim dururum daha kötü yani o yüzden hapların yarısını bölüşelim mi. s. s. ss
Soran+1 yılhapları buz dolabına koydum :)
Cevap sahibi+1 yıloh <3<3
Soran+1 yılsenin durumunu ben anlarım burada birtek
Cevap sahibi+1 yılbak başlarda deli gibi agladım odadan cıkmıyodum saçma sapan şarkılarda bile onu buluyodum kitap okurken saçma sapan bir söz onu hatırlatıyodu acaba onun bir kez olsun aklına geliyomuyum deyip daha cok üzülüyodum ama sonra böyle düşünmenin anlamsız oldugunu gördüm ki bunu şimdi anlıyamazsın farkında olmadan anlıcaksın :)
+1 yılAy bize ne mal mısın? İntihar edeceksen et niye bizinle paylaşıyorsun? Salak git geber
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) senin gibilerine gülerim ben. burada benden büyükler olur ya da tecrübeliler olur diye geldik yazı yazdık akıl almak için boş yapma kardes bide senle ugrasmayayım lütfen
+1 yılBir ors için değmez kardeş türk kızları böyledir. Boşver
00 Yorumla
+1 yılKur - an türkçe meal oku dua et.. banyo yap her gün.. .. duasız adım atma..
00 Yorumlakimse senin kadar değerli olamaz ve bu dünya da kimse için can feda edilmez. karşında ki gördüğün kadar değerli değil zaten emin ol.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmakina ol tarzını geliştir kendini geliştir hayata tutun ve onlarıda unut artık bekleme koçum acısını hayattan çıkar dünyayı s*k emin ol yeteri kadar azim ve hırs varsa her insan yapabilir içindeki bu gücü bulman lazım sadece o gücü açığa çıkar!!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYasadiklarini fazlasiyla yaşadım kardesim seni cok iyi anlıyorum ama intihar etme derim onun inadina yasa mutlu ol birgun yollariniz yine kesisir hayat bu bu kez sen onu isteme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlarda okuduk kızdan sen ayrilmissin. Madem seviyodun niye terkettin o zaman? Derdin neydi?
00 Yorumla
+1 yılaynısını daha rahat bir şekilde diğer uzakta olanada yapar üzme kendini bence
00 Yorumlagalata formasıyla fener tribününe gir ve oradan 5dk sonra cesedin çıksın kardeşim :)
10 Yorumla
+1 yılSağlık olsun öl sen öldükten sonra onlar güle oynaya yaşarlar ee sende pisi pisine ölürsün. hayatta mutlu olmaya bak dostum hayat zaten kısaaa
00 YorumlaBu kadar saçma bir sebepten ölmek istemezdim ben.
10 Yorumla
+1 yılSacmalama hayatinin hatasini yaparsin
00 Yorumla
+1 yılBu yüzden aşık olmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKac yasindasin 15 mi?
01 Yorumla
Soran+1 yıl20 yasındayım.
+1 yılArkadaş nasıl olsa ölücen bk yoluna gitme bari
00 Yorumla
+1 yılbunun için intiharı düşünüyorsan git öl. o kadar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa abi saçmalama bı kız ıcın degermı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLn adamsan intihar edersin gtün yiyorsa et hadi
03 Yorumla
Soran+1 yıledersem rahatlar mısın kardes. bende söz senettir. milletin önünde iddaya girip kaybedince tayt giyip fotosunu facemde paylasmıs adamım ben sözümde dururum hep senın adamsın demenle mi hareket edicem kardesim.
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum demekle olmuyor yiyorsa çıkar silahı sık kafana, silah yoksa dert etme halederiz
Soran+1 yılsilahımız yok ilacımız var dedik işte. abilerimizden ablalarımızdan birşeyler ögrenıyoruz akıl alıyoruz burada.
kim ayrıldı?
02 Yorumla
Soran+1 yılben ayrıldım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadar değersizsen intihar et.
00 Yorumla
+1 yılSen noobsun dostum
00 YorumlaNeden bitti?
03 Yorumla
Soran+1 yılkıskancım ben dedim ya çok sevdim lafımı felan dinlemedi ayrıldım 4 ay önce. ve acımı da hep içimde yasadım kımseye söylemedım. ama o baska sehırlerden adamları bulmus be kardes.
Soran+1 yılolmadım. onu sevmıyorum ama baskasıyla konusurken ona ihanet ediyormusum gibi oluyordum
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım